אין נושא

kren2

New member
אין נושא

טוב , אני במיכא"ל במפגש 10 כבר במפגש 5 למדנו על העיקרון עליו מבוסס מיכ"אל הכל תלוי בי ! אב זה לא הרעיון שעליו פתחתי הודעה במפגש 6 כבר קיבלנו את מדריך לע"בם במתמטיקה כבר גמרתי את הפרקים של הנדסה אנליטית , חקירת פונקציות ןהיום אני בדרך לסיים את פרק 3 טריגונומטריה הבעיה היחידה שפשוט קשה לי בצורה קשה ! אני רק בכיתה ח ' ומה שאני יודעת זה מקסימום משוואות עם נעלם אחד ושתיים לא יותר ! , וכמובן , שיש לי מורה למתמטיקה פרטית שנקרא לה ג.נ מעדיפה ששמה לא יתפרסם על גבי הפורום אמרה לי שיא ממש א יכולה ללמד אותי כי חסר לחי יסודןת של כיתה י וי"א ולכן אני לא יכולה לדעת את זה . מה אתם חושבים ?

kren2

New member
ג. נ אמרה לי

שמיכ"אל השתגעו איך נותנים לילדים בכיתה ח ' חומר שלומדים ב י"א כי פשוט חסר לי יסודות של כיתה ט' י' וי"א .

Spotless Mind

New member
אני חושב..

שהחוברת פשוט מעולה. תמשיכי לפי ההוראות שלה. אבל אם זה לא מסתדר לך אז תנסי עוד חודש חודשיים לחזור אליה אחרי שתשלימי עוד קצת חומר או משהו כזה.

facundo te amo

New member
פשוט שטויות.

לא צריך לדעת יותר מדי חות מפעולות בסיסיות כאלו של כפל חיבור חזקה, וגם אותם מזכירים שם. תלכי לפי ההוראות ותראי שתצליחי. אני עשיתי אותה, לא שנהייתי לפתע גאונה במתמטיקה ולא לצערי אני 3 יחידות עלובות. אבל... טוב לדעת שהייתי יכולה להיות :/

Spotless Mind

New member
3 יחידות...

עלובות? כשאני שומע את זה אני ניזכר במה שאני הייתי צריך לעבור. הייתי 3 יחידות, ועברתי ל5... וכולם אומרים לי שרק גאונים עושים 5 יחידות במתמטיקה, ואני לא גאון, אני בטוח שבעזרת כוח הרצון שלי אני יוציא ציון טוב ב 5 יחידות. אבל זה שאת ב 3 זה לא אומר כלום.

זה לא נכון לפי דעתי

את יכולה להצליח גם את בכיתה ח'-כי ההסברים שם יכולים להיות מובנים לך

pilpelmemule

New member
../images/Emo45.gifאני עשיתי אותה בכיתה ח'..

באיזה קטע ביקשתי שילמדו אותי איזה נוסחא שלומדים בט' ואז הצלחתי.. זה לא סיפור. וחוצמזה ההסברים נורא ברורים.

12111 מיכל

New member
תראי אני גם עשיתי....

את החוברת בכיתה ח' והצלחתי אותה אם אני הצלחתי אז למה שאת לא תצליחי ותאמיני לי לא היה ידע נוסף במתמטיקה אם לא ברור לך את יכולה לבקש עזרה אם מישהי שאת לומדת איתה בקורס(זה מה שאני גם עשיתי) או לבקש עזרה מהמנחה אולי תקרי כמה פעמים זה עוזר בהצלחה

למעלה