אין צדק בעולם!

אין צדק בעולם!

היום פתחתי תיתד נאמן(16עמודים על שבוע חג) ומגלה שבחור שיצאתי איתו והיה מניאק לגמרי עשה לי קטע מלוכלך ובגד בי ועוד קטעים היתארס עם בחורה מדהימה!תמימה לחלוטין שמורה לגמרי ושמעתי שקיבל סידור מלא ואי זה מתסכל למה מגיע לו?למה?

תרשי לי לנחש שהוא גם יפה תואר...

חוץ מזה למאנייקים יש יתרון הישרדותי ולכן הנקבות מעדיפות מאנייקים על פני לא מאנייקים. זה תהליך ברירה פשוט לפי כללי האבולוציה.

אגס 10

New member
אני פשוט לא מאמין שאני קורא את זה !

מורדת יקרה,את קולטת מה עשית בהודעה שפתחת? חשבת על זה שאת בעצם מפרסמת כאן בחור בצורה גלויה? הרי רק צריך לקחת כעת את עיתון יתד נאמן ולראות מי התארס היום והכל ידוע. באיזה רשות את עושה את מעשה הנבילה הזה? אני לא נכנס אם את צודקת בטענותייך או לא,באיזה רשות את מפרסמת ככה בחור בפורום? חשבת על זה שאולי מישהו ממשפחת הבחור או משפחת הכלה קוראים כאן וכעת הם יודעים הכל על הבחור? את מבינה את המשמעות של מה שעשית כאן??? אני פשוט מזועזע מההנהלה ששותקת. איך ההודעה הזו שמנוגדת לכל חוקי הפורום ותפוז בכלל עוד עומדת כמה שעות בלי שמחקו אותה???

אגס 10

New member
זה לא קשור

יש אנשים שיכולים לנסות לעשות אחד ועוד אחד.

נו באמת

אולי תגידו שעכשיו 20 משפחות יעשו 1+1?! כל כלה תחשוד בחתן שלה?! לדעתי, לכל תקע יש שקע ואולי היא לא כלכך ``שמורה`` כמו שאת חושבת וכמו שהמשפחה של הכלה חושבת שהחתן ``שמור`` ומי יודע אולי מצא מין את מינו?! ובכל אופן מורדת, זרקת אותו, הוא לא היה שווה אותך.

אגס 10

New member
זה ממש לא נכון

יתכן מאוד שמישהו שקרוא אליהם קורא כאן בפורום וכעת אחרי שהוא קרא את ההודעה הזו הוא יתחיל לחשוב וואלה אולי זה ההוא שהתארס ובאמת כתוב היום ביתד,הפורום לא נועד לסגירת חשבונות אישיים,בטח לא עם כזו חשיפה בניגוד לכל הכללים הנהוגים,אני ממש לא מבין למה המנהלים לא מתערבים,זה פשוט מקומם אותי.

בדרך כלל אתה מדבר לעניין

‏ כעת, אני באמת לא הבנתי את ההיגיון שמאחורי הדברים, הרי כל אחד שיגיד לעצמו וואלה אולי זה ההוא, יכול בקלות רבה לחשוב שאולי זה אחד מה-19 האחרים שהוא לא מכיר. זה יותר מחשש לחשש... קח את הדברים בפורפורציה הנכונה אחי. ובאמת בלי לפגוע. אין לי כוונה כזו.

אגס 10

New member
עם יד על הלב

אם היית הבחור והיו כותבים עליך דבר כזה בפורום היית מתקומם או שהיית אומר טוב מי ידע שזה אני הרי כתובים ביתד עוד כמה חתנים?

אתה רומז

שמגיע לך מזל טוב?! נניח והבחור קרא את זה, בהחלט יכול להיות שהוא יכול לחשוש לעצמו, אבל אם יש מידה מועטה של בינה בקודקודו הוא יכול לדעת שזה ממש קשה לעלות על זה. יש עוד 19! תשע עשרה! כמוהו שמופיעים היום.

mister xy

New member
תראה,

כל עוד היא לא כתבה את שמו של הברנש וגם עיון ביתד נאמן לא חושף את שמו אני לא חושב שזה קריטי כי אף אחד לא ידע במי מדובר. גם אם יעשו 1+1 כמו שאתה אומר הרי אף אחד לא יעזוב שידך בגלל איזו שמועה בפורום של כופרים. (חולי נפש לפי דעתם) המקסימום שיוכל לקרות זה שמשפחתה של הבחורה יבררו שוב. אם ימצא שאמת נכון הדבר ונעשתה התועבה הזאת בישראל הרי שטוב מאד אם הם יגדעו כבר עכשיו את ההכנות לחתונה במקום שהם יקלטו את זה רק בעוד כמה שנים...

אגס 10

New member
אני פשוט בהלם מהתגובה הזו!

מי מדבר על עזיבת שידוך?לא מחריד אותי אם הם יעזבו את השידוך הזה,אני בכלל לא מדבר מה יקרה עם השידוך,זה לא מעניין אותי בכלל, מה שאני זועק זה על זה שיש כאן חשיפת דברים אישיים על אדם פרטי עם רמז עבה לזהותו רק בגלל חיסול חשבונות אישי ומה שמחריד אותי שאפשר בפורום לכתוב דברים אישיים על בן אדם עם רמז עבה מי הבן אדם והנהלת הפורום לא מבינה שזה בעיותי.

איפה פה חיסול חשבנות?

אני עמדתי ופרסמתי משו?סתם סיפרתי מיקרה.אל תדבר שטויות

אגס 10

New member
הכל טוב ויפה

אם היית כותבת את זה בלי הקישור לזה שהוא כתוב היום ביתד.

למעלה