אין סופש?

MaddyD

New member
גאוני

אחרי המסיבה הסוחטת והגאונית בסאקייה בשני החלטתי שחמישי אפשר לוותר, זה היה לצאת חמישי או שישי החלטתי שישי אז היום אחרי יום של עבודה - צבא - היסטריה- כעס ועצבים אני פינקתי את עצמי ממקלחת, אראה קצת טלויזיה ואשן מחר עד העבודה מחר עובדת ובערב ברזילי = מטורף שבת עובדת]:

Small talk

New member
משעמם

מחר - נקודות השיא הן ללכת עם אמא לגן של אחותי למסיבת יומולדת שלה ובערב כוכב נולד. שבת - מסיבת יומולדת ענקית (לא יודעת איך זה יצא אבל ההורים הזמינו איזה 1000 איש) של אבא ושתי האחיות שלי. אבא אמר ש בערב הואהולך להפגנה נגד עיסקת הטיעון של קצב, אם הוא יציא לי אני חושבת שאני אלך איתו.

JuSt A GiRl 94

New member
אממ...

היום: היו את הרסיטלים והיה ממש טוב והשמיניסטיות עשו מערכונים קורעים על אנקור פשוט... מחר: פסנתר (לחרוש קודם), ללמוד יצירות בעל פה שבת: להמשיך ללמוד לאנקור, עושים משהו לאמנדה? אם כן להבריז בחינניות ולשלוח לה מתנה בדואר או לא יודעת מה.... משום מה זה נראה סוף שבוע מאוד קצר אבל יש לי תחושה שהוא יהיה ארוך כמו גיהינום.

EROTOMANIA

New member
Fuckin' A!

שישי: עבודה בבוקר, בערב אני רוצה ללכת למועדון אבל נראה לי שזה לא יקרה שבת: עבודה בבוקר ואז לשבת בבית ולהפליץ. אנאערף. חזרתי להיות חסרת חיים כנראה!

טם

מחר - ללכת להצר קצת את המדים, לישון, ללמוד קצת את בעיות העור המפגרות האלה ובערב לנסוע לת"א עם ידיד מהקורס למסיבת חוף קורסיסטית. שבת - לאדעת עדיין.

EVE Lights

New member
שיהיה.

היום - הלכתי ב- 20:00 בערב לישיבת סניף שכללה ה-ר-ב-ה ה-ר-ב-ה זיוני שכל וה-ר-ב-ה אוכל. חשבתי שהיא תסתיים ב-22:00, מסתבר שטעיתי, הגעתי הביתה רק בחצות ובגלל שאני מוכשרת ולא לקחתי מפתח נאלצתי להעיר את אמא. היו לי 5 שיחות שלא נענו כשהייתי שם (כי אין שם קליטה) ועוד כמה סמסים. לא ראיתי האקס המיתולוגי ושוםדבר. אני תיכף אראה האלופה ב-VOD ואלך לישון. מחר - לפי הלו"ז לימודים - הרבה הרבה ה-ר-ב-ה אלגברה. ערך מוחלט, שלמים (וואי כל כך הרבה... פאק), חלוקות וספרות. יואווו רק מהמחשבה על זה בא לי לירות לעצמי בראש. שאלוהים יעזור לי. אני אצטרך ה-מ-ו-ן שפיות בחודש הזה בשביל לעבור את זה. אני גם צריכה להעביר פה טאטוא זריז סתם בשביל שיהיה קצת יותר נקי, אין שום סיכוי שאני שוטפת. בלילה אני עם אביב, אין לי מושג מה נעשה. היה תכנון אולי של חברים שלו מהאוניברסיטה לצאת לחגוג את קבלת התואר, אמןאמןאמן שזה יקרה ונצא לאיזה מסיבה.. במקרה הכי גרוע אני אתפשר גם על ת"א. אבל לא נשארים בבית, אני לא מסוגלת להיות פה יותר. שבת - אביב ילך בצהריים, אני אוכל משו ואז אסיים את החזרה על אלגברה (ביטויים, חיובי שלילי ומשוואות). גם קצת מילים וביטויים לא יזיקו. כוסעמעמעמק. אולי גם נמנום אחה"צ אם יהיה לי זמן לזה בכלל. בערב אולייייייי אני אצא. תלוי כמה אני אספיק ואם יהיה לי כוח. סופ"ש טוב.

little shorty

New member
גאד.

מחר - עבודה בצהריים, ישנה עד הערב, לטבח. שבת- אולי ים, ללמוד לתאוריה, במוצ"ש קניות עם אמא.

little shorty

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

את קקה אם ראית ולא ניגשת להגיד לי שלום!

הייתי עם חברה בבאנג'י הזה

היא בדיוק עלתה לשם, וקשרו אותה והכל ואת היית עם חברה ליד האוכל שם... ראבאק אני טובה בלזהות אנשים גם מרחוק

Roxanne06

New member
אמאלה עמווס מידי :|

היום: שומדבר מיוחד שישי: לקום מוקדם ולצאת לקנות מתנה לאמא בלט מ-9 בבוקר עד פאקינג 2 לחזור שפוכה ולעשות עם עצמי משהו מועיל עד 9... עם חברים עד הבוקר שבת: לקום בשעה יחסית נורמלית (אין לי מושג איך) ולארגן משהו ליומולדת של אמא (חשבתי אולי ציור יפה אבל אין לי זמן
) ולצאת עם ההורים בערב למסעדה כנראה בת"א ליומולדת של אמא
טוב, לפחות זה קצת ארגן לי את הראש...

Immortality

New member
פהפהפה

היום בערב צנח עליי בייביסיטר קל להפליא ולא מתוכנן, אז עוד 50 שקל בכיס. :) מחר [שישי] בבוקר להסיע את אמא לביתספר, להמשיך לדואר, רופא שיניים, הביתה ואז בסביבות 3-4 לאסוף את ציפי מהעבודה לנסוע לאריאל. שבת- חוזרים אחה"צ אליי הביתה, נפרדים מההורים שטסים לחו"ל לשבועיים ואולי אולי ניסע לסבתא כי הבטחתי לה >:

שרק 3 זה הדבר../images/Emo10.gif

היום - הייתי אחרי חתונה והמפקד שלנו אמר שבאים בעשר כפרעליו [וואי החתונה הייתה מעולה, של מישי מהיחידה, וכל החתונה השתוללנו ורקדנו והמפקדים וכולם!] וישנתי אצל חברה. אחכ בסיס, אחכס בתשע אספתי חברה ונסענו לראות שרק שלוש והיה מה זה כיף:) מחר - באר שבע, סבתא ודודים ולפגוש ידיד:) בערב יוצאת, נראה כבר לאן.. שבת - לא ברור, בטח אצא, אולי סבתא השניה, ולארגן תיק בא לי להוסיף שבימים א'-ג' אני באילת!!!!!!!!!!!!!!!

חם לי כל כך

חמישי - עבודה ב12 וחצי, אחרכך בסביבות 6 הלכתי לערני עם קסניה, ראינו סרט ואכלנו פיצה. אחר כך בוב בא לאסוף אותי ולקח אותי הביתה... היינו אצלי עד 12 וחצי בערך ואז הוא הקפיץ אותי לרנטו וישבתי שם עם רן, קסניה, ג'ני וליאון. היה חביב... תכף למיטה. שישי - בבוקר לעיר עם גל וקסניה לקנות מתנה לג'ני, אחר כך ים עם מתני. בערך מסיבת הפתעה לג'ניייי
ואז אחרי שנהיה אצלה קצת נצא לשתות :) אחרי זה עמרי ישן אצלי פעם ראשונה :) שבת - הוא בטח ילך לי מוקדם כי הוא צריך ללמוד לפסיכו'.. בטח השבת שלי יהיה יום מלא בטלה ובערב נעשה משהו כולם... סופ"ש נעים בנות :]

e l u l a

New member
בלהלבלה../images/Emo153.gif

יום חמישי: קמתי מאוחר, העברתי את היום על שטויות ולמדתי טיפטיפה לכלכלה, היה לי בייביסיטר מ19:30-01:00 ומשם הלכתי למפגש אילת עם חברות אבל חתכתי משם די מוקדם כי לא היה לי כח
. יום שישי:לקום מוקדם וללמוד לכלכלה, ב-15:00 יציאת צוות אחרונה
[סתם נו לא אחרונה! יש עוד שני ימי הולדת, אבל אחרונה עד אחרי המחנה] ובערב מסיבת שכב"ג!:) יום שבת:סבתא באה אלינו ובא לי שתעזור לי לארגן את החומרים להפעלות יצירה שאני עושה בקיטנה שלי[סיפרתי לכן? 2800 ש"ח תוך חמישה ימים בסוף יולי!
], ללמוד לכלכלה כלכלה כי יש לי שיפור ציון ביום ראשון

©big smile©

New member
\

היום בצהריים הלכתי לחתום על טופס קטין בתל השומר, ואח"כ אכלתי עם ההורים בעזריאלי [והרווחתי חולצה ומכנס :]. ישנתי מעט מדי, והלכתי לפסיכולוגית. ב11 יצאתי לשבת בחוץ עם ספיר ומור, ובסביבות 1 נפגשנו עם ידיד, ישבנו עם גיטרה ושרנו. כרגע חזרתי. שישי אני אקום בסביבות 1, כי ב2 אני הולכת עם אחותי וסבתא שלי ל"מאמא מיה" בהיכל נוקיה בת"א. אין לי מושג מתי זה נגמר, אבל כשאני חוזרת אני חייבת ללמוד. בערב אנחנו ברידינג לכבוד היוםהולדת של מור, כנראה. אם לא, בטח נשב איפושהו איתה. שבת המשפחה מהצפון באים, הולכים לאכול במסעדה [כרגיל:\], אח"כ הם בטח ישבו אצלנו. ללמוד, וחברים. ולישון.

היי------ הופה

חמישי- בבוקר נסעתי עם רומי ללשכת התעסוקה במעלות כי אני חמודה, אחרי זה הייתי כל היום בבית, ההורים ואח שלי נסעו לת"א, באיזה 9 חצי בספונטניות אין קץ [וכי היא בכתה לי בטלפון] קפצתי לבסיס בירנית לקחת את ענבר [למרות שהיא בריתוק.. מפגרת] ואז עברנוט בבית, התקלחתי, אכלתי משהו, כמה בנים באו, השארתי אותם אצלי ונסענו לכיוון נהריה, בדרך אספתי את שירה שתסע איתנו כי לא התחשק לי לעלות לבד, ישבנו אצל ענבר קצת והיה חביב [אם כי הזוי קלות] חזרנו לכפר, הורדתי את שירה בבית וחזרתי להתנחלות אצלי בבית XD היה חמוד ממש, ערב שקט יחסית אלינו ואפילו בלי הרבה אלכוהול, ויש לי ראסטה חדשה.. [יש ריעון לשם?] ועכשיו אני אלך לישון. שישי- 9 בבוקר הולכים ליסודי ואז לחזור לישון, פעולה, ושיבת שכב"ג ואז כתיבת מערך צפונבורי כל הלילה עם כל הצוות במבנה [יהיה כיייייייייף] שבת- לישון עד הצהריים ובערב יש יום שבט בבריכה עד הלילה [[[:

tink 16

New member
../images/Emo203.gif למה קמתי כל כך מוקדם?? ../images/Emo10.gif

חמישי עבדתי אצל אבא בירושלים מ9 עד 6
,שיעור פוינט, עדי בא אלינו הביתה לאכול פיצה
שישי הולכת עם המשפחה לראות איך אחותי בכיתה א' מקבלת "כוכבית המנהלת"
כבוד לילדה בת 6!!!! חוזרת הבייתה משתעממת למוות, נוסעת ב2 להופעה של חברות בתל אביב. לא יודעת אם יש לי כוח לצאת בערב...
שבת עובדת אצל אבא בירושלים, סמדר בטח תבוא עם הילדים. זהו.

למעלה