אין פרקים השבוע בהוט... זה לא נגמר נכון?
R rocky7 New member 19/9/06 #2 מה הפלא ששומם פה.אין לי תגובות בכלל מישהו יכול בבקשה להגיד לי אם הפרקים מיום שישי האחרון הם האחרונים בסדרה או שצריכים להיות עוד 2? אין פרקים ביום שישי הקרוב... זה זמנית בגלל החג???
מה הפלא ששומם פה.אין לי תגובות בכלל מישהו יכול בבקשה להגיד לי אם הפרקים מיום שישי האחרון הם האחרונים בסדרה או שצריכים להיות עוד 2? אין פרקים ביום שישי הקרוב... זה זמנית בגלל החג???
M MeItOsH New member 19/9/06 #3 צריכים להיות עוד שניים אחרונים../images/Emo210.gif וכנראה שהם הורדו זמנית בגלל החג.
ע עינת 101 New member 19/9/06 #4 זה מרגיז אלה שני הפרקים האחרונים ואני כבר המון זמן רוצה לראות אותם, לפחות בשבוע הבא הם אמורים להיות
M MeItOsH New member 19/9/06 #5 אני מזהירה מראש..../images/Emo210.gif הצפייה בבפרקים האלה היא לא לבעלי לב חלש.
R rocky7 New member 20/9/06 #6 אני הקלטתי לפני שנה את המיני סדרה וכבר שנה אני מחכה לפרקים האלה כדי לראות אותה סוף סוף! נ.ב השחקן הזה שמשחק את קרייטון עושה תפקיד מצויין בסטרגייט...
אני הקלטתי לפני שנה את המיני סדרה וכבר שנה אני מחכה לפרקים האלה כדי לראות אותה סוף סוף! נ.ב השחקן הזה שמשחק את קרייטון עושה תפקיד מצויין בסטרגייט...
M MeItOsH New member 20/9/06 #7 בן בראודר.../images/Emo210.gif הוא שחקן ענק!!! http://imdb.com/name/nm0112871/