אין קבלת פנים?.

יוסי.ה

New member
אין קבלת פנים?.

חדש בפורום מנסה להתברג בין הותיקים אבל
אף אחד לא
אלי אף אחד לא שולח אפילו
קטן אז אסתפק בברוך הבא שיהיה יום טוב לכולם ותנו להרגיש רצוי אצלכם. יוסי

פירט

New member
ת´שמע חבר. ../images/Emo48.gif

תיגש לישראל במשרד שממול,(הוא פתוח עכשיו,נראה לי.....) ותגיד לו שפירטוש שלך אותך . תן לו את הפתק הזה: החבר ישראל. הנ"ל מאנ"ש, בב"ח, פירטוש,נציג המפלגה במפעל.

טוסקה

New member
האמת היא, שאני אישית לא הבנתי../images/Emo2.gif

אם אתה מצטרף לפורום או רק עברת, הבעת דיעה, והלכת לדרכך... עכשיו, כשהבנתי ברוך הבא
(האחרים, אני מניחה, לא כל כך קשי תפיסה כמוני... הם פשוט או עסוקים, או ישנים, או שעינם לא צדה את הודעותיך הקודמות)

../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif יוסי - ברוך הבא.....

השתלבות מהירה נעימה ומהנה בזה, הפורום הנפלא.

magy

New member
../images/Emo65.gif ברוך הבא , יופי.

היה יום קשה אתמול..... שמת לב.... ויש לך 3 אפשרויות להתבגר להתגבר להתברג
PPP

פפוש4

New member
ברוך הבא אבל קודם...........

.....תביא פתק מההורים כי אתה עוד צעיר לפורום .......אח"ך תעשה ועדת קבלה אצל הבנות (בטוח תתקבל).... ........ורק לאחר מכן מ...י ....מ..י ..... אז בנתיים תשתלב ושלא תעיז להשתלהב!!!!!! ........למה????? ..........כל עוד לא הוכח אחרת הבנות באחריותנו ..... ת´א לא מאמין תשאל את ישראל . פירט. בוני רוצה. ........ ואת כבוד השייח ..........ואני אגיד לך בסוד שאף אחד לא ישמע ........ אנו זקוקקים לעוד ידיים מפני שידנו עמוסות בעבודה

דניאלה1311

Active member
מנהל
צ´מע, ועדת הקבלה של הבנות בלילה! דבר שני פפוש, לא ראיתי טיפול כזה מסור מצד הותיקים, אולי אתם צריכים דם חדש כדי לרענן את זכרונכם מה עושים עם הבנות דבר שלישי, ידים זה לא מספיק, מה היה הדבר הרביעי? בנות?????

צומי ליוסי צומי ליוסי ../images/Emo25.gif|חיבוק

הגעת אלינו יחד עם הגשם סימן מאד טוב ברוך הבא שמחה רבה הגשם דופק בחלונות

פפוש4

New member
ד נ י א ל ה!!!!!!!!!מה זה לא שאני .

נכון שגם אני טומן ידי (בצלחת) אבל אתתתתתתתתתתתתתת ........עם כל התמימות שלך??????????????. .........לדם שאת מדברת עליו אין צבע אדום (פיכסה מגעיל שכמוני)

פירט

New member
פפוש!! הרסנו את דני......../images/Emo48.gif

איפה היא הייתה לפני חודשיים ואיפה עכשיו........

פפוש4

New member
פירטוש רק קילפנו אותה .......

........זאותי המלעונה רק יוצאים הנכדים.... ..........מתחילה להכחיל מהזה להכחיל זה לא מילה ...........יענו דיפ דיפ דיפ בלו ...........עד שהבלו הול בנויעבה נראה שלולית ליד הכחול שלה ..................יאאללה לאריזה

דניאלה1311

Active member
מנהל
אם בעלי היה שומע שאתה קורא לי מלעונה, הוא היה לוחץ לך את היד אשר לצבע הכחול שלי???? אני עיוורת צבעים.

פירט

New member
חבר´ה,מחר זה היום של דני...../images/Emo48.gif

צריך להרים אותה.........כמה פעמים......... אני ראשון!!!!!!!!!!

למעלה