אין סופש?

yaeli87

New member
אוח זה יהיה סופ"ש ארוך ומשעמם.

חמישי-הגעתי הביתה ב19:00,הלכתי עם אמא ואחותי לעשות קניות,הגענו הביתה נכנסו קצת לבריכה,הלכתי להתקלח,נרדמתי על הספה...העירו אותי ב23:00 דיברתי עם מאמי עד 00:00 וחזרתי לישון. שישי- קמתי לפני חצי שעה,שתיתי עם אמא כוס קפה,עכשיו אני כאן...ב13:30 יש לי תור לספר. חוצמזה כלום
שבת- כלום?? אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף. בא לי להתאבד.

stink

New member
סופשבוע גרוע

חמישי - חבר שלי היה אמור לסוע למרוץ של הלילה לבן , וגמני איתו . ובסוף לא הסתדר וסתם השתעממנו בבית :( היום- לא'דעת מקווה לצאת או משו . נמאס לי מהבית שבת - אני אחזור לציור שלי , לפני שצבעי השמן מתאבנים לי בארון .

סופ"ש מעולה!!!!!!!!

חמישי יומולדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדתתתתתתתתתתתתתת היה מעולה! בערב הייתי עם המשפחה קצת שישי אני ואחותי נוסעות ליום פינוק בספא בצור יגאל [לי הייתה אתמול יומולדת, לה יש היום] שזה כולל הכל [= בערב מוטי ודניאל באים שבת בבוקר אני כנראה אלך לתחרות של אורי, אחרי זה אולי לים, לארגן תיק ולעוף לישון. יום ראשון קמה ב-6 :( סופ"ש מהנההההההה בננות ^^

סופשבוע רגוע

בלי יותר מידי תוכניות להרגע.
חמישי
חזרתי מהקורס בצהריים, אחרי שיחה חשובה, מלאת מחשבות. הייתי בבית, ראיתי סרט טוב ונפלתי שדודה על המיטה באיזה 21:30.
היום
הולכת בערב לראות את 'הסודות' עם חברה. לא משהו מלהיב מידי.
מחר
בטח לפגוש את רעותי מתישהוא במהלך היום, אולי יציאה בערב. פאב / בית קפה. סופ'ש מוצלח לכולן

s h a r o n 7

New member
לא משו מיוחד ../images/Emo126.gif

חמישי יום עבודה בבוקר, אח"כ בייבסיטר ואז יום עבודה עד חצות שישי קוסמטיקאית בבוקר, אח"כ פעילות לזכר בוגר שבט שנהרג, אח"כ אולי יום עבודה ובערב נזרום שבת להשלים שעות שינה בבוקר
, פעולה ובערב לצאאאאאת

אני שונאת לתכנן..

חמישי - חזרתי מהצבא, הלכתי לעשות גבות אחרי זה נסעתי עם אמא וחברות שלה לביוטי סיטי, היה לפאנים! עשיתי מסאז' מ-ד-ה-י-ם של עשר דקות, פרנצ' חינם כי קנינו 2 לקים [ערכה לפרנצ' ומחזק] למרות שאני עושה פרנצ' יותר יפה, היה סבבה:) קנינו גם מלא מלא פנטן שזה השמפו היחיד בערך שאני משתמשת בו קרם לשיער וקרם גוף של קרמה אמא קנתה ליפגלוס, ואני חיפשתי אודם אדום אבל לא היה לי כל כך יפה. וזהו נראהלי. שישי - עוד מעט יש משהו, ואז אינפרה, ואז אני רוצה לראות את ידיד שלי שהוא שבוז מת אבל נראה אם זה יצא בערב מסיבה
שבת - צהריים עם אמא בבלאקבורגר אם יהיה לנו כח לקום, ואז בערב מסיבת סיום של אחותי!! איך היא גדלה כפרעליה

moruush

New member
יאווו :)

חמישי בבוקר לקום מוקדם כי יש עוזרת, עם אמא וסבתא לרננים, להוריד את סבתא בביה"ח, ואז עם אמא ל"ערים". אחה"צ חזרה עם הלהקה - ישנתי
בערב - לילה לבן בת"א.. שישי בבוקר אצל חברה. בערב יום נישואין לאמא ואבא, חוגגים בארוחה ענקית :] שבת לקום בבוקר מוקדם לצעוד עם אבא איזה 9 ק"מ. וכל היום חופשיי בינתיים :]

איזה מעולה הכל!

חמישי - נסעתי לת"א עם חברים ללילה לבן והיה מצויין, חזרתי ב6 בבוקר וישנתי עד לפניי שעתיים. היום - כנראה צוף על המים מחר - בבוקר אני נוסעת לירושלים לבקר בקורס מד"צים של התנועה וחוזרת עם האוטובוס של הערבה יישר לקיבוץ! (כבר מתגעגעת)

ShiRa1101

New member
מוזר

היום-קמתי ב8 ללכת ליום עבודה לטקס אש של סוף שנה..ומסתבר שמבטלים אותו@#$.. חזרתי הביתה וישנתי עד 12 וחצי:] הלכתי למכבי ב2 עד עכשיו..פעולה לפני אחרונה הייתה מוזרה,סיימתי את השנה שלי עם הקבוצה הזאת שליוותה אותי כל השנה
בערב אני ב-ט-ו-ח אצא..סרט/שכונה/בית קפה ואולי משהו אחר..מי יודע;] מחר-סתם שבת נחמדה עם הספר["חירות לקראת בגרות"
],חברות ובערב ניפרד מסיגלי אהובתי שנוסעת לסאמר סקול!!אה ויומולדת לחברה
סוף שבוע רגוע..

אז ככה ../images/Emo71.gif

חמישי - הייתי בקורס שישי - קמתי בשלוש,מאז אני מתברברת במחשב אסדר את החדר בערב מסיבת פיג'מות אצל חברה עם עוד כמה בנות ... :) הולך להיות כיף! שבת - חוזרת מהמסיבת פיג'מות מארגנת חזרה את התיק והכל הולכת לישון מוקדם =)

THE ronch

New member
יאיי :)

אתמול הייתי בעבודה, אח"כ לאודליה כי הייתי עצבנית ורציתי להרגע אז ישבתי איתה ועם מקס לערק ובירה, אח"כ אודליה ואני הלכנו למנזר לשתות קצת ואזזזזזזזזזזז עם אחותי, הייתה הופעה בתתתזונה של שון פול
היום באתי הבייתה מאבא, עוד מעט עבודה, ואז קבעתי עם אסף לשתות למוות מחר לישון, אחה"צ ים ובערב עבודה, אח"כ קבעתי עם אודליה למינזר סוף שבוע לפנים!

THE ronch

New member
ברגיל

מכירים אותי כי אני תמיד שם עם בנג'ו והוא בן 21.........

RainbowL

New member
עמוס עמוס עמוסס

חמישי- עבודה, אחר כך ישר מועדון.. חצי שעה בבית ואז ערב סיום, מיד אחר כך מסיבה עם קצף ובאלגנים חזרתי הביתה בשתיים. שישי- קמתי עכשיו, ואני צריכה ללכת לישון מוקדם ואולי להתחיל לארוז.. שבת- סופרלנד מ-10 עד 4, אחר כך לסיים לארוז לסמינר ואז הופעה של עבריייייייייי
ראשון- שישי סמינר מד"צים בפקיעין :)

Oo The Gush Oo

New member
אחחח בית../images/Emo99.gif

שישי: יצאתי מהבסיס רק ב-11:00 כי אתמול היינו במטווחים בניצנים ורק ב-00:15 שיחררו אותנו לט"ש, אז כמובן שההשכמה היתה מאוחרת + שעה ביציאה שקיבלתי. נסעתי לסבתא בת"א, אכלתי ופגשתי את ההורים בסנטר. קניתי כמה שטויות וחזרנו לפני כמה דק'. בערב טרבין. מתגעגעת לחברות כ"כ :<< שבת: או השלמת שעות מטורפת, או ים ובערב לצאת.

Summer moved on

New member
../images/Emo199.gif

שישי- קמתי ב17:00 אחריי הלילה הבלבן אתמול, ואני עדיין עייפה. אז את שאר ביום בטח אעביר בשינה. קיוויתי לבייביסיטר אבל לא מתקשרים אליי:[ שבת-שומדבר מיוחד בינתיים. ללמוד קצת ללשון.

למרות שכבר שישי בערב

נמ חמישי- ב10:30 עלייה ליער של המחנה,הביתה,קצת מחשב.. שישי- גיוסים בבוקר,אח"כ הלכתי לרינת ואח"כ הלכנו אליי לעצב את הסטיקר ב2 אצל מור להכין את הדגם ומשם לפעולה שאחריה ישיבת שכב"ג[סוערת במיוחד
] אולי הולכת יותר מאוחר לפול עם האורלנדיות של גלי
שבת- לכתוב את המערך בעיקר.. ובערב יומולדת לבני דודים סופ"ש נחמד :)

Shusho

New member
היה מוזר

כמה דקות לפני שיצאתי קיבלתי הברזה לפרצוף ולא התחשק לי להתעצבן כשכולי כבר לבושה ועוד שניה יוצאת והחלטתי למצוא פתרון לזה בדרך. אז בסוף היו לי כמה דקות של הנאה בדארק רבולושן ואז רציתי למות, ואז הגעתי לסלואו משה שהיה גם כן משעמם אבל מצאתי לי מה לעשות בחוץ. היום עידן היה אמור לבוא ואז הוא הודיע לי שהוא לא יוצא בסוף מהצבא, ואז הוא הודיע לי שכן, והוא בא לארוחת ערב, ואז הוא הודיע לי שהוא לא בא לארוחת ערב אלא אח"כ. בקיצור העצבים שלי די התרופפו ואני מאוד מקווה שאני לא אתחרפן.

למעלה