אין נושא

TheRedEye

New member
טעות

ברגע שאתה רואה את זה אתה תדע שאתה רואה את זה אני ינסה להסביר לך את זה בצורה הכי קלה לראיה.. שאתה יושב באוטובוס ויש לכלוכים על החלון אז עם אתה מסתכל דרך הליכלוך אתה רואה את הלכלוך כפול נכון? אותו רעיון אתה צריך להיכנס למצב עם העניים שלך שאתה כאילו מסתכל דרך חלון והתמונה היא החלון - התמונה תיכנס אחד בשני וזה יתגלה לך מיד. תנסה להדפיס את הציור זה יותר קל ככה ותנסה לשים אותו על החלון שהדף שקוף ולהסתכל דרך התמונה. זה ההסבר של האתר הוא באנגלית והוא מסביר בצורה שונה http://www.magiceye.com/faq_example.htm בהסבר שלהם הם אומרים לך לנסות לקרב את שני הריבועים שיראו כמו אחד וככה תראה את התמונה - קצת אימונים ותצליח בהצלחה!

וואי! זה ממש יפה!!

בהתחלה לא כל כך הבנתי איך צריך לראות, אבל אחרי כמה ניסיונות ראיתי את זה וזה מדהים! גם חשבתי שאתה רואה את זה רק אם אתה פוזל עם העיניים, אבל אחרי שאני מתקרב אל המסך ומתרחק לאט לאט (נכון יש מין רגע כזה שאתה מתחיל לראות את התמונה בתלת מימד ואז אתה צריך "לצאת" מהפזילה) אתה במרחק הנכון ואז אתה יכול "לצאת" מהפזילה וזה מדהים! אתה מסתכל על זה במבט רגיל ורואה את זה בתלת מימד! אפשר לחשוב שזה הורס את העיניים אבל שם כתוב שזה רק עוזר להם. תגיד, ואני בכוונה מדגיש את זה, יש לך מאגר של תמונות כאלה לצפייה?

TheRedEye

New member
כע

www.magiceye.com יש לי כעיקרון כמה ספרים זה אחד הדברים הכי מדהימים עם הזמן אתה תפתח מיומנות ותעלה על זה בשניה בלי להתקרב\להתרחק

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין יוווווווווו פתאום אני רואה כלב בצבעים שהיו שם יוצא מהמסך מחייך עם עיניים שחורות איןןןןן יוווווווווווווווו..... זה כל כך יפה!! ואח"כ אני מסתכל על זה רגיל ולא מצליח להבין איך אפשר לבנות כזה דבר...

TheRedEye

New member
כע זה אחד הדברים המדהימים שקיימים

היה לי תקופה שהייתי מכור לתמונות כאלו בלי הפסקה.. כמה זמן לקח לך לראות ובאיזה שיטה השתמשת?

souhami

New member
בואנה אתם לא תאמינו!

ניסיתי את המג'יק איי הפוך... פזלתי מרחוק ואז הצלבתי את הפזילה והכל התהפך! כאילו במקום שהתמונה תצא כל המסביב יצא! התמונה נשארה בפנים! זה נראה כמו תבנית! כאילו יש שקע או חור!

souhami

New member
זה הרבה יותר טוב!

כשאני מנסה להתרחק לוקח לי כמה פעמים להצליח ולפעמים אני לא מצליח! ואז אני עושה בשיטת הפזילה ואני ישר תופס את זה! השיטה:את השיטה יכול לבצע רק אדם שיודע את המרחק פחות או יותר שצריך לעמוד כדי לתפוס את התמונה.פשוט מאוד צריך לעמוד במרחק הנכון ואז לפזול ולשחרר,לא צריך להחזיק את הפזילה. אם הצלחתם פעם לתפוס תמונה אז כשהעיניים יחזרו למקום אתם תתפסו על המצב הזה. יש בשיטה רק בעיה אחת... התמונה יוצאת הפוך... במקום שהיא תצא היא נכנסת פנימה

TheRedEye

New member
זה פחות יפה שזה שקוע אני אוהב את

הבולט ואני מצליח לראות את שניהם

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif זאת השיטה שהשתמשתי בה.......

שמתי את האף שלי על המסך עד שפזלתי וראיתי מטושטש אח"כ התחרקתי לאט לאט כמה ניסיונות זה לא הצליח אבל אח"כ ראיתי את הכלב.. זה פשוט מדהים

זונע

New member
אני כבר שעה מנסה

פוזל בכל דרך אפשרית...אני לא מצליח לראות שום דבר!
עצבים עם זה.

tttttttttt1

New member
מישהו יודע איך נכנסים לשלב הראשון?

כאילו אני רוצה לשחק גם אבל אני לא רוצה להתחיל משלב 16..
.. אז איך מתחילים משלב ראשון?

tttttttttt1

New member
בשלב 3 ../images/Emo9.gif

נכנסתי ל-view source ו...ניסיתי לחפש שם אבל לא מצאתי כלום... מה אני אמור לעשות?

tttttttttt1

New member
כן גם חשבתי על זה אבל לא הבנתי מה

אני צריך להוריד..מאיפה אני צריך להוריד?

souhami

New member
בושה!

נתקעתי בשלב 7! חיפשתי שעות ולא מצאתי! חיפה תלאביב (אין פה רווח) מודיעין לוד אין כלום במקור ואין שום רמז...

souhami

New member
זה לא רמז יעיל....

כל המשחק הזה אני משתמש באנגלית... לא ציפיתי שהסיסמה תהיה בעברית.

למעלה