אין עבודה..קשה..קשה...

איבגי1

New member
אין עבודה..קשה..קשה...

היי, האם נתקלתם בתופעות כאלה שבגלל הסוכרת שיש לכם פשוט לא מקבלים אתכם למקום עבודה כלשהו ? אני כמה פעמים !

איבגי1

New member
תשובות......../images/Emo3.gif

1. מבקשים אישור רפואי או ששואלים למה עדיין לא התגייסתי 2. תואר ראשון זה ממש רחוק ממני וני עדיין לא עשיתי בגרות מלאה 3. מחפש כל סוג של עבודה בכל שעות היממה, אבל לא עד כדי כך פיזית 4. מעוניין לעבוד בתחום התקשורת/שירות לקוחות וכו' 5. בעצם כל עבודה תתאים לי.

תנסה ברשתות לממכר מזון מהיר...

משהו קרוב לבית, שם תמיד מחפשים... אם לא היום אז בעוד שבוע ...

איבגי1

New member
אני עובד כרגע...

בברגר קינג אבל המשמרות שם על הפנים וחוץ מזה ליד הבית אין כלום הכל מסריח פה בלוד

אורלי6

New member
מה הקשר בין עבודה לסכרת?

בכל שנותי עם סכרת נתקלתי במקרים ספורים בהם המחלה היוותה בעיה בקבלה לעבודה. אני מדברת על מקרים שקרו לפני 20 שנה ויותר. היום, המודעות לסכרת כל כך גבוהה, שנראה לי כי לא צריכה להיות בעיה בכלל. גם האנשים הפשוטים ביותר יודעים מהי סכרת, או לפחות שמעו על המחלה, הם מכירים מישהו חולה ועוד. הבעיה העיקרית היא השרות הצבאי. אם אין עבר של שרות צבאי, זה פותח מקום לשאלות נוספות. התשובה שלכם צריכה להיות חד משמעית: אני אדם בריא, הסכרת אינה מהווה בעיה או מכשול לעבודה. מה שחשוב הוא הכישורים שלי והיכולת לבצע את העבודה. בדיקות הסוכר במשך היום, וההזרקות (במקרה שאין משאבה), הן הפסקות קלות ברצף העבודה, בדיוק כמו ללכת לשירותים או לשתות כוס קפה. וכתוספת על השרשור הקודם על להסתיר או לא. אני בודקת ובעבר גם הזרקתי (לפני המשאבה) במשרד שלי, גם אם יש אנשים בסביבה. היום, המשאבה גם מסגירה אותי, כי אנשים שואלים למה יש לי ביפר, והתשובה שלי היא ישירה לחלוטין. לפעמים מתפתחת שיחה ואני שמחה להסביר למי שמתעניין. חג שמח,בהצלחה, וחיים רגילים ורגועים לכולם

למעלה