אין צדק!!!

אין צדק!!!

שלום לכולם. כבר חודשיים אני עוקב בדריכות אחר מודעות הדרושים. כאיש מכירות וותיק, ממולח ומנוסה אני מחפש לי מדי פעם שינוי. כרגע צדות את עיני מודעות לגבי חברות שמייצרות ציוד רפואי וכן הייטק. אבל הפלא ופלא בדרישותיהן לתפקיד איש מכירות בולטת הדרישה לתואר ראשון או שני ואילו ניסיון במכירות כמעט ולא צריך. עקשן וסיסטמתי שלחתי קו"ח על אף שאין לי תואר נכסף (אציין שכל הזמן אני לומד אך לא לתואר אלא לשם ההנאה וההשכלה, מכונות, ייבוא וייצוא, רפואה אלט' וכו'). אך אין קול ואין עונה, כל הנסיון שלי (ויש לי המון) במכירות לא סייע לי במאום. זה מעט מזכיר לי כשהשתחררתי מהצבא ראיתי המון מודעות שדורשות נסיון ושאלתי איך ארכוש נסיון אם לא יתנו לי עבודה??? האם רק אני דביל? האם רק אני חושב שאיש מכירות צריך למכור ולאו דווקא להיות בעל תואר??? (בכוונה לא רשמתי משכיל משום שאני כן רק אין לי תעודה להוכיח). ממתין לתשובות אוהב דקר

amitayg

New member
ידידי היקר צר לי לאכזב אותך שוק

העבודה השתנה ללא הכר בשנים האחרונות והוא כיום אכזרי מתמיד. ראשית לכל המועמדים רובם ככולם יש תואר למי שאין פשוט לא נחשב - אכזרי בילתי נתפס אבל עובדה שאין באפשרות אף אחד לשנותה! שלא תחשוב שלרגע אחד שלאקדמים אין קשיים גם אותם מנפים באכזריות למי שאין ניסיון נדרש ספציפי ומדויק פשוט לא נחשב. אז מה היה לנו שם : תואר רלוונטי כדרישת סף , ניסיון מקצועי והתאמה מושלמת לדרישות התפקיד רצוי כשנתיים לא יותר, צעירים ורווקים עד גיל 30 וכמובן נכונות לעבודה בשעות מרובות בשכר נמוך. זהו ידיד זה המצב אם יש לך את זה עכשיו לך תעבור 7 מדורים עד למשרה המיוחלת : מחסום שליחת הפקס או המייל של תמיד מגיע,מחסום פקידת כח האדם של מבינה כלום, מחסום פקידת משאבי אנוש בחברה שגם לא מבינה כלום,מחסום סדנת המיון - תמיד ביום גרוע שלך, מחסום ראיון העבודה שבו אתה צריך להיות גם איש מכירות וגם שחקן,מחסום דיון שכר - כמה פחות יותר טוב. איך אמר פעם בנצי מהפורום למוסד יותר קל להתקבל מאשר שרות לקוחות של סלקום וזו לא בדיחה כלל. בהצלחה ושבוע טוב, אמיתי

אתה צודק בהחלט

נכון הדבר שהיום להתקבל לעבודה צריך לעבור מדורי גהינום רבים אך לא על זה אני קובל! מוזר בעיני הדבר שכאשר חברות לציוד רפואי מחפשות "איש מכירות" הן לא מחפשות איש עם נסיון במכירות אלא איש עם תואר כלשהו (וזה יכול להיות כל תואר אפילו כזה שאינו קשור!!!!). רק לי זה מוזר ?????!!!!! חברה, "עשיתי כסף" מכובד ביותר מקריירת איש מכירות בזמן די קצר, אותו כסף שגם מאפשר לי כיום לשבת בבית מובטל ולא להתפשר על כל עבודה! וזה לא די אפילו כדי להגיע לראיון! לי זה מוזר. אבל אני לא קובע !

שחר 103

New member
דקר, פנה אליי למייל,יש לי משו בשבלך

שיווק ומכירות וגם בנית ארגון עצמאי בתחום התקשורת , אם אתה אומר שאתה רציני, וטוב ,, אתה תצליח ובגדול לפרטים נוספים על העבודה, החברה וכ' [email protected] בברכה שחר

אליזבט3

New member
אם תרצה לנסות משהו אחר-

תשאיר לי טלפון או מייל. אין סיבה שעתידך וגורלך יהיה בידיים של אף אחד אחר חוץ ממך-אתה! אשמח לדבר איתך. בהצלחה!

למעלה