אין צורך להרשם מחדש! יש לאפס סיסמאות דרך "שכחתי סיסמא" בדף ההתחברות! שאר הנתונים בדרך, נא לא להקפיץ נושאים ישנים

מצב
הנושא נעול.

Newcomer

New member
אני לא מבין למה קיבלתי "כינוי משתמש" חדש.
מה צריך לעשות כדי לחזור לכתוב תחת הכינוי הקודם שלי ?

arseny92

Well-known member
מנהל
אני לא מבין למה קיבלתי "כינוי משתמש" חדש.
מה צריך לעשות כדי לחזור לכתוב תחת הכינוי הקודם שלי ?
כפי שצוין בהודעה הראשונה בנושא הזה, לאחר ייבוא של כל התוכן (נכון לרגע זה מה שיש פה זה בדיקות לא תקינות, אמורים לייבא את הפורום כמו שצריך בשבוע הבה), באפשרותך לפנות להנהלת תפוז לצורך מיזוג חשבונות אשר שייכים לאותו מייל. את הכינוי הזה קיבלת כי נרשמת עם אותו המייל ב-25/1/02 לפי פרטי המשתמש וייתכן נשכח ממנו. איפוס הסיסמא עובד לפי סדר יום הרישום הישן ביותר אם מוצא מספר חשבונות לאותו דוא"ל

connex

Active member
בדיקה
למה חלק מהאפשרויות בעברית וחלק באנגלית?

arseny92

Well-known member
מנהל
אנעל אותם בסיום הייבוא

משתמשים עם יותר מחשבון אחד לאותו דוא"ל במערכת הישנה ייתכן ויקבלו לא את החשבון הנכון באיפוס הסיסמא. לאחר סיום ייבוא יש לבקש מיזוג חשבונות ו/או שינוי שם חשבון בפניה להנהלת תפוז

נערך לאחרונה ב:

DanBus43Maalit72

Active member
אנעל אותם בסיום הייבוא

משתמשים עם יותר מחשבון אחד לאותו דוא"ל במערכת הישנה ייתכן ויקבלו לא את החשבון הנכון באיפוס הסיסמא. לאחר סיום ייבוא יש לבקש מיזוג חשבונות ו/או שינוי שם חשבון בפניה להנהלת תפוז
עבד לי והצלחתי להיכנס עם המשתמש הקיים למערכת הפורומים החדשה.
בשחזור סיסמה ניתן גם להכניס את הסיסמה הקיימת בתור הסיסמה החדשה.

אנעל אותם בסיום הייבוא

✅ שיהיה בהצלחה

קבצים מצורפים

• 15-610-51 G.B.T. 8.6.14.JPG
    15-610-51 G.B.T. 8.6.14.JPG
    KB 572.1 · צפיות: 12
בוקר טוב,

עדיין בשירות?
לא בשרות, לא נראה ממזמן, כיום צי האוטובוסים עם 8 ספרות....תמונה זו צולמה ליד צומת רמת ישי מערב.

קבצים מצורפים

• 24. 37-774-55 G.B.T. 3.7.20.JPG
    24. 37-774-55 G.B.T. 3.7.20.JPG
    KB 803.6 · צפיות: 77
  • 62. 375-43-701 G.B.T. 3.7.20.JPG
    62. 375-43-701 G.B.T. 3.7.20.JPG
    KB 934.7 · צפיות: 10

cesium

New member
עובד. בוא נראה איך המערכת מטפלת בצירוף תמונות. התמונה הזו - ממסע בקו הרכבת הישן לירושלים ז"ל.

[עריכה: הממ. התמונה שיצאה הרבה יותר קטנה (מבחינת מקום בדיסק) מזו שצירפתי. כנראה שהמערכת תמיד מעבדת מחדש דרך gd-jpeg? עדיין אני לא רואה הבדל גדול באיכות. ]

[עריכה 2: מוחק תמונה ומנסה שוב עם יותר מקובץ אחד. עכשיו גם עם לכלוך אותנטי על חלון הקרון!

נראה שהמגבלה גדולה מ2 מגה? היה גם מקרה שבו העלייה נפלה על גודל קובץ למרות שזו לא יכולה להיות הסיבה האמיתית - כי המערכת ישר אפשרה לי להוסיף קובץ גדול יותר...]

קבצים מצורפים

• 100933b.jpg
    100933b.jpg
    KB 761.6 · צפיות: 10
  • 143712.jpg
    143712.jpg
    KB 952 · צפיות: 10
נערך לאחרונה ב:

matrix200200

Active member
בלי לקרוא את הפוסט, הנחתי שזה מה שיפתור את הבעיה ואכן הצלחתי להיכנס:)
קצת מעצבן שהמספר השתנה, אבל סבבה, נקווה שכולם ימצאו.

cesium

New member
בעיה אחרת היא שקשה במערכת החדשה למצוא פורומים.

אין חיפוש ע"פ שם, אין אפשרות "לפתוח" רשימת פורומים באותו מסך. הסדר בתפריט לא הגיוני או אפילו אלפבתי, פורומים שאינם בדיוק פופולריים מקושרים ישירות במסך הראשי ופורום כזה עמוק בפנים. אילולי ראיתי ע"פ מספר ההודעות, היה הרבה יותר קשה למצוא את הפורום.

DanBus43Maalit72

Active member
בעיה אחרת היא שקשה במערכת החדשה למצוא פורומים.

אין חיפוש ע"פ שם, אין אפשרות "לפתוח" רשימת פורומים באותו מסך. הסדר בתפריט לא הגיוני או אפילו אלפבתי, פורומים שאינם בדיוק פופולריים מקושרים ישירות במסך הראשי ופורום כזה עמוק בפנים. אילולי ראיתי ע"פ מספר ההודעות, היה הרבה יותר קשה למצוא את הפורום.
מסכים.
הפורום הוא אחד החזקים בתפוז אך נמצא במקום שולי יחסית וזה שהפורום נמצא תחת תת קטגוריה שדי מסרבל להגיע אליה זה מקשה על מציאת הפורום.

RonspotNL

New member
כל המערכת מסורבלת לפחות את חלק מהפורומים אפשר למצוא לפחות באופן חלקי

konforty25

Active member
קשה נורא להגיע לפורום. אתה מגיע לאתר הראשי של הפורום והמנוע חיפוש אינו תקין. זה ממש מעצבן. צריך לסדר את זה בדחיפות

🚌

קבצים מצורפים

• 24. 37-774-55 G.B.T. 3.7.20.JPG
    24. 37-774-55 G.B.T. 3.7.20.JPG
    KB 803.6 · צפיות: 9
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
הנושא נעול.
למעלה