אין עבודה ליהודים

galgalim

New member
אין עבודה ליהודים

אי העסקת ערבים היא הכרחית מאוד לא רק בתקופה הקרובה אלא בכלל! כלכלת ישראל נשענת על עם ישראל ולכן רוב הערבים עובדים אצל ישראלים ומכאן שאם ישראלים יפסיקו להעסיק ערבים אז לערבים יהיו חיים קשים פי 100 ולכן הם יעזבו את ארץ ישראל. אם נפסיק את קצבאות הילדים הם יברחו מפה כי אם אין עבודה ואין מקור הכנסה אז הם יחפשו עבודה בירדן (אצל הדוד)ובסופו של דבר יעזבו את ישראל למדינות שכנות לכן אי העסקת ערבים ע"י ישראלים היא חיונית להישרדותו של עם ישראל בארץ ישראל לכן אני למשל החרמתי פאב אחד שבו אני לא מבלה יותר בגלל שיש במטבח עובד ערבי אמנם הוא יותר זול אבל לבעל הפאב יש פחות 200 ש"ח בחודש הכנסות ואם רבים יעשו כמותי בעל הפאב יעסיק במקומו ישראלי

goldbrgshi

New member
מה אמרת לפני זה על בדואים ???

האוכלוסיה הבדואית בצפון הנגב נפרשת על שטח גדול במעט מגוש דן ומונה רק 130000 בדואים. בדואי מקים לעצמו בית בכל מקום שהוא רוצה בניגוד לחוק. הבניה היא תמיד בניה נמוכה שתופסת הרבה שטח עד לפני כ-5 שנים רוב רובם של הבדואים חיו באוהלי בד(אוהל בדואי מסורתי)אולם לפני כ-5 שנים החלו הבדואים להחליף את האוהלים בצריפים ובבתי אבן ובטון לא חוקיים וללא אישורי בניה בניגוד לחוק בנוסף הם פולשים לאדמות מדינה בהתחלה שמים אוהל ואח"כ בתי אבן וכך הם גוזלים יותר ויותר שטחים כל זאת בניגוד לחוק. אני פניתי למשרד הפנים שאחראי על זה ובית אחד נהרס בעקבות פנייתי! ישנה יחידה-"היחידה הארצית לפיקוח על הבניה" של משרד הפנים שתפקידה בין השאר להרוס בתים שנבנו בניגוד לחוק(פרטים על היחידה ב-www.moin.gov.il וכן יש שם כתובות ומספרי פקס של היחידה). אני פונה בעיקר לתושבי הנגב שאיכפת להם תושבי דימונה,ערד,מיתר,עומר,ב"ש,להבים אך לא רק! אני מבקש מכם פנו ליחידה הארצית לפיקוח על הבניה והתלוננו על כל בית לא חוקי שנבנה. הבניה הלא חוקית משבשת את תכנון ופיתוח האזור בעתיד ומכערת את נופו היפה של הנגב שסורח יותר ויותר מיום ליום. זיכרו ריבוי פניות עוזר להזיז במשהו כמו שפנייתי עזרה אני מאמין שאם כל אחד ואחד מאיתנו יתלונן הבתים יהרסו והבדואים ירוכזו ב-7 עיירות שיש להם בנגב בין כה וכה והחיכוך בין עם ישראל לבדואים יקטן כי במצב של היום המגזר הכפרי פורח מסביב ב"ש וערד ודימונה

למעלה