אין צדק בעולם.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יש צדק בעולם: נבחרת ספרד זכתה במונדיאל 2026 - וואלה ספורט
אם להודות על האמת, ארגנטינה שיחקה אתמול ברמה של ליגה זין של הכדורגל הישראלי
אם הם שיחקו אמש נגד סקציית נס ציונה למשל, הארגנטינאים גם היו מפסידים.
שום שליטה בכדור, בעיטות מבוזרות, מסי עמד בקצה בחוסר מעש מובהק.
בקיצור, אחרי שהם חטפו גול, כיביתי את הטלויזיה, הלכתי לקחת מספריים מהמטבח,
גזרתי את הכבלים של הטלויזיה והלכתי לישון. :-/

פולגאר

Well-known member

אין צדק בעולם.​

אכן, אין צדק, מסי וארגנטינה היו צריכים לזכות ולא האנטישמיים האלו.
יש צדק בעולם: נבחרת ספרד זכתה במונדיאל 2026 - וואלה ספורט
אם להודות על האמת, ארגנטינה שיחקה אתמול ברמה של ליגה זין של הכדורגל הישראלי
אם הם שיחקו אמש נגד סקציית נס ציונה למשל, הארגנטינאים גם היו מפסידים.
שום שליטה בכדור, בעיטות מבוזרות, מסי עמד בקצה בחוסר מעש מובהק.
בקיצור, אחרי שהם חטפו גול, כיביתי את הטלויזיה, הלכתי לקחת מספריים מהמטבח,
גזרתי את הכבלים של הטלויזיה והלכתי לישון. :-/
במשך כל שלבי גמר, ארגנטינה נזכרה לשחק רק אחרי שחטפה גול,
גם בגמר עשתה זאת ופיספסו 2-3 גולים בטוחים בקות האחרונות.
לרוע מזלם, נאלצו לשחק כל הארכה עם שחקן פחות.

ריקי זו אני

Well-known member
מפרסומים בכלי התקשורת ידעתי שהשיגעון הזה שנקרא בטעות 'מונדיאל' מגיע סוף סוף לקיצו... וגם ידעתי שבסלון ביתי תהיה סוג של חגיגה...
לא חגיגה כזו שאישי הוא ממוצא ארגנטינאי, אפילו לא חגיגה של נבחרת אוהדת ישראל... לנבחרת שאוהבת בעיקר את אויבי ישראל...
שמחה שלי לא מובנת על רדיפת כדור ע"י 22 מליונרים לפחות + שופטים תפרנים... ועוד.
מאחר ואני מכירה את הנפש התאומה שלי... כולל סוגיות מותר ואסור אחר האירוע שעבר... והמאמץ שלא ישוב...
הדאגה לכל הטוב שיהיה על השוחחן עלי... לפני שאכנס לחדר השינה תוך איומים למה שיתרחש כאן... אם חס ושלום אתעורר.
אז הרבה לפני הבנימין שלנו נכנס והתישב מול האקרן... ופתח בטבילת כדורי הפלאפל בטחינה, קצת ירקות תוצרת עצמית של כרוב חמוץ, כרובית, גזר ופלפל אדום..., עברו אל הפיצוחים החל מבוטנים לא קלופים לאישי מופחת המלח..., ועד לפופקורן שאף פה מעט מלח... לטובת הבאריאות, כשתפוצ'יפס זה 'כשר' למי שבכל עורק צואר הותקנו לו שני סטנדים...
כמו במבה.
בכורתי שהיא כמו טריפוליטאית גזעית... למרות הערבוב... העדתי, פתחה שולחן לשלושת האריות שלה... שבתחילת המשחק החליטו לעקור לסלוננו...
ולא לשמור על החוקים.
הדלקתי מזגן... ונרדמתי לשינה ערבה מאוד...ששום צעקה לא פגמה בה...
הבוקר שכחתי לשאול... 'מי לקח'... כי כידוע שאנחנו בתשעת הימים... ובאין עיסקאות אני בחופשההההה... לא כולל בישולים, טיפול בנכדים... חחח ... ובעל נודניק...
אז טוב שזה מאחורינו... ושיהיה צום מועיל לצמים...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מפרסומים בכלי התקשורת ידעתי שהשיגעון הזה שנקרא בטעות 'מונדיאל' מגיע סוף סוף לקיצו... וגם ידעתי שבסלון ביתי תהיה סוג של חגיגה...
לא חגיגה כזו שאישי הוא ממוצא ארגנטינאי, אפילו לא חגיגה של נבחרת אוהדת ישראל... לנבחרת שאוהבת בעיקר את אויבי ישראל...
מאחר ואני מכירה את הנפש התאומה שלי... כולל סוגיות מותר ואסור אחר האירוע שעבר... והמאמץ שלא ישוב...
הדאגה לכל הטוב שיהיה על השוחחן עלי... לפני שאכנס לחדר השינה תוך איומים למה שיתרחש כאן... אם חס ושלום אתעורר.
אז הרבה לפני הבנימין שלנו נכנס והתישב מול האקרן... ופתח בטבילת כדורי הפלאפל בטחינה, קצת ירקות תוצרת עצמית של כרוב חמוץ, כרובית, גזר ופלפל אדום..., עברו אל הפיצוחים החל מבוטנים לא קלופים לאישי מופחת המלח..., ועד לפופקורן שאף פה מעט מלח... לטובת הבאריאות, כשתפוצ'יפס זה 'כשר' למי שבכל עורק צואר הותקנו לו שני סטנדים...
כמו במבה.
בכורתי שהיא כמו טריפוליטאית גזעית... למרות הערבוב... העדתי, פתחה שולחן לשלושת האריות שלה... שבתחילת המשחק החליטו לעקור לסלוננו...
ולא לשמור על החוקים.
הבוקר שכחתי לשאול... 'מי לקח'... כי כידוע שאנחנו בתשעת הימים... ובאין עיסקאות אני בחופשההההה... לא כולל בישולים, טיפול בנכדים... חחח ... ובעל נודניק...
אחרי ההפסד הכל כך צורם....
באמת שטוב שזה כבר מאחורינו
ואני לא אחד כזה שהולך למשחקי כדורגל..
סתם רציתי לראות את פניהם העגומות של הספרדים ימחשמם.
אני רק מקווה שאף אחד שם בארגנטינה לא החליט שהוא הולך להתאבד.

פולגאר

Well-known member
כמו במבה.
ולא לשמור על החוקים.
אולי באמת בגלל שהמשחק נערך בתשעת הימים, ארגטינה לא זכתה :-(

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אולי באמת בגלל שהמשחק נערך בתשעת הימים, ארגטינה לא זכתה :-(
אני חושב שכל זה קרה בגלל שמסי הזדקן.
מסכן, הוא בקושי זז על המגרש.
היו צריכים לתת לו את השכר שמגיע לו
להביא לו שעון יד מתנה ולשלוח אותו לאמן איזו קבוצת ילדים בארגנטינה.
זה אשכרה Don't Cry for Me Argentina

למעלה