אין פשוט לא מצליח... :|

SuperOr

New member
אין פשוט לא מצליח... :|

אני כבר מנסה הרבה מאוד זמן להגיע לחלום צלול הדבר הכי קרוב שהיה לי זה לפני יומיים שהגעתי למצב של שיתוק שינה [בWILD] ישבתי במיטה בערך חצי שעה+ עד שהגעתי למה שנראה לי כמו שיתוק שינה שיצאתי ממנו אחרי כמה שניות בסוף פשוט הייתי עייף ולא היה לי ממש כח לנסות אז הלכתי לישון רגיל :s מה עושים?

silverhawk

New member
מה ניסית לעשות?

אתה רושם יומן חלומות? כמה חלומות אתה זוכר בלילה? עורך בדיקות מציאות? אילו מהשיטות המתקדמות ניסית וכיצד?

SuperOr

New member
ניסיתי רק וילד

פעם אחת הצלחתי עם בדיקת מציאות אבל התעוררתי תוך שניה חוצמזה שאני לא זוכר בחלום לבדוק :| במציאות אני כל הזמן בודק יומן חלומות - אני עצלן אז.. לא

silverhawk

New member
אתה זוכר 2-3 חלומות מידי לילה?

אז אתה יכול לברר כרגע על יומן החלומות. מה שכן, הגיע הזמן לנסות את השיטות המתקדמות. אתה מוזמן להמשיך לנסות את הויילד או שיטות אחרות (מילד, העין השלישית וכו') - תמצא את זו שעובדת לך.

SuperOr

New member
תודה ומוסיף

היום העירו אותי ממש מוקדם בבוקר וחזרתי לישון אחרי שעה וחצי בערך לפני שנרדמתי ניסיתי וילד ולא הלך.. הגעתי למצב של שיתוק ופשוט לא הצלחתי להירדם =[

LoveBeing

New member
אל תדאג זה לא סוף העולם....

חלום צלול זה לא משהו שהוא חובה לכל אדם.. והאמת היא- שחוץ מחוויה נחמדה- זה לא יתן לך הרבה. מי שאמור לחוות כאלו חלומות- יחווה.. ומי שלא- לא! אל תבזבז זמן יקר של מציאות על חלומות.. יותר חשוב שתשלוט על החיים שלך! מאשר על כמה חלומות.. אתה לא חושב? בהצלחה! גיל
וזה אחרי יותר משנה שבזבזתי על הדברים האלו.. יותר חשוב לזכור את החלומות ולרשום אותם.. כי אז אתה יכול גם ללמוד מהם. ומה הם מנסים לומר לך על עצמך.. וזה חשוב לחיים שלך! אז תחשוב על זה..

SuperOr

New member
תודה D:

על החיים שלי אני שולט יפה מאוד אני רוצה גם משו שיהיה לי לעשות בלילה אחרת אני ימות משיעמום שאני ישן.. חח

LoveBeing

New member
בגלל זה, עוד יותר חשוב שלא תשלוט!

כדי שיהיה חלק אחד בחיים שלך שלא יהיה בשליטתך המודעת... ככה התת מודע שלך והנשמה שלך יוכלו להעביר לך מסרים! שלא נדבר על נשמות אחרות שירצו לעזור לך.. בלילה נועד בשביל הגוף שלך אל תשכח.. וגם בשביל התודעה שלך שחייבת לנוח! אחרת גם אתה לא תישן וגם היא לא.. זה חלק מהחיים... חלק אחד שבו אנחנו שולטים על הכל.. וחלק אחד שהוא לא מודע. וזה טוב מאוד... כי ככה יש למה לצפות! לאיזה חלום יפה.. או מיוחד.. אז בוקר טוב! גיל

silverhawk

New member
נראה לי קצת מיותר, אתה לא חושב?

הפורו םהזה עוסק בחלומות צלולים. אם אתה לא מעוניין לחוות אותם זוהי זכותך המלאה, אך מדוע להפריע לאלו שכן רוצים בזאת? וחבל שאתה מציין דברים שאינם נכונים (ואני מתייחס כאן לפגיעה בשינה דווקא ולא לתקשור עם רוחות\נשמות וכו'. בזה אתה מוזמן להאמין אם זה רצונך).

silverhawk

New member
לא נורא, תמשיך לנסות.

בסוף זה יגיע.
ואגב, בהודעה הקודמת שלי התכוונתי כמובן שאתה יכול לוותר על יומן החלומות כרגע ולא כפי שרשמתי.

למעלה