אין עוד WR?
ד דער משכיל New member 29/3/03 #6 האגו שלי לא מרשה זה להתנצל סורי לא היה מצב שדער משכיל התנצל פעם בחיי שלו חוצמזה למה להתנצל בכלל ??????
האגו שלי לא מרשה זה להתנצל סורי לא היה מצב שדער משכיל התנצל פעם בחיי שלו חוצמזה למה להתנצל בכלל ??????
ד דער משכיל New member 29/3/03 #10 למה ???? לאחרונה אני רב עם הרבה יוצאים מהפורום , האם אני הבעיה ? או היוצאים הם הבעיה ????
ד דער משכיל New member 29/3/03 #7 גם לסאדם היה יותר מ-24 שעות ! לכל הפחות 48 שעות כמו סאדם למה נגרע ????
ס סיטרא New member 29/3/03 #5 בטח שיש ! מה, לא ראית את wr חולף בסביבה ? נגד כיוון הרוח כמובן, וכמובן גם נגד כיוון השעון, oh fuck ביטלו לנו את השעון האהוב. עכשיו יבואו ימים חמים, שיט !! אתכסה לי בשאריות החורף. סיטרא
בטח שיש ! מה, לא ראית את wr חולף בסביבה ? נגד כיוון הרוח כמובן, וכמובן גם נגד כיוון השעון, oh fuck ביטלו לנו את השעון האהוב. עכשיו יבואו ימים חמים, שיט !! אתכסה לי בשאריות החורף. סיטרא
ס סיסטאר New member 29/3/03 #11 את האחד WR לא מוחקים כל כך מהר מי זה שרוצה ברעתו? האחד הוא גבר שבגברים אז אני איתו.