אין נושא

Digi Lista

New member
לא התכוונתי לגמרי...

רק בשירים... סיפורים אני יודעת לכתוב(נראה לי) הבעיה שאני בחיים לא מסיימת כי יש לי אינספור רעיונות חדשים...כתבות עיתונאיות אני יודעת לכתוב(בעיקר דיעות אישיות,קטילות וראיונות שזה הכי כיף
)...אבל שירים אני לא מצליחה לכתוב בצורה טובה,נו,אי אפשר להשיג הכול בחיים
...

lori4

New member
גם אני לא מסיימת סיפורים....

אבל אצלי זה אחרת, אני לא מצליחה להעלות את הסיפור כמו שראיתי אותו לעצמי, אז אני פשוט עוזבת את זה וחוזרת לעולם הפנטזיה...

Goggle Girl

New member
*מנסה* אני אתחרט על זה...

תיראו מה גרמתן לי לעשות! לכתוב שיר בעברית! סילחי לי, יולי! אהבה וכנות מה צריך בשביל שיאהבו אותך בשביל מה שאתה? מה צריך בשביל שיכירו בך בערך עצמך? מה צריך בשביל שמישהו יגיד לך שהוא אך ורק שלך? מה צריך בשביל שאתה תאהב את עצמך? אז תביט הצידה ותיראה חבר או יריב? היקארי-צ'אן! אז תביט למעלה ותיראה אותך או מישהו אחר? מימי-סמפאי! אז תביט מטה ותיראה את הצל את הקרקעית הוקמון, עזור לי! אז תביט ישר ותיראה את עצמך כפי שאתה ושאותו תוכל לאהוב באמת ובתמים

lori4

New member
אוי לא יש לנו השפעה שלילית עליך../images/Emo8.gif

לי זה לא ממש משנה אם תכתבי באנגלית או בעברית אני קוראת טוב את שתי השפות., העיקר שתמשיכי לכתוב (קראתי כמה מהשירים שלך) כי את כותבת נהדר. ואהבתי את השיר הוא נורא מזכיר לי קטעים בחיים.

Goggle Girl

New member
תודה, תודה ^^

איפה קראת? o.o במאמרים? יש לי עוד טונה... אבל רק אם את מכירה את המשחק secret of mana 2 ^^;;;

lori4

New member
איפה יכלתי לקרוא?

ברור שבמאמרים. לא אני לא מכירה.

star_female

New member
את לא צריכה לבקש ממנה סליחה,

היא צריכה להודות לך! איזה שיר מדהים *_*

טיקיי

New member
ליסטה לא סבלה בגללך.

היא סבלה כי הוא פגע בה וזאת לא אשמתך. מה הוא כתב לך? שרק אם תלכי הוא יחזור?

Digi Lista

New member
אל תעזבי יאנה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

ולא משנה איזה מסר קיבלת ומי שלח אותו. מעולם לא התכוונתי לבחור ואני לא מתכוונת להתחיל,אני אדם קיצוני וזה או הכול או כלום מבחינתי,אני בוחרת בהכול!,אין חבר פורום שאני מתכוונת לוותר עליו!אין חבר פורום שלא יכאב לי אישית אם הוא יעזוב(אני מרגישה בזה כישלון שלי)!מי שלא נראה מוכן לזה לא חייב להישאר,לא הכרחתי אנשים להיכנס,לא הכרחתי אותם להישאר,לא הכרחתי אותם לעזוב,לדעתי לא אני גרמתי להם לעזוב,מי שעוזב עוזב מרצונו,כשאני מתעניינת ובמקום זה פוגעים בי מאוד אני לא מתחנפת ולא מתחננת,מי שלא נראה לו למרות שאני בהחלט משתדלת שכולם ימצאו את מקומם לא חייב להישאר. את רוצה שאני אגיד שהכול היה תמיד בסדר?שלא הרגיזה אותי קצת משיכת התשומת לב והלחץ שהפעלת עלינו עד שהרגשנו שאנחנו נחנקים?אני לא אשקר,היו פעמים שזה הרגיז אותי,אבל האמנתי אז ואני מאמינה גם עכשיו שפשוט היית צריכה לקבל עזרה בהשתלבות,לא ידעת באיזה אופן לגרום לנו להתייחס אלייך ולכן פעלת איך שפעלת,ראיתי את ההודעות שלך מאז שהצטרפת,ראיתי גם את החתימה שלך שלדעתי אומרת המון,תסמכי עליי שאם לא הסכמתי לבחור זה כי אני לא מוכנה לוותר עלייך,תיראי איך ברגע שהיינו נחמדים הפסקת למשוך תשומת לב בדרך ההיא,תסתכלי איך השתלבת-את כותבת פיק עם שלוש מחברות הפורום הכי מקסימות ומוכשרות שיש,ביקשת תמונות של מיוטיסמון ומי שיכל השתדל כמיטב יכולתו לעזור. את מבינה את העניין?זה אולי לקח זמן אבל לדעתי השתלבת,לא משנה מה אומרים לך את אחת מאיתנו ועברת דרך ארוכה(ועדיין עוברת)אז ככה לוותר ולזנוח אותנו?הרעיון הזה לא במקום. אז יאללה תורידי את השטויות מהראש,את אחת מאיתנו ושלא תעיזי לעזוב בגלל הסיבות הלא נכונות
|

יאקומו

New member
שלא תעיזי!!!!

אני מבינה ש(כרגיל) הגעתי מאוחר מדי, וכבר כל הפורום נעמד לצידך, אבל בכל זאת אני אכתוב תגובה, שתביני שלא לא (צריך להיות שני "לואים") אכפת לי. זה שמילי (רק לאחרונה הבנתי שמילי הוא בעצם רייסטליין מאגר!!!!! [זה הוא, נכון?]
ית שכמותי!) עזב באשמתך, מה שלא נכון! לפי הבנתי, אחרי הכל לא הייתי פה כשהריב המפורסם התרחש..., הוא ניסה להכריח את ליסטה המסכנה (ואני רצינית בקשר למסכנה...
) לבחור ביניכם! מה שהיה מאוד מגעיל מצידו... !!!. אחרי זה הוא עזב, וכמה שמגעיל לכתוב את זה- בעיה שלו! אף אחד לא הכריח אותו להשאר ו/או לצאת! הוא היה באמת נחמד, אבל אם הוא ירד למצב עד כדי כך שהוא שלח לך מסר בקשר לעזיבה שלו והאשים אותך... אני לא יודעת מה להגיד לך! את ילדה נורא נחמדה, והשתלבת יפה בפורום, יש לנו סיפור לסיים, יש לך פה חברים... את באמת רוצה לצאת? אם כן... מה אנחנו יכולים לעשות? אבל תחשבי על זה...

יאנה י

New member
יאקומו../images/Emo70.gif

איפה היית?, תודה על העידוד. אגב יש לי שאלה נחכה לחברה שלקודי או לא אנו מחכות לה די הרבה ורצינו לדעת לדעתך.

למעלה