אין סיכוי שארדם

אין סיכוי שארדם

YYY לא להאמין. הרגע פתחתי עיניים. כמעט 5 שעות שינת צהריים. אמממללללללללההה. הפכתי לכדור שינה בשביתה הזאת.

pf26

New member
אולי את משלימה שעות ממוצ"ש?

לפני כמה דקות כתבתי תכנית שבועית לשבוע הבא ופתאום הבנתי שתיכף נוב' נגמר ומיד אחריו חופשת חנוכה. זקוקה לחופש הזה כדי לתכנן בשקט תכניות אישיות לכל ילד לפי מצבו הנוכחי בלימודים, לראות מי נמצא איפה וכו'. חוץ מזה מרקיז הכל בסדר... קצת גשם, מיני הפסקת חשמל והעיקר - לא מוצאת את הגורה הקטנה שלנו. מקווה שהיא סתם מכורבלת באיזו שמיכה ולא שיצאה חלילה מהבית בלי שהשגחנו.

רוצה עזרה ?

ואני מתחילה להבין שחנוכה מתקרב ועדיין לא התחלתי ללמד. תאמיני לי גם אני זקוקה לחופש. מה שיש כעת זה סיוט. אי אפשר להינות בשביתה.אז יש זמן, אך אין אנרגיות, אי אפשר לנסוע לשום מקום. אמרת מרקיז ? רוצה מרקיז שוקולד מדהים ? נו, אמרתי שהפכתי לעקרת בית מדופלמת ,לא? ותקראי את ההודעה הבאה. שיר יפה ומפנה לגלבוע.

אין בעייה../images/Emo212.gif

מחר מבטיחה למצא המתכון ולהביא. ראי הוזהרת. מיליון קלוריות ,ואת מתחייבת לכבד.

m i t a l y

New member
זה גבר...

ברוכה הבאה

סליחה גלבועא - ברוך המברך....

טרם למדתי לזהות את ה"המשפחה שלי"
אני "עולה חדשה" כאן.... אגב מה גובהו של הר הגילבוע??

וכאן יש גלבוע מה"אמיר גלבוע"

כל אחד ונטיותיו המקצועיות. דרך אגב, הר הגלבוע 497 מטר (בלי עקבים
)

alona 9

New member
הר הגלבוע...מאמינה לך מאם..

בקשר לגובהו, וברגע שהוא מעורב בחומרים של איטליה,רוסיה,תורכיה,רומניה...מה את אומרת?? עכשיו, נא לנעול שוב את נעלי העקב..

את חושבת שהוא יודע היכן כפר בלום?

הוא יודע לטוס לחו"ל על חשבוננו. כפר בלום בכלל לא על מסלול התיור שלו................

שאצרף לו מפה ?

בעצם במעמדו הוא מצויד ב gps. והתכוונת על חשבונך ועל חשבון גלבוע.
אבל אל דאגה, גם ארז לא חף ממנעמים.

להיפך- זה מה שמדאיג שאנו עובדים

והם נהנים מכל המנעמים על חשבוננו על שמנו הטוב על כאבנו על שליחותינו על שאיפותינו להיות טובים..............

למעלה