אין רגע דל

טילי66

New member
אין רגע דל

כל יום קשה יותר הזמן לא משפר את המצב.אתמול היתי אצל בעלי וראיתי יד כחולה ונפוחה קראתי מיד לאחות מסתבר שהוא שוב הכה את אחד החולים הפך שולחן היום עבר צילומים ויש שבר ביד עכשיו הוא מגובס רק זה היה חסר.מחר יש לי פגישה נוספת עם העובדת הסוציאלית אני רק מקווה שלא מפעילים עליו לחץ המטפלים דימיונות שוא אני מקוה.הדיבור חלש ולא ברור חוזר כל הזמן למלחמות ישראל שבהם השתתף.לא קל ולא פשוט זר לא יבין זאת רק אתם.מקווה קצת לישון הלילה.ניצה אני מקווה שבקרוב תחזרי לסורך חיבוק ולילה טוב תמי

אגסיל

New member
../images/Emo201.gifתמי עוברים עליך ימים קשים

קבלי חיזוק בחיבוק אמיתי ממני ותנסי לישון הלילה ולנוח מעט לילה טוב ובשורות טובות לילי

תמי יקירתי...

את בכלל יודעת מה פירוש השם ת מ ר - תם המר! כך גם אצלך צריך להיות... רק סבלנות.. הכל יגיע, גם אצלי בעבר היו הזיות, לא אצלי כמובן, אצל בעלי, גם הוא דיבר על חדר מלחמה, ועל הפשיטות וכו' וכו'.. קחי את הכל בקלות,כי פשוט אין ברירה, ולילה טוב!

תמר יקרה, אם אפשר להשוות בין אנשים, המקרה של

מיכאל, בעלה של חני, הכי דומה. כדאי שתדברו טלפונית. ואני מצטער תמר, אבל אנחנו נאלצים לדחות את המפגש ואת ההיכרות האישית.

hregev1

New member
ניצה - מה פירוש השם חני ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif

הלוואי והייתי יודעת...../images/Emo24.gif יקירתי,

הפירוש הוא מהמקורות... צריך לשאול את אריאלה, אני משערת שהוא חן היקום, האלוהים? משהו כזה? צריך לפתוח את ספר השמות...

חני=חנה.זה לא שם בפני עצמו.

אבל אם היה שם כזה, היה מתאים לאשתו של חוני המעגל

למעלה