אין צדק בעולם

The Living Life

New member
אין צדק בעולם

הבן האוטיסט של ראש הממשלה חוגג עם פצצה קטלנית שאותה הכיר דרך יחידת הקומבינות שהוא משרת בה, והשריונר ממצפה הילה יושב כבר 5 שנים בבור מסריח בלב עזה, מוקף 20 חמאסניקים מזיעים. איפה הצדק פה?

The Living Life

New member
אני רוצה לדעת למה הכלומניק הזה

צמוד לבחורה כזאת ופוטנציאל כמוני סגור בין 4 קירות בבית מוקף בשני זקנים משוגעים בלי כלום?

The Living Life

New member
לא הייתה לו פריבילגיה לעשות טעויות

אבא שלו הגן עליו בצמר גפן. נו באמת, איזה טעויות הילד שמנת הזה כבר עשה? מה הוא יודע על החיים בכלל? הוא בחיים שלו לא טעם טיפה של סבל.

nms24

New member
אני לא בטוח

לפעמים זה הכל נראה מאוד נוצץ מהצד ,יותר מאשר במציאות. למשל מרלין מונרו שהתאבדה או כל אחד אחר שהייה לו תהילה ועושר והוא פשוט החליט שנמאס לו לחיות. ומצד שני רוב אוכלסיית העולם חייה באפריקה ואסיה חלקה בלי מיים זורמים וחשמל ,ובכל זאת ההתאבדויות בעולם השלישי הם אפסיות יחסית לעולם המערבי (חצי מיליון מתאבדים בשנה!!!). יכול להיות שהחיים שלו רק נראים דבש, אוליי הוא בעצם קורא סמוי בפורום הזה שמרגיש אבוד ובלי משמעות בחיים. למשל אסי דיין הבן של משה דיין, תראה כמה טוב הוא התחיל בחיים, בן של גדול מצביאי ישראל,ותראה איך הוא מסיים את החיים. כמו נרקומן דפוק.

אכלו לי שתו לי

נשמע שכל הזמן אתה טוען אני מושלם ,איך זה שאין לי ככה וככה ... אז כנראה שאולי יש משהו לא תקין כנראה שאולי באנת משהו מהעבר שרודף אותך כנראה שאתה צריך להתחיל לבחון את עצמך נטו ולא לפתוח עיניים על אנשים אחרים

למעלה