תיגש לישראל במשרד שממול,(הוא פתוח עכשיו,נראה לי.....) ותגיד לו שפירטוש שלך אותך . תן לו את הפתק הזה: החבר ישראל. הנ"ל מאנ"ש, בב"ח, פירטוש,נציג המפלגה במפעל.
.....תביא פתק מההורים כי אתה עוד צעיר לפורום .......אח"ך תעשה ועדת קבלה אצל הבנות (בטוח תתקבל).... ........ורק לאחר מכן מ...י ....מ..י ..... אז בנתיים תשתלב ושלא תעיז להשתלהב!!!!!! ........למה????? ..........כל עוד לא הוכח אחרת הבנות באחריותנו ..... ת´א לא מאמין תשאל את ישראל . פירט. בוני רוצה. ........ ואת כבוד השייח ..........ואני אגיד לך בסוד שאף אחד לא ישמע ........ אנו זקוקקים לעוד ידיים מפני שידנו עמוסות בעבודה
צ´מע, ועדת הקבלה של הבנות בלילה! דבר שני פפוש, לא ראיתי טיפול כזה מסור מצד הותיקים, אולי אתם צריכים דם חדש כדי לרענן את זכרונכם מה עושים עם הבנות דבר שלישי, ידים זה לא מספיק, מה היה הדבר הרביעי? בנות?????
נכון שגם אני טומן ידי (בצלחת) אבל אתתתתתתתתתתתתתת ........עם כל התמימות שלך??????????????. .........לדם שאת מדברת עליו אין צבע אדום (פיכסה מגעיל שכמוני)
........זאותי המלעונה רק יוצאים הנכדים.... ..........מתחילה להכחיל מהזה להכחיל זה לא מילה ...........יענו דיפ דיפ דיפ בלו ...........עד שהבלו הול בנויעבה נראה שלולית ליד הכחול שלה ..................יאאללה לאריזה