אין על חרדים!

isje89

New member
אין על חרדים!

אחרי כל ההשמצות והקללות,תכלס,אצל החרדים יש הכי הרבה שמחת חיים, הם מקבלים סיפוק ממה שהם עושים וחיים בשמחה.אז אולי שווה את המאמץ הגדול ואת ההשקעה בשביל חיים כאלה?

babylon_a1

New member
זה לא נכון, אבל מי קילל חרדים ?

ללבוש ארוך בצבע שחור בלחות של המרכז ובחום של הזמן האחרון מביא שמחת חיים ? החום משפיע עליך

isje89

New member
תגובה.

ההסתכלות הזאת זו הסתכלות חיצונית וקצרת טווח.תסתכל\י בטווח הארוך-בכל משך החיים.ואם אתם טוענים שלא מקללים אותם ,אז כדאי שתתחברו לתקשורת שמשמיצה את המגזר הזה ומראה אותו תדיר באור שלילי.

babylon_a1

New member
אני מעדיף כאלה שכותבים משהו ומגיבים

ולא כאלה שכותבים משהו ונעלמים, אז תמשיך ככה בכל אופן, נקח את זה כמחמאה אבל אנחנו לא מייצגים את התקשורת למעשה רשת ב' מייצגת את רשת ב', וערוץ 10 רק אותו ולא את כל השאר וכך הלאה... ועוד משהו, אני זה לא "טוענים" אני זה טוען ואני אומר שהכותבים בפורום לא מקללים חרדים והחרדים הם שמאירים את עצמם באור שלילי

isje89

New member
תגובה לתגובה.

רצית שאמשיך והמשכתי.דבר ראשון ה"טוענים היה כי אני לא יודע אם זה בן או בת ,אז לא רציתי לפגוע.ודבר שני (והעיקרי), אני אורח חדש בקהילת הפורומים של תפוז ולפי מה שהבנתי ממה שכותבים שאר חברי הפורום על כל עשר דפיו היה חוות דעת שלילית,לא שאני חרדי או משהו,פשוט אני לא מצליח לשנוא חרדים(חוץ ממקרים מסוימים שהדם עולה לי לראש ובא לי לפרק אותם).ועוד דבר,לא הבנתי מה שכתבת שהחרדים מאירים את עצמם באור שלילי.

מובחרת

New member
אין על חרדיות!!!

חוזרת עכשיו מאחד ה"סופרים" החרדיים בבני ברק. ליד המדף של הקמח, אני קולטת אישה חרדית, חבושה מטפחת שחורה, סביבה 3 ילדי חמד, והיא - - - צועקת!! ממש צעקות!! ועוד ביידיש... עמדתי שם קרוב, עושה ת'צמי מחטטת בין הלחמים והלחמניות היבשים מהבוקר, מטה אוזן... הייתי מתה להבין בשל מה הסער... אחרי מלל שוטף, ואחרי נסיון נואש "לעלות" על הסיבה לסערה, לא עמדתי יותר נוכח פניו הנפולות והמבוהלות של אחד הילדים, ( שחטף את החיצים במיוחד. ) ניגשתי...שאלתי ת'גברת, אם קרה משהו שאפשר לעזור.. מה אומרת הצדקת..? - " הילד הפיל חבילת "קמח וואקום". עכשיו, הוואקום התרוקן מהשקית...ואין לי מושג, אם האויר יצא כבר לפני הנפילה, או שזו תוצאה של הנפילה"... " נו" ? לא הבנתי... - " לא!! שלא יקנה את החבילה הלקוח הבא, ויכשל באכילת תולעים"..!!! בהיתי בה כתרנגולת ב"בני אדם". "את לא מבינה", היא ממשיכה. "לא רק שאדם ייכשל באכילת תולעים, אלא, שאם אשאיר את החבילה על המדף, אולי אכשל בעוון "גזל"..? הרגעתי אותה, שכל חנות לוקחת את עניין ה"בלאי" בחשבון, ו"גיליתי" לה גם כן, שהבנתי כל מילה מהצעקות שלה ביידיש... למזלי, היא כל כך התביישה שהחילוניה הזו "תפסה" אותה, שהרימה ת'צמה, עם ילדי החמד, וברחה לה... איזה" חיים " היא עושה בשמחה... אולי שווה את המאמץ הגדול ואת ההשקעה בשביל "חיים" כאלה..?

naf86

New member
הממ...

הוואקום התרוקן מהשקית? חוצמזה, הם לא מנפים את הקמח בכל מקרה? למה יש בעיה של תולעים?

מובחרת

New member
אם הקמח בוואקום מיד עם הטחינה,

לא נוצרים תנאים להיווצרות תולעים. איך לא ראית עד היום אורז, אפונה ושאר קטניות בוואקום..?

naf86

New member
אני יודע

שהם בוואקום, אבל אי אפשר להגיד שהוואקום יצא מהשקית... בכל מקרה, גם אם נוצרו תולעים עדיין מנפים את הקמח או ממיינים את האורז.

isje89

New member
סיפוק חרדי מטומטם

זה לא אומר כלום ,כי אולי במקרה פגשת באיזה חרדיה סתומה.החרדיה עשתה את מה שהיא צריכה לעשות לפי הערכים שהיא קיבלה וזה מה שהיא צריכה לעשות וזה מה שיביא לה סיפוק וככל שהיא מתאמצת בשביל זה יותר זה מספק אותה כי היא מיצתה את מה שהיא צריכה לעשות במאה אחוז(לפי דעתה שזו דעת הרבנים הבלבלנים).

חרדלש1

New member
לפי דעתי אין בזה אחידות כל 1 אינדיבדואלי

גם חילוני שמאמין בכח עליון שתמיד הוא לצידו יהיה בו תוצאות דומות

נחש צפy

New member
סבבה שיהיה להם כיף

אתה אגב במקום של כאלו שהיו חרדים שלא היה להם כיף ולא שמחו ממה שהם עשו ! אז בבקשה הפסק נא לקיים יחסי מין עם שכלי!...

isje89

New member
כמוכם כמוני

למה יש לך חור במוח?. להזכירך גם אני היתי כזה ואני חושב הרבה על החיים החרדים.

למעלה