בוא נעשה קצת סדר בדברים:
א. אאוטינג לחבר בפורום זה דבר פסול ועל כך אין מחלוקת. אבל זה לא מה שקרה כאן, מורדת לא רמזה בשום צורה שהנ"ל היה (או עודנו, רחמנא ליצלן) חבר בפורום. ב. מבחינה משפטית, השמצות בפומבי על אנשים מזוהים עלולה להקים עילה לתביעת דיבה (אם נתעלם לרגע מהפסיקה החדשה), וזה דבר שאמור להדאיג לא רק את הכותב אלא גם את מנהלי הפורום והאתר. למיטב הבנתי הלא מקצועית, הסיכוי שהייתה כאן הוצאת דיבה קלוש מאוד. ג. מבחינה אתית כללית, אני לא חושב שיש בעיה בלתקוף פומבית אדם מזוהה בשמו בתנאי שההתקפה אמיתית. אין לי כל אינדיקציה לכך שמורדת לא אמרה אמת, וגם אתה לא ניסית לטעון שהיא לא אמרה אמת, ואם הדברים הם אמת, אז אין בכך כל בעיה כללית (כללית, כלומר בחברה החילונית נניח). ד. יכול להיות שבפורום הספציפי הזה על כל רגישויותיו, יש הגיון בקביעת כלל שלא רק שלא עושים אאוטינג לחברי הפורום, אלא גם לא עושים אאוטינג לחרדים אנוסים שאינם חברי הפורום, מתוך סולידריות עמם ורצון לקדמם. גם אם נסכים על הכלל הזה (וזה לא בטוח), עדיין לא ברור כלל מדברי מורדת שהבחור הנ"ל היה או עודנו אנוס. ומכאן לסעיף הבא: ה. האם הגיוני לקבוע כלל שאסור לספר כלל על מעשים בלתי ראויים וגם על מעשים ראויים שבעיני החרדים אינם ראויים, גם אם מבצע המעשים אינו חבר בפורום ואף אינו אנוס? או, בלשון אחרת, להחיל על הפורום את הלכות לשון הרע החרדיות? לא יודע, אני מאוד מתקשה להאמין שתהיה לכך הסכמה רחבה בפורום. אז לסיכום, לא נראה לי שתלונתך מוצדקת.