להתחיל לחיות
3 פעמים הציע נישואין ו 3 פעמים חזר בו (והסיבות באמת אינן חשובות). נפרדתם, הוא התחנן, את חזרת, הוא התרחק, טיפול זוגי למעשה לא נעשה ושום בדיקה מעמיקה לטיב היחסים לא נבדקה. היום את לא עוזבת כי "...אין לי לאן ללכת אני לבד בארץ, אין לי פה משפחה..." ו"...החשבון בנק שלי מעוקל...". (תירוצים... וסליחה על הבוטות, כך אני רואה את הדברים) אם לסכם- פיתחת תלות באיש שלא רוצה אותך ואת, כדי לזכות במעט מתשומת לבו, מתבטלת בפניו באופן טוטאלי. אז מה לעשות? הייתי מציעה לך לפנות לייעוץ אישי כדי לבדוק מדוע אינך מסוגלת לעמוד על שתי רגלייך ולנהל את חייך בעצמך. את יודעת? מחובות יוצאים, מינוסים בבנק נגמרים, עיקולים בבנק אפשר להסיר. בקיצור- הכל אפשרי אם רק תעשי למען עצמך ולא תשבי ותבכי רוב הזמן. הדמעות לא יהיו מבשרות הישועה. קחי את עצמך בידיים, מצאי לעצמך מקור פרנסה והתחילי לחיות. גם אם העבודה תהא כזו שתשנאי כל בוקר לקום אליה. לפחות תהיה לך סיבה טובה לקטר עליה. כמה מגעילה העבודה. ותפגשי אנשים חדשים. ותקטרי שהם משעממים
ואולי תפגשי גם כאלו שיהיו לך נחמדים. אבל ישיבה בבית והתאבלות לא תפתור את בעיותיך. בדרך זו את רק מקרבת את עצמך אל בור דיכאון שהשקיעה בו מהירה מאד והדרך אל מחוצה לו קשה וארוכה מאד. תפסיקי להאשים אותו. קחי אחריות על חייך! את ורק את מסוגלת למלא את חייך בתוכן או לרוקן אותם. קחי שליטה על חייך! תצאי מתחושת הקורבן, תפסיקי את המשחק הזה שהוא משחק בך (כך את מרגישה) "...כאילו שהוא "ניצח" אותי..." ואם משחק, אז כמו במשחק:
שברו את הכלים ולא משחקים !!!Get yourself a life