אין צדק

אין צדק

שלום, זה נראה לי מוזר לרשום כאן, מה גם שזה כל כך טרי אצלי. אבל יש לי כל כך הרבה עצב בלב שהבכי כבר לא מספיק. אימי נפטרה ב9/2/07, יום שישי הארור לאחר שנלחמה במחלה הארורה במשך 9 שנים, ורק במוצ"ש קמנו מהשבעה, וכל יום נראה לי כאילו נצח. כל דבר בבית מזכיר לי אותה,אני עוצמת את העיניים ונזכרת רק בנשימותיה האחרונות , לא מצליחה להיזכר במראות שמחים יותר, אבא שלי טיפל בה עד לנשימתה האחרונה בביתם.אני לא מצליחה להיזכר אם אמרתי לה מספיק שאני אוהבת אותה, ושהיא החברה הכי טובה שלי.

ברוקלין...

מתארת לי כמה קשה וכואב זה.. זה טרי כל כך.. את מוזמנת להישאר עימנו ולשתף במה שמתאים לך.. אנחנו כאן..

נכון.

שלום לך. צר לי על אובדנך, הכל כך טרי. נראה שחייך ספוגים עכשיו בעצב נורא, וזה אך טבעי, כל כך מעט זמן עבר - גם אם הוא נראה כמו נצח. הלאוי שהיו לי מילים שיכלו לנחם. אני רק יכולה להזמין אותך להישאר פה איתנו בפורום. כמעט כל אחת עברה כאן בצורה כזו או אחרת דברים דומים לשלך. אנחנו מכירות את הכאב הפולח הזה. אנחנו יודעות על מה את מדברת. אנא, ראי בבית הזה - ביתך.

m o n a l

New member
מסכימה שאין צדק

אימי נפטרה לפני חודשיים וחצי מהמחלה הארורה אחרי מלחמה של12 שנים של כאב ויסורים, ונדמה לי שאף פעם לא הייתי יכולה להספיק להגיד לה את כל מה שאני רוצה או שיותר נכון אין פרידה ראויה במוות של אמא. תמיד הדחקתי את זה שהיא עומדת למות היה לי 12 שנה להיפרד ממנה ויום לפני שהיא מתה הייתי בהלם לא האמנתי שהמצב שלה הדרדר כל כך מהר. ושאני לא אוכל לדבר איתה יותר או לראות אותה. תתנחמי בעובדה שאבא שלך טיפל בה בתקופת מחלתה.שהיא לא הייתה לבד. אמא שלי הייתה גרה לבד.

דשדש19

New member
מסכימה שאין צדק

הכול כל-כך טרי אצלך וכואב יכולה רק לנסות לנחם שעם הזמן הכאב לא פוחת אבל צורת הזכרון משתנה למכלול הדברים שחווית עם אמא ולאו דווקא לימים האחרונים. קריאת ההודעה שלך החזירה אותי 10 שנים אחורה ליבי איתך

efratushb

New member
ברוקלין יקרה

ראשית אני משתתפת בצערך...והיגעת למקום הנכון... אני נמצאת שנתיים וחצי אחרי... ועדיין זוכרת בעיקר את הסוף.... את הסבל שלה.... זה לא עוזב אותי.. ואת הדברים היותר טובים אני זוכרת במעורפל או לא זוכרת כלל... ובנוסף גם אני לא נפרדתי ממנה. לא האמנתי שזה באמת הסוף. וכשכבר הבנתי אז התעלפתי בקיצור סיוט... ואני מסכימה איתך שאין צדק... שבת שלום וברוכה הבאה לביתינו.

למעלה