אין מסיבה...

lyrical viper

New member
אין מסיבה...

בעצם יש מסיבה מי שהיה בהופעה של כלא6 אתמול יודע איזה מסיבה.. סנאגל והבנרש פתחו עם שיר מעולה (אני אישית אוהב את הבית של סנאגל) אחריהם עלו כלא6! שרו משהו כמו 5,6 שירים בערך (כל אחד יותר יפה מהשני) לירון תאני חימם קצת את הקהל (כלא!!מה? כלא!!מה?:)כלא6 שרו שירים מהאלבום ושירים שלא ייכנסו לאלבום(אני אישית אהבתי את השירים"תני לי דקה,אין מסיבה,יריית הפתיחה") אחרי זה עלו להקת הפברבים רפיוג'יז שמאיזה שהיא סיבה הזכירו לי את סייפרס היל אבל לא ממש התלהבתי בסוף סיקס עשה בטלים עם שניי ילדים(לא מכיר אותם)ובייבי התערב וזרם כמו מים מברז אחרי זה מטרו שלח ירידות הבן אדם שפוט מכונה לא עוצר לשניה ואחרי 20 דקות של באטלים ברחוב נסעתי הביתה סיכום:היה מצוייייין מי שלא הגיעה הפסיד

rockninja

New member
אני רק לא הבנתי למה הם עשו

כל כך מעט שירים הדיסק שלהם היה אמור לצאת כבר מזמן... הרכב ההיפ הופ הישראלי הכי טוב שיש, כבוד

גרוועע

New member
באמת אחלה

הייתה באמת אחלה הופעה של כלא שש אהבתי מאוד את הכניסה של אין מסיבה פשוט רעיון ענק כל שיר שלהם יותר טוב מהקודם לו וזה פשוט מראה איזה מבטיחים הם בקשר ללמה הם עשו קצת שירים אני חושב שזה בשביל שישאר למה לצפות בכל זאת הדיסק עדיין לא יצא והם גם אמרו שאין עדיין תאריך אבל הם מקווים שבקרוב הבאטלים אחר כך באמת היו מעולים מטרו לא הפסיק לזום וגם סיקס היה גם איזה שלב שלירון התחיל "להנחות" את הבאטלים ונתן להם משימות יפות ולסיכום היה ממש טוב בקשר לפרברים כבר שמעתי אותם ולא התלהבתי אבל זו הדיעה שלי

Mocha Light

New member
../images/Emo45.gifאחלה הופעה!

מי שלא בא הפסיד... למרות שהלהקה השנייה ממש הפחידה אותי ואיזה קריפ אחד כמעט הוציא לי עין עם ההזמנה למוסד!!!

iSrAeLLL

New member
היתה חרא של הופעה

כוס אמא שלהם! סתם ביבזתי כסף הייתי יכול להשים בזה ווינר

Gil shaDy

New member
על מה ת'מדבר?!?!?!?!?!?!?

יופי של הופעה!מההתחלה עד כלא היה לי פשוט כיף!!! הכל התחיל בלירון תאני אקא מוקה שנתן יופי של הנחיה(אני אומר 5 אתם אומרים-6,טצ'ההה-2...לירון:"אתה!בוא עלה לבמה,יש כאן מישהו שתפס את העניין!תנו כבוד לאדיוט!!!"
) לירון העלה את סנאגל ו-והברנששששש שנתנו שיר בנ אלף זונות!!! באמת קטע מטורף אוהד עם פלואו מהיר ודרור עם ראגא מאפין פשוט יפה!!!ריספקט! אחרי זה לירון העלה את מסמר הלילה,ההרכב אחד הבאמת טובים שקיים היום ויוציא דיסק ממש בקרוב,עוד שבוע,גג שבועיים...אחרי החגים-כלא 6! כלא דפקו הופעה,שלכל ה"מבואסים" האשכנזים והבכיינים למיניהם-הייתה מתוכננת מראש להיות קצרה!!! אבל כמה קצרה,ככה טובה! באמת אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן... והבאטלים בסוף היה הכי מצחיק!גרש-כבוד על היציאות מאן! דן-היית באמת טוב נו דאוט! עמית-אם אתה קורא ת זה בזמנך הפנוי-לדעתי היית יותר טוב כששנינו נלחמנו לבד אבל עדיין,תמיד יש לי כבוד אליך!!! דימה-די לדבר עם הידיים!!! איתי-מתי תעשה ראפ כשאתה לא שיכור?אני חייב לשמוע את זה יא תפוז!
וזה מה שאני חוויתי בהופעה,היה בהחלט מהנה!אחרי זה ישנתי אצל ליאור במודיעין והרצנו קט-עים ומקסים בא ואפילו לא היה שיכור!אבל את מי זה מעניין כבר?!?!?!
.אז זהו. לילה טוב לכוווווווווולם אה כן,החדר שלי יותר גדול מהפטיפון,אבל באמת מועדון כיפי!!! עכשיו .זהו.

iSrAeLLL

New member
בואנה

שמע אני אמרתי שהיה חרא של הופעה אז היה חרא ברור? כוס אומו מי יילך להופעה שלהם עוד פעם על הופעה כזאת צריך לתבוע אותם מי הם חושבים שהם

Da Judge

New member
חחחחח

אחי שכחת כמה אנשים בבאטלים אבל חפיף... שלא נדבר על זה שאו עמית או אוהד קטעו אותי כל פעם שרציתי להיכנס! בלאט... טוב נו, חפיף דליל:)) ועזוב החדר שלך, הג'י יותר גדול מהריבוע הזה!! עוד חפיף, אחלה הופעה של כלא.
ואני חייב לציין פה את הביקור שלי בחמותך... פעם ראשונה שאני שם, ומסתבר שזה אחלה מקום עם אחלה אנשים... נקווה שיזמינו אותי שוב *אהמ* עוד 10 שקל לפיצה, שווה לכם *אהמ*.
אהההה אני גם מקווה שקארין הגיעה הבייתה בשלום... פעם אחרונה שראיתי אותה היא התחילה ללכת לעזריאלי ומסתבר שהיא הלכה בכיוון ההפוך.. גם בסוף דימה התנחל אצלי קצת... דימה, אחי, מילה אחת, מקלחת.

MAD D

New member
התקלחתי ....

היתקלחתי יום שבת אחרי שחזרתי מימך אדם אז בלי דאגות יש לי ריח טוב מהרגלים ואפילו שמתי את הגרבים בכביסה

Da Judge

New member
חחחחח

אחי שכחת כמה אנשים בבאטלים אבל חפיף... שלא נדבר על זה שאו עמית או אוהד קטעו אותי כל פעם שרציתי להיכנס! בלאט... טוב נו, חפיף דליל:)) ואיתי יא שיכור, לא יפה מה שניסית לעשות שם... מצטער שחשפתי את הבלוף שלך אבל באמת, לא יפה... :) וגיל, עזוב החדר שלך, הג'י יותר גדול מהריבוע הזה!! עוד חפיף, אחלה הופעה של כלא.
ואני חייב לציין פה את הביקור שלי בחמותך... פעם ראשונה שאני שם, ומסתבר שזה אחלה מקום עם אחלה אנשים... נקווה שיזמינו אותי שוב *אהמ* עוד 10 שקל לפיצה, שווה לכם *אהמ*.
אהההה אני גם מקווה שקארין הגיעה הבייתה בשלום... פעם אחרונה שראיתי אותה היא התחילה ללכת לעזריאלי ומסתבר שהיא הלכה בכיוון ההפוך.. גם אח"כ דימה התנחל אצלי קצת... דימה, אחי, מילה אחת, מקלחת.

rockninja

New member
מה קשור אשכנזים?!

"כלא דפקו הופעה,שלכל ה"מבואסים" האשכנזים והבכיינים למיניהם-הייתה מתוכננת מראש להיות קצרה!" אמרתי שהיא הייתה קצרה אז אתה יוצא נגד "האשכנזים הבכיינים"? אחי לא קר שאתה אומר שהקיקס גרועים בכל הזדמנות בלי סיבה, עכשיו אתה גם גיזען?... מחכה להתנצלות פומבית

Gil shaDy

New member
התנצלות פומבית...

אבל במילא לא דיברתי עליך יא אשכנזי בכיין!!! ואין לי שמץ של דבר נגד הקיקס אני אפילו אוהב אנשים שם,אבל לקחת את זה קשה מדי יונתן,איך שלא מסתכלים על זה אחי... עוד לפני שחצי פורום שמע את התאוריה המוזרה של "החיים זה קוביה" סיפרת לי על זה ולא הבנתי כלום ועכשיו אתה מזין עם זה לחצי עולם ת'שכל??? גיב מי א ברייק מאן!!! אבל כל אחד בדרכו שלו ואני איתך אחי,גם כשאתה אדיוט...וההופעה אכן הייתה מתוכננת להיות גג שלושת רבעי שעה... .וזהו.

iSrAeLLL

New member
דבר יפה מי אתה בכלל? יא גרוזיני יאללה תחפף,לך תסרק לאמא שלך את השערות בגב יא אבו גרעה דבר יפה או שיפתחו לך ת'תחת

Gil shaDy

New member
התנצלות פומבית...

אבל במילא לא דיברתי עליך יא אשכנזי בכיין!!! ואין לי שמץ של דבר נגד הקיקס אני אפילו אוהב אנשים שם,אבל לקחת את זה קשה מדי יונתן,איך שלא מסתכלים על זה אחי... עוד לפני שחצי פורום שמע את התאוריה המוזרה של "החיים זה קוביה" סיפרת לי על זה ולא הבנתי כלום ועכשיו אתה מזין עם זה לחצי עולם ת'שכל??? גיב מי א ברייק מאן!!! אבל כל אחד בדרכו שלו ואני איתך אחי,גם כשאתה אדיוט...וההופעה אכן הייתה מתוכננת להיות גג שלושת רבעי שעה... .וזהו.

iSrAeLLL

New member
שמע אחי יש לי הצעה בשבילך.. תסתכל על היד שלך תבחר אצבע בחרת? עכשיו קח משחה כל שהיא ותשים על אצבע תוריד את המכנסיים קח את אצבע ודחוף עמוק עמוק עד שיצעק הצילו

Little MC

New member
גיל...

זאת המטומטמת מ:"קוראים לך ליטל אמסי? ואתה במירק? איזה מצחיק"???

למעלה