אין סיכוי

מינרווה

New member
אין סיכוי

אין סיכוי עם הלימודים האלו, אין לי סיכוי בהם, כל הכסף יילך לזבל וכל העתיד יילך לפח.

מירוונה- למה את חושבת כחה?../images/Emo65.gif

יש דרכים להתמודד על הכל . מה ולמה הגעת למסקנה הזאת? מה בדיוק מקשה עלייך בליומדים ? ספרי לי נשמה אני תמיד כאן לצידך ולמענך. אוהבת ושבוע טוב-ממתינה לתשובה- מיקי

מינרווה

New member
מיקי מאוס יקרה

אני לא אצליח בלימודים, אין לי מושג איך עברתי את שנה א´. אני פשוט לא מצליחה לחשוב, הכל מתבלבל לי. אני שונאת את המקצוע הזה ושונאת את הלימודים, הלחץ עושה לי ממש רע. כבר הרבה פעמים התחלתי לימודים והפסקתי ולא נעים לי מכל מי שמשלם לי על הדברים האלו (וזה גם לא פשוט לשלם), וכל הכסף שהוצאתי על ספרים בתקווה שהם יעזרו לי, כלום לא יעזור, אין לי כוח ללמוד ואני בכלל לא באה לשיעורים.

מירוונה- אולי לקחי פסק זמן כרגע?../images/Emo8.gif

ותעצרי כרגע את הלימודים עד שתרגישי יותר מוכנה ללמוד? או אולי תחליפי כרגע מיקצוע למשהו שאת יותר אוהבת, מיקצוע שבאמת יעניין אותך ותוכל ילדעת שאת מגיעה ללימודים עם רצון ואהבה ובסופו ש לדבר לצאת עם תעודה של מיקצוע שאת אוהבת ולעסוק בו כל החיים. ככה לפחות מנקודת מבט ש לי אני חושבת מה את אומר? כי אני טיפוס שאוהבת ללמוד יותר רק מהחיים ומהספרים. תעי ל יאם את יכולה ואם את חושבת שזה צעד נכון לעשות כרגע. שיהיה לך שבוע טוב מקסימה שלי יקרה שלי. אוהבת ומחזקת- עם מלא חיבוקים מיקי טל.

מינרווה

New member
מיקי פיקי

כבר היו פעמים שהפסקתי ללמוד ושהחלפתי מקצוע, והנה אני שוב כאן באותו מצב לומדת את אותו מקצוע בזוי אך מוכר. כבר היו לי המון פסקי-זמן והורים שלי כבר הפסידו המון כסף בגללי. ולי בכלל לא בא ללמוד, לא בא לי לעשות כלום, רק לשבת בחדר ולא לצאת. ואני אשמח לצ´טט, אם את בסביבה אז תודיעי.

אם כבר? מיקי טריקי זה הכינוי שלי../images/Emo3.gif

מה אומר לך חברתי? בקשר ללימודים אני לא הכי מיתמצאת, יש לי הופעה קטנה אחרת צהייתי שמחה מאוד לצ´וטט איתך. אני שרה היום באיזה פאב ענק כאן באיזור ואשמח מאוד אם היית גרה בכוון חיפה היייתי לוקחת אותך איתי. עוד ח צי שעה יבואו לאסוף אותי וקר יצאתי מהמיקלחת עוד לא התלבשתי אפילו, חייבת להיות מסודרת ו"נקייה" את מכירה את זה נכון נשמה? מקווה שאת לא כועסת עליי חברה יקרה שלי. אוהבת מאושפזת עלייך וכל כל הפרוום המקסים הזה- מיקי... טריקי

למעלה