אין מרפה בעיסוק בגן!!!!!!!!!!!!!!!!

אין מרפה בעיסוק בגן!!!!!!!!!!!!!!!!

השנה התבקשנו לשלם דמי הורים,מה שלא קרה בשנים שעברו. התחילה שנת הלימודים והמרפה בעיסוק בסוף הריונה,כמובן שילדה בשעה טובה והכל בסדר אבל מחליפה כנראה שלא צריך במיוחד. פניתי למח' החינוך-מפקחת,פניתי לעמותה לילדים בסיכון שמלווה את הגן,אפילו השגתי 2 טלפונים כאשר 1 מהן בטוח יכלה לעבוד בגן!!!!!!!! אבל נחשו מה לא הסתדר להם????!!!!!! אני יודעת באופן אישי שאחת לא הייתה מוכנה לעבוד תמורת השכר המצחיק שהציעו לה,לאחר בירור עם העמותה נאמר לי שלא הצליח איתה כי לא היו לה שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!באמת אני יודעת מבפנים שכן היו לה שעות אך השכר פעוט!!! ולא כמו שנאמר לי ע"י העמותה "לא יכשל המשא ומתן בגלל שכר". לכן החלטתי לכתוב מכתב מחאה שמדבר בעד עצמו,ואפילו אתמול צילצלו אלי ממבקר המדינה!!! שבת שלום קרן

doroniz

New member
לא יאומן כי יסופר

איפה שאר ההורים של הגן??? לא אכפת להם? איפה מנהלי העמותה לילדים בסיכון???? והעיקר, איפה משרד החינוך שאמור לדאוג לצרכים הבסיסיים של כל גן תקשורתי במדינת ישראל. אני מקווה שהמכתב שלכם יזיז מישהו...... שבת שלום, דורון.

התקשרו אלי ממבקר המדינה אתמול

והדגשתי שאין לי תביעה לעירייה, מה שקורה עכשיו משרד החינוך אומר "זה לא אני ,יש עמותה מלווה היא צריכה לדאוג"-למרות שלעזזל,זה גן של משרד החינוך כאילו??!!! העמותה אומרת אין לא מוצאים מה לעשות??? ואני אולי נאיבית אולי מטומטמת אומרת:רבק תתעוררו הריון מתחיל ונגמר איפה הייתם 9 חודשים ,לא מספיק להשיג מרפה,ואולי תבינו שהרבה מהפרא רפואי לא רוצה לעבוד אתכם כי אתם לא מ ש ל מ י ם !!!!![ אתם גנבים לכל דבר מבחינתי ,משרד הבריאות הקצה 4 מיליון ש"ח לטיפולים בתוך הגן בתנאי שיש עמותה מלווה, איזה יופי עכשיו: אתה לא זכאי בקופ"ח כי הם רוקדים על החוק הזה יפה מאוד-לך תקבל בגן אצלינו אין תקציב. ובעמותה קיבלו כסף,הואילו ועשו קומבינה עם משרד הבריאות על גבם של ההורים וגובים תשלומי הורים. אז מה היה לנו כאן: משרד בריאות - מנאייק,מתנער מצורך הילדים שלנו לאורך כל הדרך............. משרד החינוך-סופר מנאייק ,הפעם אני לא אשם איזה כייף שישברו את הראש במשרד הבריאות ובעמותות...... עמותה לילדים לסיכון=שעם אודי הייתי בקשר יום יומי ואני בעצמי נתתי 2 מס' טלפון(והוא אמר מה נעשה אם אין תשיגי יהיה-אני ישיג אני מנהלת את העמותה ובסוף שהשגתי נפל על כ ס ף !!!!) ואצל ציפי אדלשטיין השארתי כל יום אבל כל יום הודעות אבל כנראה שהיא עומדת להחליף את עמיר פרץ בתיק הביטחון כי לא חוזרת לטלפונים..................... וגולת הכותרת נשארנו כן אתם צודקים רק אנחנו והילדים שלנו,אבל נו מה זה משנה זה בסה"כ ילדים אוטיסטים וכל שנה יהיה אותו הדבר בגן אחר אז למה להתאמץ ותקן ולעזור במילא , תגמר השנה הזו ותתחיל שנה חדשה עם עוד בעיות,של טיפולים,שילוב,סייעות,תקציבים וכד'..............................מי אנחנו לעזזל.................. אבל זהו שאנחנו כן וכן יכולים לשנות המון ,הורים אתם חייבים להבין שאם נתאגד כולנו (לא יודעת באיזו שהיא צורה)ונשמיע את קולנו ממש זה כמו חלום מבחינתי יש לנו את הכח לנער,לשקשק ולהלחיץ את המערכת כי אני לא יודעת כמה מכם קולטים אבל רק באשדוד ישנם 5 גנים השנה ו2 כתות PDD שלא לדבר על מערכת החנוך המיוחד ועל בוגרים ככה בכל עיר תשעו חישוב לבד,הכמות לא מבוטלת לצערי אני בטוחה שאפשר אפשר, בעיית הטיפולים,השילוב,סייעות ובכלל נוגעת לכולנו בכל רמות האוטיזם ואןתי זה משגע שאנחנו בוכים ולא עושים מספיק,משביתים יוצאים לרחובות משמיעים קולות מהבטן!!!!!! אני מצטערת אני פשוט נסערת ואני לא ישתוק ואני אפילו בטוחה שאני ישיג את רצוני גם אם לא כ"כ מהר אבל אותי ואת בתי לא ינפנפו ..... אני בטוחה שלעמותה לילדים בסיכון יש יותר להפסיד מלהרויח מהסיפור הזה.............. קרן

בגן של בתי חסרה בת שירות ../images/Emo113.gif

שלום רב לקרן ולהורים אני מכירה את האדישות של המערכת וזה ממש מקומם אני מאחלת לך הצלחה גם בגן שלנו יש חוסר בתחילת שנה היתה בת שירות והיא החליטה שזה לא בשבילה אז כבר חודש אין ואין מה שיתן שעות חוץ מזה יש סייעת אחת בחודש הריון מתקדם גם שנה שעברה הקיצר כל שנה חופשת לידה נו מה נעשה שיהיה במזל גם ככה יש שעות של סייעת מתחילת השנה ולא שובץ אף אחד וכיום שאין בת שרות אז בכלל אפשר ל ה ש ת ג ע

אולי לפנות לרשם העמותות

כאילו לא מספיקה ההתמודדות היום יומית עם הילדים, צריך גם את המלחמות בגורמים הנ"ל. אני רוצה על במה זו לשבח את הכיתה בה לומד בני, שאחרי שאני קוראת בפורום על מקומות אחרים אני מבינה עד כמה היא מושקעת הלימודים כל יום עד 16:00, ויש-
קלינאית תקשורת - פעם בשבוע הילד שלי עם ילד נוסף, פעמיים נוספות 1/2 שעור עם 1/2 (4 ילדים) כיתה ואח"כ מתחלפים, ופעם בשבוע משחקי חצר עם כל הכיתה שעה.
מרפאה בעיסוק - פעם בשבוע עבודה פרטנית שעור אחד.
תרפיה באומנות- פעם בשבוע עבודה פרטנית שעור אחד. בנוסף יש המון עבודה של הצוות, מלא דפי עבודה, משחקים (שנקנו במיוחד לפני תחילת שנה"ל). כן ירבו

jazzm

New member
לקרן וכולם

קודם כל סליחה על טעויות כתיב-עברית לא שפת אם שלי לצערי, את הוצאת כל מילה ומילה מהפה במכתב שלך,אני מקווה שבקרוב תסתדר הבעיה בזכותך קרן, "לא כל הילדים שלנו מקבלים קלינאית תקשורת ומרפה בעיסוק -בגלל שאין לנו תקציב"-כך נאמר לי היום בבית ספר של בני ולאחר שנודע לנו שבנינו לא מטופל. לאחר ששאלתי:"האם הדבר ידוע למשרד החינוך?-בקשו ממני לא להלחם ושהדבר יסתדר בקרוב ובני יקבל טיפולים. ואנו בתור הורים שאוספים כל יום את הכוחות מחדש ויוצאים למלחמות כי מניסיון הרב ידוע לנו שרק בדרך הזו לצערנו ילדים מקבלים את מה שמגיעה להם ושואלים כל הזמן :"עד מתי התללות נפשית הזו בנו כהורים?" אני גם מאוד נסערת ואומרת לכם חייבים להתארגן ולצאת כולנו יחד למעבק עבור ילדנו ושלא יהיה מאוחר מדי!!!!!!!!!!!!!!! וכל מי שלא צריך להיות שם -שלא יהיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "הורים צריכים להסתפק בכך שילדהם מגיעים הביתה בסדר גמור מבחינה גופנית"-כך נאמר לי הוים על ידי מנהלת בית ספר שבני לומד שם". איך אפשר ,לסמוך,להאמין ולשתוק אחרי כל מה שקורה במדינה הזאת? הרי אם אתה בתור הורה לא בא ולא מפקח כמו שצריך ולא דורש- הם עושים מה שבא להם ומחלתים מה שנוח רק להם. כולי תקווה שנתארגן כולנו יחד עבור ילדינו בקרוב.

dinr

New member
גן תקשורת ללא קלינאית תקשורת

אצלנו בגן גן של אלו"ט אין קלינאית תקשורת. ולפי מה שהבנתי גם לא תהיה משום ש"יש מחסור בקלינאיות תקשורת". וזה אבסורד גדול יותר.

הי dinr, תיקון טעות-

את בהחלט צודקת זה אבסורד מטורף, גן תקשורתי בלי קלינאית תקשורת, אבל אני חייבת לתקן טעות אחת- הגן שלך אינו גן אלוט, זהו גן תקשורתי של משרד החינוך שלבקשת ההורים חבר לאלוט ולגישה ההתנהגותית. רונית ולגרין קלינאית תקשורת

לא מצליחה להוריד את האיקון של הלם

אבל גן תקשורת בלי קלינאית תקשורת???????????? נשמע יותר כמו מערכון בארץ נהדרת.

אנגי2

New member
עוד גן תקשורתי בלי קלינאית

הקלינאית בגן שלנו או..טו..טו..יולדת ומחליפה אין אומרים לנו שיש מחסור בקלינאיות-אנחנו כותבים כרגע מכתב מכל ההורים שאולי ישפיע (וסביר שלא-אבל בכל זאת נכתוב) מקוה לעדכן אם בשורות טובות

asa112

New member
גם בגן שלנו...

גם בגן של בן שלנו הקלינאית הולכת לחופשת לידה ארוכה בחנוכה ואין שום מחליפה. בשנה שעברה היה אותו סיפור עם מרפאה בעיסוק – הבן התחיל לקבל טיפולים רק בפסח. לא נעם לי שאנחנו גם משלמים עבור הגן בגם משלמים עבור טיפולים פרטיים...

למעלה