אין סקס מה עושים?

טוב, אז נתחיל:

אנחנו ביחד כבר 5 שנים ולפני שלוש שנים החל השבר הגדול. הוא הציע לי נישואים, קנה טבעת קבענו תאריך ו....... החליט שלא מתאים לו. ככה זה היה 3 פעמים. במקביל כדי לתרץ באמת את ביטול החתונה (כי אין כסף זה לא תירוץ) הוא התחיל להתרחק ממני. היום 3 שנים אחרי אין לנו סקס בכלל! אני שוקלת 20 ק"ג !!! יותר (אבל עדיין נראת טוב) ומתוסכלת מאוד. עזבתי אותו, הוא התחנן שאחזור אליו ונלך לטיפול זוגי. חזרתי, הלכנו פעם אחת ומאז כלום. כבר עבר חודש מאז שחזרתי ו.... כלום. טעיתי שחזרתי? אין לי ספק אני מרגישה שהוא שוב רימה אותי שוב נתן הבטחה ולא קיים. כאילו שהוא "ניצח" אותי. אני רוצה לעזוב אבל לא יכולה יש כמה פרטים שאני לא יכולה לתת אותם כאן. אבל באמת שאני לא יכולה לעזוב. מה עושים? איך חיים באותו בית? אני לא יכולה ראות אותו. אני בוכה רוב הזמן ולגמרי שבורה (לידו אני הכי חזקה שיש).

עוד דבר......

הוא טוען שהוא אוהב אותי מאוד ושהכל יהיה בסדר, שאני צריכה קצת סבלנות (כאילו לא חכיתי לו מספיק זמן)

אדווה345

New member
היי. מזדהה עם כאבך

אבל שימי לב, שהוא תמיד חוזר אלייך, אחרי שאת עוזבת... אז...למה שלא תנסי שוב.

ללכת ו..... מה יצא מזה?

וחוץ מזה יש לי בעיה כרגע, אין לי לאן ללכת אני לבד בארץ, אין לי פה משפחה, החברות נשואות ולא בא לי להיתקע אצל אף אחת.

אדווה345

New member
ומה ייצא לך אם תישארי?

אם תלכי הוא לפחות יוכל להרגיש שהוא רוצה, ויעשה מאמצים להחזיר אותך. עצם השקעת המאמצים תעשה טוב לשניכם. ומה זה אין לך לאן ללכת? שכרי דירה! עצם ה שאת תלויה בו גם פיזית זה לא טוב!

מתגלגל

לא רואה שום פתרון מעשי למצבך, מלבד לקחת אחריות על חייך ולשנות ת'מצב. מצטערת. חפשי עבודה טובה ואז תעזבי אותו. תתחילי חיים חדשים כמו שאומרים. השכירי לך דירת חדר ואל תהיי נתונה לשגעונות שלו יותר. די, שיגע אותך מספיק לא? אני יודעת זה לא פשוט אבל בהחלט אפשרי. אפשר להתרומם מכל קושי - אם בוחרים בכך. בהצלחה.

seeyou

New member
3 שנים אחרי אין לנו סקס בכלל!../images/Emo12.gif

מצד אחד-רוצה לעזוב אבל לא יכולה (חשבון בנק מעוקל) מצד שני אין סקס-בגלל שאת שוקלת 20 ק"ג יותר? . חוסר סקס ,זאת הבעיה הרצינית ולא ביטול החתונה... כאשר רוצים לבנות זוגיות ממוסדת ואין כסף אז מתחתנים ברבנות והולכים לאכול פיצה ביחד.

1רגיעה

New member
מה אין סקס בגלל שעלית במשקל?

יווווווווו איזה תמוה ? לא מסוגלת להבין זאת למה אין סקס? , אומר שאוהב אותך , מה הקטע שלו? מאד כואב לי
מחפשת רגיעה

s h o o s h a

New member
להתחיל לחיות

3 פעמים הציע נישואין ו 3 פעמים חזר בו (והסיבות באמת אינן חשובות). נפרדתם, הוא התחנן, את חזרת, הוא התרחק, טיפול זוגי למעשה לא נעשה ושום בדיקה מעמיקה לטיב היחסים לא נבדקה. היום את לא עוזבת כי "...אין לי לאן ללכת אני לבד בארץ, אין לי פה משפחה..." ו"...החשבון בנק שלי מעוקל...". (תירוצים... וסליחה על הבוטות, כך אני רואה את הדברים) אם לסכם- פיתחת תלות באיש שלא רוצה אותך ואת, כדי לזכות במעט מתשומת לבו, מתבטלת בפניו באופן טוטאלי. אז מה לעשות? הייתי מציעה לך לפנות לייעוץ אישי כדי לבדוק מדוע אינך מסוגלת לעמוד על שתי רגלייך ולנהל את חייך בעצמך. את יודעת? מחובות יוצאים, מינוסים בבנק נגמרים, עיקולים בבנק אפשר להסיר. בקיצור- הכל אפשרי אם רק תעשי למען עצמך ולא תשבי ותבכי רוב הזמן. הדמעות לא יהיו מבשרות הישועה. קחי את עצמך בידיים, מצאי לעצמך מקור פרנסה והתחילי לחיות. גם אם העבודה תהא כזו שתשנאי כל בוקר לקום אליה. לפחות תהיה לך סיבה טובה לקטר עליה. כמה מגעילה העבודה. ותפגשי אנשים חדשים. ותקטרי שהם משעממים
ואולי תפגשי גם כאלו שיהיו לך נחמדים. אבל ישיבה בבית והתאבלות לא תפתור את בעיותיך. בדרך זו את רק מקרבת את עצמך אל בור דיכאון שהשקיעה בו מהירה מאד והדרך אל מחוצה לו קשה וארוכה מאד. תפסיקי להאשים אותו. קחי אחריות על חייך! את ורק את מסוגלת למלא את חייך בתוכן או לרוקן אותם. קחי שליטה על חייך! תצאי מתחושת הקורבן, תפסיקי את המשחק הזה שהוא משחק בך (כך את מרגישה) "...כאילו שהוא "ניצח" אותי..." ואם משחק, אז כמו במשחק: שברו את הכלים ולא משחקים !!!Get yourself a life

י ו ע צ ת

New member
בחרת שם מתאים

על סמך תאורך יש כאן הרגשה של קורבנות.בעצם חבר שלך מפגין התנהגות הפכפכה לאישה שמוכנה לאפשר לו להיות כזה. משהו ביחסים שלכם נותן לו אפשרות להיות כזה .האהבה התמימה שלך נותנת לו לחיות לצידך בלא שום התחייבות כולל סיפוק צרכים טבעיים ורצויים. עושה רושם שגם בתחומים אחרים זונהי התנהגותו ופשוט הזוגיות נותנת לו מרחב מחיה למקום ההפכפך שלו מה שחשוב ביותר שאת תבדקי את חייך ביחס לעצמך .בדקי האם גם במקומות אחרים את חשה קורבן או נישלטת על ידי דעותיהם של אחרים . עד כמה חשובה לך העמדה שלך לגבי נושאים חשובים בחיים ויותר חשוב צריך לבדוק מי במשפחתך הקרובה נהג כך כלפייך. הפתרון לזה הוא בנייתה מחדש של אישיותך מתוך זיהוי צרכייך האמיתיים וכן יצירת תנאים ברורים לזוגיות שיש בה גם מחויבות ולא רק הרגל. בהצלחה

למעלה