אין משבר אבל .....

לילך171

New member
אין משבר אבל .....

אני נשואה שנתיים, לבעל מקסים מכל הבחינות, לפני החתונה היה סקס המון ופתאום נעלם, לא יודעת למה עד עכישו אמרתי לעצמי הוא לא מושך אותי כבר אבל אולי אני טועה. לא יודעת מה לעשות!!! אחרי שנתיים של זוגיות אני חושבת שכבר הגע הזמן לילד אבל מה מרתיע אותי? מה מרתיע אותי לא לעשות סקס איתו? אני אשמח לקבל תגובות והצעות,{ דרך אגב בטיפול זוגי היינו }, תודה לילך .

adam33

New member
הצעות

אחת הבעיות של הדור שלנו זה מהירות וזמינות בכל הדברים דהיינו אם משהו קשה אזיי לא מתמודדים אלא ישר עוזבים וממשיכים אם יש בעיה אזיי לא ממתינים אלא ישר מציפים את הבעיה תהא אשר תהא מנגד הדברים הללו הם טובים כשלעצמם ויש צורך לדבר וללבן ולא להמתין שמעכבר יצמח פיל וכעת לבעיה תשאלי את עצמך מה משך אותך בו לפני שנתיים ומה היום מפריע לך? האם זה פתאום הדברים השליליים שאת מוצאת בו לעומת אחרים? או שמה בעצם מדובר בדברים סובייקטיבים שאת אומרת לעצמך בתת מודע אם הוא ישנה אותם אז גם המשיכה שלי אליו תשתנה אני מכיר זוג שהאישה חדלה לשכב עם הבעל כי הוא לא שומר על הגיינה וכשהיא שוחחה איתו בנושא הוא פשוט זילזל ולא התיחס לכך ואז הגוף שלה אוטומטית דוחה אותו מעליה יכול להיות שזה זה רק את יודעת בתוכך מה הבעיה ועוד משהו לילך..משיכה היא כמו שעון ומה שלא מושך אותנו כעת יכול למשוך אותנו אחר כך וההפך דבר אחד בטוח כל הכבוד לך שאת אמיתית בפני עצמך ומוציאה החוצה מה שמפריע לך היתי מציע לכם המון דברים והעיקר תתחילו לראות איך אתם ביחס לאחרים ואל תביטי על עצמך רק בבועה שלך פתאום תגלי שבעצם יש דברים שאתם יכולים להתגבר עלהם ופחות לדשדש בהם וההפך כמו כן אוליי תצרו דברים חדשים ביחד מזויות שיגרמו לכם לשתף אחד את השני ביתר שאת כמו ליצור שיפוץ בית או לקנות בגדים אוליי על ידי עשיה הקשר יתחזק..

seeyou

New member
בכול מערכת יחסים יש מטרות.../images/Emo140.gif

..."לפני החתונה היה סקס המון"... זאת היתה המטרה שלך בזוגיות? לא קיים אצל אף זוג מצב שלפני ואחרי יהיה זהה... יחסי מין משתנים והרבה תלוי בנשיות של האישה.. איך שתסדרי את המיטה כך תשני בה! קחי בחשבון מה שאת כתבת: "בעל מקסים מכל הבחינות" לא בטוח שתמצאי עוד אחד... אם באמת יש לך "צרכים" מוגברים שהבעל לא יכול לתת אז באמת צריך לטפל בבעיה לפני שמבאים ילד לעולם...ומזדקנים

לילך171

New member
../images/Emo6.gifתודה על התגובה

קודם תודה על התגובה באמת תודה אבל אני אתקן אותך: סקס זה לא היה ולא המטרה שלי בחיים. ובעלי רוצה סקס אבל אני נרתעת אם אפשר לומר נרתעת, אם יש סקס כבר זה פעם החודש ןזה לא טוב אני חושבת!! אני עושה הכל כדי שיהיה נחמד לנו אבל אני פוחדת אולי שעשיתי טעות לא יודעת חששות. זו הסיבה שאני ביקשתי תגובות!! ואחרי שנתיים כבר צריך להביא צאצא לא ככה? מקווה שיהיה טוב לילך תודה שוב

seeyou

New member
את נרתעת ? למה?../images/Emo11.gif

"אולי שעשיתי טעות "? על מה מדובר? .."ואחרי שנתיים כבר צריך להביא צאצא "??? איפה כתוב שחובה? אם אין רצון לא חייבים-למרות שזה חריג! יש לי הרגשה שלא הבנתי כלל על מה את מדברת! זה לא חשוב שאני יבין מספיק שאת תביני מה את רוצה ומה ניתן להסיג בזוגיות שלך keep smiling יוסי

dafna111

New member
מאוד מבינה

אני מאוד מבינה אותך. גם אצלי זה ככה. אני נשואה 3 שנים ופתאום זה לא זה. אנחנו רוצים ילד אבל לא יוצא לדעתי זה בגלל שהגוף שלי לא סגור עליו כבן זוג לחיים. עכשיו זה כאילו מישהו אחר מישהו חדש מישהו שלא הכרתי לפני החתונה, יותר תכליתי, משימתי, ללא רגש ללא רומנטיקה אמיתית. ממש משבר. מי צריך בכלל להתחתן אני לא מבינה. הכי טוב זה לחיות עם בן זוג ללא התחייבות. סתם סבל ואפרוריות חיי הנשיואין האלה

seeyou

New member
צודקת-הנשיואין זה לא חובה!

במיוחד כאשר אין בסיס משותף(ללא רגש ללא רומנטיקה אמיתית. ) אז למה לבזבז את זמנך? לחתוך עכשיו שאת צעירה,זה פחות כואב

domdom1

New member
ילד עושים באהבה או לא עושים בכלל

למה לחשוב שאת חייבת לעשות ילד עם הבן זוג הזה ,אם את לא נמשכת עליו.את עוד צהירה ויכולה לבנות חיים חדשים. אבל ...תחשבי לפני. החיים בחוץ קשים והגברים עוד יותר,אז למה לא להסתפק ממה שיש לך ,אולי זה פתרון לזוגיות שלכם .את מכירה את בעלך יותר טוב מכולנו .אם את חושבת שזה יעזור לזוגיות אז קדימה לכי על זה . מי אדם אשיר השמח בחלקו je ferais tout pour un baiser

רונתי

New member
אולי הרתיעה שלך ממין

היא דווקא מפני שבפנים את לא ממש רוצה ילד או מפחדת מילד?

לילך171

New member
../images/Emo95.gifרונתי נשמה

קודם כל תודה על התגובה ואני שמחה ששתיעצתי פה בפורום כי אני קיצת מקבלת תמונת מצב. עכישו: אני לא מפחדת להביא ילד לא חוששת מזה בכלל את צריכה לראות אותי עם ילדים כדי להבין. נכון שזה שונה שאת מחזיקה בידיים ילד לא שלך לבן שאת מחזיקה ילד שלך. אני מודעת לדבר!! תראי אני בת 29 כבר { חבל שלא ציינתי את זה קודם}. אני מאוד רוצה ילדדדדדדדדדדדד.

למעלה