אין ערך למילים

dori78

New member
או דבר נמיה

זה התבקש.

אח שלי

למה גזענות ?

יש גם מלא רוסים שפותחים ב"אח שלי"
***** יש בכל הצבעים/מינים

mri10

New member
פעם לקחתי טרמפיסט נלהב

תוך כדי הנסיעה ביצעתי עקיפה חוקית.ההוא משום מה התרגש מהעקיפה ואמר לי בהתפעלות "יאוווו בת ז.... של עקיפה הבאת לו."

הוורבליות שלי לא עמדה מול אמירה כה אינטלקטואלית.

על מילה כזו העבריינים של שנות ה-80 בהנהגתו של שמעיה אנג'ל(מלאך מורשה)היו דוקרים אותו ללא היסוס.לעבריינים של פעם היה כבוד למילה.

עקיבא13

New member
גם הערבי בשטיפת רכב

כל פעם קורא לי "אח שלי"
ממתי אני אח שלך מוחמד?

יכול להיות מעניין

אם תתחיל שירשור מילים נרדפות. בוא נגלה בכמה מילים שונות אפשר לתאר את אותו הדבר.
וכן יש מילים נפלאות בשפה העברית. ואפשר לשלב גם לועזית.
יצאתי הכי מורה שיש.

זה חלק מהשיח כאן

אל תתרגש יש שועלות מכירות ושהיקירי והנאשמאמי סוגר עסקאות והן לא עומדות מאחורי זה אלא רק לשם ביצוע העסקה
לנהוג בנימוס כלקוח וגם אם יש קשר כלשהו לא להכנס לחיים של אדם שמולנו זה לא יתרום !
בארץ תמיד נוהגים לדחוף את האף! אני למשל מחמיא למי שאני מכיר די טוב ויודע את פועלו ועשייתו ומי הוא!
עבדתי כמה שנים עם נשים רק וכיום 7 נשים במשרד ואני לא מתרגש ממחמאות פשוט כבר בורח לסבב עסקים או מגיע מוקדם ואז יוצא לשטח בכונה גם כשלא צריך!!

mri10

New member
כן,המכירות זה עוד נושא

התכוונתי לשיח באופן כללי.

מסכימה איתך

אבל צריך לדעת לקחת את המילים האלה למקומות הנכונים באותו רגע שהן נאמרות.
ומאמינה כשבן אדם שמתכוון לזה ממש מכל הלב, אז גם השפת גוף שלו ותווי פניו מוכיחים זאת באותו זמן שהוא פולט מפיו מילים כאלה.

נוני1971

New member
מה את רוצה

אם ילד קטן הולך לסופר ומבקש מהקופאית תני לי בבקשה
שוקו ג'ננה
דובדבן פראי
אפרסק תשוקתי
אננס חשקני
ולחם מתקתק
ובמבה סטלבט
ואם נשאר לי כסף אז אמא אמרה שתביאיגבינה מעודנת נושמת ....אז נישמתי מה את רוצה כפרה עלייך שנתעורר לאיזה מציאות בדיוק
ההתנחמדות המיותרת ממש נחלת ההמון ומתק השפתים נחלת המעט וכולם אומרים בדיוק מה שרוצים לשמוע
מילים רכות פריכות ועדינות או בעברית פשוטה התכרפנו ,נשמה יפה וארוכה עיניים שלי אף אוזן גרון ולבלב מלובלב
עד כאן פינתי הקטנה

נוני1971

New member
קשחת הבוקר ...חוטא בהרהור

דני שובבני
איך לא נזדקר בתשוקתיות ...איך לא
כל הפרסומות של חלב, בשפתיים
זולגים למרגלות צוואר ריחני ..ואני מרגרינה

למעלה