אין רגע דל

תמר 45

New member
אין רגע דל

היום בשעות הצהרים המאוחרות מצלצל הטלפון, ואני , כמובן, זה עתה התחלתי בבישולים. התקשרה אישה מגן שעשועים ליד ית הורי ובפיה בשורה, שאבא והמטפלת בגן. אבא לר מרגיש טוב, התעלף והקיא. טסתי לשם . מצאתי את אבא מדבר ומתלונן על כאבי ראש. אני והמטפלת עזרנו לו לעלות לאט לאט לקומה שניה, לביתו. מיד הזמנתי רופא , ודעתו היתה לאבא ירידה בלחץ דם בבת אחת. כאשר הוא מדד לאבא את לחץ הדם אכן לחץ הדם היה נמוך. כמו כן כנראה אינו שותה מספיק. אני טשושה נפשית. יום ששי המטפלת, היום אבא ומחר החג . פעם ראשונה אצלי... ללא אמא וזה כל כך עצוב...

תמר יקרה ../images/Emo24.gif

אני קוראת כל מה שעובר עלייך והלב נקרע.אני מבינה שאת רוצה להפיק הכל אך כולנו אף פעם לא יכולים להיות בכמה מקומות בבת אחת, יש לך עבודה ובית ובן חמוד וגם אבא והמטפלת שלו. אני מאד מקווה שהיא תריש טוב ושלא יהיה מצב בו את צריכה לטפל גם בה. מאחלת לך שהסדר הראשון בלי אמא יעבור בשלום תשתדלי לשמח את אבא כי הוא בטח גם ירגיש בחסרונה והלואי שהאוכל יהיה טעים כמעט כמו של אמך . מאחלת לך ולכל המשפחה שיהיה חג שמח והכי חשוב שיהיה רגוע ואבא והמטפלת לא יזעיקו אותך במצבי חרום בריאות טובה גם לך חיבוקים, טובה

zs1957

New member
תמר יקירה

נקרא הלב מכל מה שאת עוברת עם אבא והמטפלת. מקווה שכולם ירגישו טוב והחג יעבור בשלום. תשתדלי לשמח את אבא ולבשל מטעמים טעימים כמו של אמא. חג שמח ושלו, הרבה שמחה, בריאות ואהבה. חיבוקים, זהבה

אגסיל

New member
תמר יקרה, מאחלת לך שהחג יעבור בנעימים

שאבא והמטפלת ירגישו טוב ושאת תתגברי על ההרגשה העצובה. אני בטוחה שליל הסדר יעבור בשלום והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. מאחלת בריאות טובה כוחות וחג שמח לילי

ענתי44

New member
תמר יקירה../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך מעומק הלב שהמטפלת תתאושש ושאבא ירגיש טוב ושהחג יעבור בצורה חלקה ללא תקלות נוספות. כל כך מבינה לליבך, ויודעת כמה קשה החג בלי אמא. ויודעת שלמרות הכאב העז והגעגועים את חזקה ונחושה לגבש את המשפחה היקרה שלך ביחד. ואת תצליחי יקירה. שולחת לך חיבוק ענקי.

תמר 45

New member
תודה לכולם וחג שמח

אני בשלבים האחרונים של הבישול . [מלבד אותם סלטים שמכינים ברגע האחרון] והשניצלים לילדים... לחץ הדם של אבא עדיין נמוך אבל הוא נשמע בסדר בטלפון. אני מלקטת מרשמים ולצערי מאמי , שהיתה בשלנית כל כך טובה, לא למדתי... בני סידר את שולחן החג לתפארת . מקווה שאמא רואה איזה שולחן מקושט עם נרות צפים, מפה חדשה, קישוטים בזבה וכו חג שמח לכולם. תמר

מאחלת לכם חג שמח, שאבא ירגיש כמה

שאפשר טוב, והמטפלת תהיי על הרגלים, ואז הכל יסתדר. חג שמחר!!!

למעלה