אין סקס...

אין סקס...

שלום, בני 35, נשואים עם ילד. אני בהריון שני. נשואים כשנתיים.
יש ביננו פתיחות רבה, שנינו עובדים, מטופחים. מרוצים מהחיים בסך הכל. יש כסף, יש בריאות, יש רכב.
עושים דברים ביחד כשמתאפשר, מבלים הרבה ביחד, בחו"ל, בארץ, עם הילד. מתחלקים בעבודות הבית.
מבחינה זוגית חברית טוב לנו ביחד , למרות שגם לכל אחד יש את העיסוקים והתחביבים שלו.

אולם.

טרם ההריון הייתי רזה יחסית. מטופחת, הייתי רצה ועוד. מתחדשת בבגדים, מקפידה על הייגינה.
בהתחלת הקשר בעלי הייתי מאוד "חם" עלי. כל הזמן נוגע בי יוזם, גם הבטיח לי ש"כל לילה נעשה את זה". וכך התאים לי.
אולם לפני כחצי שנה החל להתרחק ממני. כשדיברתי איתו על זה אמר לי שהוא רוצה שגם אני אזום.
אני יוזמת ךמעשה אני תמיד יוזמת. כשאני יוזמת הוא נענה לכך, אך נשאר "פסיבי" ומשאיר לי את הפעילות, אולם ניכר שהוא מאוד נהנה (גם אני נהנית).
מאז שאני בהריון אין על מה לדבר. נכון עליתי מעט במשקל (5 קילו) אבל אני עדין מטופחת כהרגלי עדיין ממשיכה להיות בכושר.
אולם יוצא לנו לעשות את זה בקושי פעם בשבועיים וגם זה אחרי שיזמתי וגם אז זה בד"כ פעילות חד צדדית (מקוה שתבינו).

מה לעשות? דיברתי איתו כבר על זה באופן בוגר ולא מאשים, ולא יצא מהשיחה הזאת כלום.
אני ממש מתוסכלת מכל הבחינות אני לא יודעת מה לעשות. אני מתאפרת, שמה קרמים, ... החלתי לחשוב שאולי יש לו מישהי (הוא עובד שעות ארוכות מחוץ לבית) אבל אין שום אינדיקציה לזה.
היכן אני טועה?

שילה1

New member
תגידי-אולי שנתיים נשואים וכבר הריון שני-

צפוף מדיי ומלחיץ מדיי,עבורו?אולי השינוי מהיר מדיי
עבורו?

סטנגה Joe

New member
יש כמה אפשרויות לדעתי

יכול להיות שיש לו מישהי. ההנחה שלך שהיית שמה לב או יודעת ..... לא בהכרח נכונה.
יכול להיות שהוא לא נמשך אליך כשאת הריונית.
יכול להיות שבמקום להיות אלילת מין עבורו הפכת לאימא.

התשובה לכך תבוא לך אחרי ההריון כשתחזרי למצבך הרגיל

אייבורי

New member
נו

אז את לומדת בדרך הקשה , שהחלק הכי סקסי באישה
זה המוח שלה.
ואת עדיין מתמקדת בקרמים ובכמה גרמים של משקל.

Amazona

New member
גם הבטיח לי ש"כל לילה נעשה את זה"?

בא לי לשבת ולבכות פה ליד המקלדת

niva99

New member

קארניו

New member
יש להניח שהריחוק החל לפני ההריון

או שאני טועה?
והאם ההריון מתוכנן?
ושאלה אחרונה : מה הגורם האמיתי לריחוק לפי דעתך (ואין הכוונה לתירוץ של העלייה במשקל )?

nirity1

New member
כמה דברים...

קשר תמיד מתקרר, במיוחד כשיש ילדים ועבודה - זה מתיש ולא תמיד בא על סקס
יש גברים שנגעלים מלשכב עם אישה בהריון ( לא קשור למשקל אלא לעצם העובדה שיש תינוק בקרבת מקום )
מה הוא אמר כששאלת אותו בשיחה ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
היכן את טועה לדעתי

לדעתי את טועה התפישה הנאיבית שלך שדברים יכולים להישאר ללא שינוי. שקשר טוב הוא קשר שנשאר כמו שהתחיל (שכמובן רק משתפר).

כל דבר בחיים משתנה, ולכן אם הוא חשוב, הוא דורש התייחסות, תחזוקה וגם התחדשות.

אני לא חושב, כמו קארניו, שיש סיבה אחת מרכזית. אני חושב שיש הרבה סיבות מרכזיות, ונראה לי שאת רובן ציינו כבר קודמיי, כך שאין צורך לחזור על זה. התוצאה היא מכלול של שינויים דרסטיים על פני תקופת זמן קצרה ממש, כשהקשר עדיין צעיר ובשלבי התגבשות.

התסכול העצום שלך הוא מובן. את יכולה להיות בטוחה במאה אחוז שבן זוגך חש תיסכול באותה עוצמה. ככה זה בזוגות. כל הרגשות עוברים מצד לצד ומוקרנים מאחד לשני מיידית - גם אם לכאורה זה לא נראה כך. פשוט בני זוג מבטאים תיסכול, כעס, אכזבה וכולי הצורות שונות. אחד יכול להיות קולני והשני שקט, אחד וורבלי ואחד לוקח הכל פנימה, אחד אופטימי ואחד פסימי. לכן הרבה פעמים נראה כאילו "רק אני סובלת, הוא בכלל מבסוט". אבל זה כמעט אף פעם לא ככה.

אז מה עושים? נעזרים באנשי מקצוע הרלונטיים (בתחום הטיפול הזוגי, כמובן) ועושים שם עבודה סבלנית עם הרבה מחויבות. קצת מוקדם לך לטיפול זוגי? לדעתי אין מוקדם מדי, ותמיד עדיף מוקדם. וחוץ מזה ילד וחצי... זה לא ממש מוקדם.

קארניו

New member
סיבה אמיתית יכולה להיות מורכבת

מכמה סיבות בדיוק כמו "הרבה הסיבות המרכזיות" שלך .
לא התכוונתי דווקא לאחת בודדת אלא לאלו שיותר חשובות מתירוץ עלייה במשקל (והאסתטיקה )
שהיא נאחזת בו משום מה.

למעלה