אין נושא

יאנה י

New member
אין נושא

אני חושבת לעזוב את הפורום בקרוב.קיבלתי הודעה בפרטי מחבר פורום שעזב ביגללי ואני חושבת ליפרוש. זו אשמתי . אני אסיים את מה שאני עושה ואלך. אני לא רוצה שעוד אנשים נחמדים כמו ליסטה יסבלו ביגללי. מילי עזב ביגללי וליסטה סבלה מזה. אז יש י שתי בררות לשנות את ההיתנהגות שלי או לעזוב. אני אנסה להשתנות אם לא אצלח אז בי - בי.

Goggle Girl

New member
שלא תעזי אפילו!

אז הבחור עזב. זכותו, זו מדינה דמוקרטית אחרי הכל. אבל את אם חושבת שזה שתעזבי יגרום לליסטה פחות כאב, או יישפר את הרגשתה אז את טועה ובגדול. למה ליסטה בכלל הייתה בדיכי? בגלל שהוא עזב! אז עכשיו גם את תעזבי, ואת חושבת שזה יישפר משהו? להיפך! טוב, אז היו סכסוכים ולהגיד את האמת אני לא יודעת את כל הפרטים כי לא הייתי כאן הרבה במשך תקופה ארוכה, אבל אם את תלכי זאת תהיה הוכחה שהוא ניצח. מילי הוא בחור בסדר הדרך כלל אבל אני לא מבינה מה זה היה הטירוף הזה להכריח את ליסטה לבחור. היא מנהלת, מבחינת התפקידאסור לה לבחור. אבל אם את חושבת שזה שנשארת זה כאילו היא בחרה, או אני לא יודעת מה, את טועה! את ילדה נורא נחמדה, והתחלנו פיק ביחד. אני אהיה נורא עצובה אם תעזבי ואני חותמת לך שגם ליסטה. אז תישארי... בבקשה? ;_;

יאנה י

New member
הוא כתב לי הודעה בפרטי.

העלת לי חיוך על השפתיים. אני לא אעזוב ליפני שנסיים את הפיק בטוח .

lori4

New member
היי, בעודנו באווירה שמחה כל-כך.....

(זה היה ברצינות, לא ציניות). שי לי כאן שיר על קן(לא אני לא רוצה לדכא, מה לעשות שיר די מדוכא) ואני אשמח לחוות דעת... כל חוות דעת (אני אתן לחצי הזאבי שלי להתמודד עם הביקורת הקשה
) תודה. אזהרה: הוא קצת ארוך.... אומרים שהרוע הוא דבר שנרכש אומרים שהרוע הוא האיש שנרצח אומרים שהרוע יכול להרוס אומרים שהרוע יכול לשנות הם אומרים שאני חסר-תקווה הם אומרים שאני מרושע הם אומרים שאיני יכול להשתנות הם אומרים שהרוע הוא ליבי הם לוחשים במוחי הם רודפים את נשמתי הם בתוך תוכי זרעים של אופל, חושך, שחור לא של אור גורל שחור,אפור ענן מסתיר את העתיד הזיה,מחשבה לא יכול לא רוצה אותם, אותי,את הרוע לא רוצה את עצמי פחד, אימה סחרור, של מידע עוד שורה ועוד שורה ועוד אלפים סביבי, מעלי, מתחתי, בתוכי, זה כואב, זה רע, אני רואה את זה זה מרושע, כמעט כמו, כמעט כמו הוא האיש והמסכה צללים,מקיפים,תוקפים נושכים,חיים, איתי, איתך רק האור יכול לגרשם עזור לי סאם! ההדים אלי חוזרים לועגים, אני לבד, בודד, יחיד עזור לי סאם!! שקט, שום תנועה ואני מבין לראשונה שאת זה עלי לעשות לבדי, בעצמי,ללא דמותו, בדמותי עלי למצוא את נשמתי..... לא לא התחשק לי להרוס את האווירה הכיפית(שוב ברצינות),פשוט רציתי חוות דעת.

Goggle Girl

New member
*מתעלפת* @_@

מדהים, פשוט מדהים. גורם לי לרצות לנסות לכתוב בעברית... מה אני אומרת?! o-o השיר הזה מרושע!

lori4

New member
אז זה טוב או לא?

את לא כותבת בעברית? למה לא?

Goggle Girl

New member
בגלל

אני לא ממש יודעת, פשוט הרבה יותר קל לי להתבטא באנגלית. יש לי כבר איזה שלוש מחברות מלאות סיפורים באנגלית (תשאלו את טלי, הראתי הוכחות) ואני יכולה למרוח, אבל כשזה מגיע לעברית... לא יודעת, פשוט יש ביטוים שנשמעים גרוע בעברית (שימו לב שאני שמה על כך הערות בגוף הטקסט בסיפור שלי ושל יאנה ושל יאקומו), ואני פשוט רגילה כל כך לאנגלית כנראה... זה מדי פעם אתגר נחמד בשבילי לכתוב בעברית, אבל ככלל אני מנסה להמנע מכך

lori4

New member
מוזר.....

את צודקת,יש ביטוים שה נשמעים גרוע בעברית. טוב אצלי זה דווקא הפוך לי קל להתבטא בעברית ופחות באנגלית(בעיקר בכתב).

star_female

New member

שיר מדהים. אהבתי. אני לא יודעת להגיב על שירים (אולי כי אף פעם לא ממש ניסיתי לכתוב אחד), אבל השיר הזה מקסים. הוא מדכא - כן, אבל הסוף אופטימי, והוא תופס את הדמות של קן. (ואיך אני לא אוהב שיר על קן?) אה, ועדי צודקת, באמת יש לה מחברות מלאות בפיקים (זה ממש מפחיד כמה היא כותבת x_x).

lori4

New member
מעריצה של קן?

טוב לומדים דבר חדש כול יום, את האמת שכתבתי את זה הייתי במצב של "האם להכנס לדיכאון טוטאלי בגלל שמשעמם לי או לא?" כמו שאת רואה בחרתי באפשרות השניה, אם את אומרת שהוא תפס את הדמות של קן אז אני אסכים איתך למרות שעקרונית אני אהבתי את השיר הזה (היה לי טירוף כתבתי שניים) בגלל שהוא נורא.... קצת קשה להסביר: אפל, חוץ מהבית הראשון. השיר הזה הוא בעצם קריאה לעזרה לדעתי....

star_female

New member
לא ידעת שאני מעריצה של קן?

וואו, חשבתי שכל מי שאני מכירה יודע את זה ^^;; הוא הדמות הכי אהובה עלי מכל סדרה שאי פעם ראיתי *-* והוא הסיבה שאני אוהבת שונן-איי (והוא גם די הסיבה שאני אוהבת את דיוויס). הוא גם חלק מהסיבה שהתחלתי לראות סדרות כמו היקאגו ופרוטס באסקט (כי יש שם אנשים שדומים לו... לפחות במראה... לפחות בהתחלה...) עוד שיר? איפה?

lori4

New member
היי אני פה בערך שבוע וחצי אולי יותר

איך אני אדע? אף-אחד לא אמר לי. את רוצה את השיר השני? הוא גם מאוד דומה לשיר הראשון אבל הוא לא על קן הוא על המשימה של ג'אנאי בעונה הראשונה, אני יודעת זה מוזר אבל כתבתי את הדבר הראשון שעלה לי בראש. הזמן מסתובב כמו חול ברוח מסביבי, החלטה חשובה, נידונה לעשות בידי, אפלה חשוכה מסחררת אותי כמו גשם שחור מטפטף, ובוכה, הם קוראים לעזרה ואני לבדי, מוכרח להביא להביא אותה.... העולם הזה על כתפי מונח אחריות שהייתה, ועדיין ישנה אז קראתי להם כי ידעתי שהם מחזיקים את האור, כול אחד בדרכו שמונה הם היו שמונה חזקים כל אחד בדרכו הדליק את הנר כל אחד בדרכו התגבר על כאב אך רק באחדות הם יאירו חזק, וינצחו את האפלה, את הגשם הקר, את סוף התקווה הם עצרו את הזמן, הם הוכיחו עצמם הם הביסו אותם וחידשו את האור, העולם שוב על צירו מסתובב וכך מגיע הזמן והעמוד האחרון לומר שלום. אני בכיסאי מסתובב לחלון, ורואה שהשעון למקצבו חזר אך זה אינו סוף סיפור לנצח לא יהיה לו סוף ולעולם לא אוכל לנוח מעבודת הזמן כי אויב חדש יפציע כי קרבות עוד יופיעו ועלי להיות מוכן לקראתם...

star_female

New member
*-* את ממש מוכשרת

המ, אני בטוחה שהזכרתי את האובססיית-קן מתישהו בשבוע האחרון... אבל אם לא.. נחמד לראות שאני לא עד כדי כך אובססית ^^;;;

lori4

New member
תודה, אני בטח הבן-אדם האחרון.....

שיחשוב שאני מוכשרת.

Digi Lista

New member
../images/Emo99.gif

השיר הזה שייך למופע שיהיה בארץ,נכון?(תגידי נכון כי זאת הברירה היחידה
),הוא מדהים!עמוק וכואב ואם זאת יש בו משהו נורא אנושי ואמיתי,לא ברור למה בחרת לשרשר דווקא לכאן(מה הולך איתכם?מפחדים לפתוח הודעות חדשות לאחרונה?...
)אבל חפיף...אני אכניס למאמרים שיר מעלף!!!
ולגביי כתיבה,תמיד התבטאתי הכי טוב בעברית,יש לי בעיה עם שפות,אני נורא איטית בקליטה שלהן,אני יכולה להבין דברים אבל המוח שלי עובד בעברית,אני חושבת בעברית,מרגישה בעברית וכן,ללא ספק כותבת הכי טוב בעברית. לא שאני פוסלת דברים בשפות אחרות,להיפך יש דברים מעולים אבל מבחינתי תמיד עברית במקום הראשון. ואם כבר מדברים שירים אני לא יודעת לכתוב כול כך טוב...

lori4

New member
גם לי אין מושג.....

למה שמתי אותו פה, אבל די דאגתי מה יגידו עליו אז חשבתי שאולי פה יפספסו אותו (ברצינות). ותודה על המחמאות.
נכון הוא יהיה (לא שיש לי ברירה, ידי כבולות). סטטה אף-אחד לא אמר שאין לך כישרון, אבל פשוט צריכה להיכנס למצב הרוח הנכון, אצל כל אחד זה שונה השירים שלי (יש לי אחרים לא על דיגי'מון) כמעט תמיד מדוכאים, כמו השיר של קן וזה בגלל שאני כותבת בעיקר שאני מרגישה בדיכאון או שרע לי לגבי משהו....

למעלה