אל תעזבי יאנה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif
ולא משנה איזה מסר קיבלת ומי שלח אותו. מעולם לא התכוונתי לבחור ואני לא מתכוונת להתחיל,אני אדם קיצוני וזה או הכול או כלום מבחינתי,אני בוחרת בהכול!,אין חבר פורום שאני מתכוונת לוותר עליו!אין חבר פורום שלא יכאב לי אישית אם הוא יעזוב(אני מרגישה בזה כישלון שלי)!מי שלא נראה מוכן לזה לא חייב להישאר,לא הכרחתי אנשים להיכנס,לא הכרחתי אותם להישאר,לא הכרחתי אותם לעזוב,לדעתי לא אני גרמתי להם לעזוב,מי שעוזב עוזב מרצונו,כשאני מתעניינת ובמקום זה פוגעים בי מאוד אני לא מתחנפת ולא מתחננת,מי שלא נראה לו למרות שאני בהחלט משתדלת שכולם ימצאו את מקומם לא חייב להישאר. את רוצה שאני אגיד שהכול היה תמיד בסדר?שלא הרגיזה אותי קצת משיכת התשומת לב והלחץ שהפעלת עלינו עד שהרגשנו שאנחנו נחנקים?אני לא אשקר,היו פעמים שזה הרגיז אותי,אבל האמנתי אז ואני מאמינה גם עכשיו שפשוט היית צריכה לקבל עזרה בהשתלבות,לא ידעת באיזה אופן לגרום לנו להתייחס אלייך ולכן פעלת איך שפעלת,ראיתי את ההודעות שלך מאז שהצטרפת,ראיתי גם את החתימה שלך שלדעתי אומרת המון,תסמכי עליי שאם לא הסכמתי לבחור זה כי אני לא מוכנה לוותר עלייך,תיראי איך ברגע שהיינו נחמדים הפסקת למשוך תשומת לב בדרך ההיא,תסתכלי איך השתלבת-את כותבת פיק עם שלוש מחברות הפורום הכי מקסימות ומוכשרות שיש,ביקשת תמונות של מיוטיסמון ומי שיכל השתדל כמיטב יכולתו לעזור. את מבינה את העניין?זה אולי לקח זמן אבל לדעתי השתלבת,לא משנה מה אומרים לך את אחת מאיתנו ועברת דרך ארוכה(ועדיין עוברת)אז ככה לוותר ולזנוח אותנו?הרעיון הזה לא במקום. אז יאללה תורידי את השטויות מהראש,את אחת מאיתנו ושלא תעיזי לעזוב בגלל הסיבות הלא נכונות
|