אין פה אף "מכור" הערב???

e-magine

New member
איך היה הסו"ש?

החזקת מעמד? את מפעילה שעון מעורר, או שאת מוותרת לעצמך?

שירז**

New member
צעקה את מתעלמת

בכוונה?...ממה שניכתב לך כאן?..אם כן ניראה לי שאת מוותרת קצת יותר מדי לעצמך. יצא לך לחשוב על התגובה שלי כאן אלייך?.ושל אי מאג´ין?

לוקחת בשיא הרצינות, שירז

לקחתי את העצה שe-magine העלה. כיוונתי לי מין שעון מעורר, לא אמיתי, כמובן ואתם יודעים מה... זה טיפונת עזר, זה..והטרוניות של בעלי חברו יחד והשיגו תוצאות לא רעות,מבחינתי: הייתי רק 3 שעות באינטרנט,אתמול... לא שלא חשבתי עליו לא שלא התגעגעתי אליו נואשות כמו אל אהוב רחוק אבל עמדתי בזה יודעת שזה לא יקרה כל יום שזה שהיה סופ"ש עזר אבל מ´כפת לי לטפוח לי על השכם???

מרכינה ראש... ../images/Emo51.gif

אני מודה שקצת פקפקתי, ואולי עדיין טיפה..., בהישגים העתידיים של העצות שנתתם, אימאג´ין ואת. הן נראו לי כ"כ ארוכות טווח שעייפו אותי ,נפשית אפילו, לחשוב על כל התהליך שאעבור עד שאגיע אל התוצאות זה טוב מדי פעם לקבל "נזיפות" קטנטנות כתזכורת... תודה!

e-magine

New member
מותר לך לפקפק, הכל בסדר,

רק באמת חייבים להתחיל מאיזשהו מקום. כמו שאומרים, גם מסע של 20,000 ק"מ מתחיל בצעד אחד. ובמקרה הזה, צעד קטן לאנושות, צעד גדול לצעקה
(אלהים כמה שאני אוהב קלישאות
)

שירז**

New member
שום דבר ממה שניכתב כאן

ע"י בכל אופן לא נישלף מהמותן, הכל בדוק וכתוב, יש הצלחות בתחום למרות הקשיים שנערמים בדרך , אבל הכל, תזכרי מסתכם בך.מתחיל ממך, ונגמר ממך, אני כאן לא רק לעודד , לתת לך כלים , אלה גם לנער אותך אם אני רואה צורך בכך. ואת זה נידמה לי שכן היית צריכה לקבל הסו"פ הזה, אז תסלחי לי שאני לא יכולה להצדיק אותך , אבל אני חושבת שזה יעזור , עובדה שאת מודה שזה עזר. תתחילי להעמיד גבול ברור באמת כי לא תמיד יבינו אותך בבית. וגם כאן סביר להניח שתמצאי אותי או את אי מאג´ין לתת לך נזיפה, כמובן הכל ברוח טובה. התחלת משהו ואל תוותרי , אנו כאן אם את צריכה ,מעייף, מתיש , נימאס,אבל את תצליחי , תזכרי שאת לא צריכה להעלם מהנט לגמרי אלה ללמוד לשלוט בצורך שלך להיות כאן. את יודעת , "חופש" , מה דעתך להתחיל קצת לצאת לטייל?..ים , מסעדה , מה שבא לך .אפילו בערב סתם לשבת מול רחש הגלים זה יעשה לך רק טוב מבטיחה לך , משהו קטן לעצמך בלבד , שיש בו הרבה, עשי זאת ההרגשה נהדרת

אני פשוט לא כאן.....

מאז אתמול מצאתי דרך מסויימת לא להיות באינטרנט... פשוט...לא להיות לידו מעבר לשיטת השעון-חצי שעה הפסקה כל שעתיים... אני מוציאה את עצמי מהבית-ואפילו בכוח... זה אמנם עולה לי כסף,הסיפור הזה... שופינג,דלק,פינוקים לילדים אבל עובדה.....מהבוקר לא ראיתי את פניכם הוירטואלים היפים...

רוזנה

New member
כמה נהדר!!!

למרות שפרצופך לא הופיעה כאן במשך היום (ולא שלא ניסיתי לקרוא לך...
) אני שמחה בשבילך שנשמת אויר אחר
כן ירבו ימים כאלו אישה

למעלה