אין קליק

ליאונה0

New member
אין קליק

שלום רב, בעלי ואני בפגישות עם פסיכולוג כבר כמה שבועות. לחצי משפחה ויעוץ לגבי הורות (לא יעוץ זוגי). הבעיה היא שבעלי מאוד מסתדר איתו ואני לא. ישנם דברים רבים המפריעים לי בדרך שבה הוא עובד ומתקשר ואני לא מצליחה להפתח וכשאני נפתחת עולה בי תחושה של "חבל שסיפרתי". דברתי עם בעלי לשנות ולעבור לפסיכולוג אחר אבל בעלי מעדיף להמשיך ללכת לאותו אחד ולנסות עוד כמה פגישות ואז להחליט סופית. למעשה אין לי תקווה גדולה כרגע להמשך מוצלח של הפגישות האלו למרות שאני מדגישה שהן עוזרות מאוד לבעלי והוא מרגיש איתן מצוין. אני כאן ממש במילכוד. מצד אחד אני שמחה שבעלי מאוד מתקשר עם הפסיכולוג ומצד שני אני בדילמה לגבי עצמי. מה עושים? אני חייבת לציין שבתחילת שבוע הבא אנחנו בפגישה השביעית שלנו.

ליאונה,

אני חושבת שעבורך לפחות אין טעם בפסיכולוג הזה אם את מתקשה בלהפתח אליו האם זה אפשרי שאת תלכי לפסיכולוג אחר בעוד שבעלך ישאר עם הנוכחי או שאתם חייבים ללכת ביחד?

גרא.

New member
ליאונה0,התחושה כאילו ישנה איזה

קואליציה טיפולית בין בעלך לבין הפסיכולוג המטפל בכם,עלולה לחבל באפקטיביות של הטיפול שאתם עוברים.ולכן יחש מקום לשקול אם יש טעם בהמשך הטיפול, על רקע זה.יחד עם זה,יתכן שכדאי לך לבקש מהפסיכולוג להפגש איתו ביחידות, בכדי להסביר לו את הדילמה בה את מצוייה. יתכן והוא, הפסיכולוג, בגלל הקשר הכל כך טוב עם בעלך,"מאבד" אותך בדרך.

למעלה