אין רגע שקט

mic75

New member
אין רגע שקט

ביום חמישי נזכרתי שאני צריכה לבדוק מה קורה עם הבדיקות דם , בדיקות רגילות וCMV וכמובן הצפוי קרה נדבקתי ב CMV אוף אני כבר לא יודעת מה לעשות אין שקט אי אפשר כבר לעבור חודש שהראש ינוח קצת . אתמול דברתי עם הפרופ' שלי והוא אמר שאני חייבת לעבור מי שפיר לראות שהעובר לא נדבק ואם כן צריך להחליט מה לעשות פשוט סיו. בדרך כלל הוא מתנגד שאני יעבור מי שפיר בגלל העבר שלי ובגלל שעברנו כבר דילול אבל הפעם אין ברירה . כל כך מפחיד אותי מה, האמת אין לי כוח להתמודד עם זה אבל כנראה שהמבחנים שלי בחיים לא נגמרו ולא יגמרו. מחר אני צריכה לקבוע למי שפיר ונראה מה יהיו התוצאות , האמת אני כבר לא יודעת מה לחשוב רק מקווה שהכל יעבור בשלום. בהתחלה שאלתי אותו מת לעשות כי אמרו לי שכדילחכות לשבוע 32 עם יתחילו צירים , אז שבוע 32 פחות מסוכן אבל הוא מעדיף כמה שיותר מוקדם כי לעבור לידה מוקדמת עם צריך עדיף בשבועות האלו . בקיצור אני כנראה צריכה לעבור את הדיקור בשבוע הנפלא שלי שבוע 23 - כנראה שזה השבוע שלי אבל אני מקווה שהפעם הוא יגמר רק בטוב . שבת שלום לכולם מיכל

קיטי08

New member
מיכלי, רק עכשיו אני קולטת

מתנצלת הייתי כל כך עמוסה עם שבוע הבדיקות שלי שלא תפסתי מה קורה. וואו, גיבורה שלי, צריך לאסוף עוד כח. היכן הוא אמר לעבור את הבדיקה? בתל השומר? הבדיקה באמת פחות מפחידה ממה שאני חשבתי ומשום מה אני עדין אופטימית. אני חושבת שזה הזמן להתגייס לבדיקה ולקוות להכי טוב שיכול להיות. בדיוק בהריון בסיכון היתה מישהי עם CMV והעובר יצא בסדר גמור במי שפיר. מחזיקה אצבעות ותתקשרי מתי שאת רוצה. חיבוק גדול לכולכם

happy

New member
אוף הוירוס המסריח הזה

אין לי מה להגיד רק להחזיק אצבעות שהדיקור יעבור בשלום וגם התוצאות. לא פשוט בכלל. את בטוחה שהיתה הדבקה במהלך ההריון ולא לפני
בדקו לך קודם אם נדבק ב CMV? כי אולי ההדבקה היתה לפני ההריון ואז באמת אין סיבה לחשש

תמי ס

New member
מיכל

את יודעת מתי נדבקת? כי חייבים לחכות 7 שבועות מזמן ההדבקה על מנת לראות אם העובר נדבק. זו הידבקות ראשונה? מציעה לך להתייעץ עם מעיין ברכה עם כל התוצאות של בדיקות קודמות, היא עשתה דוקטורט בנושא CMV. מקווה שהכל יסתיים כשורה.

mic75

New member
הי

לצערי זו הדבקות ראשונה כי עשיתי בכל מהלך ההריון הזה הבדיקה הראשונה היתה ב 5.7.09 ו7היא נהיתה שלישית וגם אל היו לי נוגדנים והבדיקה עכשיו היא חיובית. אז ההדבקות בין לבין והפעם האחרונה שהייתי בבית חולים זה היה שבועיים אחרי הדילול, ז,א בסביבות תחילת אוגוסט הכי מאוחר . בקיצור אין מנוס לבדיקה לצערי. אני יודעת שצריך לחכות 7 שבועות שיף אמר לי לעשות את הדיקור לא לפני שבוע 22 מקווה שהכל יסתדר. זה הגורל או שכן או ש..... תודה על הכל מיכל

אופפפפ!!! הוירוס הזה!

לא יודעת מה להגיד לך כי אני הייתי מחוסנת כבר בתחילת ההריון הראשון שלי ולכן אני לא יודעת כלום על CMV. אבל מחזיקה את כל האצבעות שהדיקור (והתוצאות) יעברו בשלום
. מחזקת אותך מרחוק!

א וש ר י

New member
איזה מעצבן.

מקווה איתך שהכל יעבור בשלום, ושהתוצאות יגיעו מהירות וטובות. בטח אז, כשהרגשת רע, עם חום, ועם הרופא המפגר ההוא.... מחזיקה לך את כל האצבעות, שגם הפרק הלא צפוי הזה יהיה מאחורייך, ויסתיים טוב. חייב..... נשיקות. אני.

mic75

New member
תודה רבה

משהי יודעת עד מתי אני יכולה להדביק משהי אחרת אני יודעת הזה חיובי הרבה מאוד זמן שיהיה שבוע נפלא מיכל

תמר507

New member
חברתי האהובה

כבר אמרתי לך הכל בטלפון אבל מאחלת לך גם כאן בהצלחה בדיקור לתוצאות טובות ותקינות של העובר. ושולחת לך מכאן מלא
ו
אופטימי גדול. יהיה טוב, חייב להיות טוב.

אמאדובה

New member
איזה סיוט.

מאחלת לך רק טוב. שהדיקור יעבור בשלום ועם תוצאות מצויינות.

אוי, מיכל....

אין לי מילים. כל כך מגיע לך קצת שקט, קצת נחת. מה פתאום ה-CMV הזה הגיע לו פתאום? מאמינה ומקווה שהפעם שבוע 23 יפתיע לטובה. אחרי כל מה שהבחורצ'יק עבר אצלך ברחם, קטן עליו מי שפיר. מחזיקה אצבעות כבר מעכשיו.

mic75

New member
הי מתוקית

תודה רבה לך אני מקווה שהכל יגמר בטוב ומפה נוכל להרגע כבר נראה מה יהיה בנתיים קבעו לי יעוץ גניקולוגי ביום שלישי הבא יום נפלא מיכל

למעלה