אין מנוחה ליגעים.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
אין מנוחה ליגעים.

"מה כבר עשינו שזה מגיע לנו?" דומיניק פראודשוט. עזבנו את סארין, נלווינה שיגרה אותנו קרוב אל ישוב היער של אנשי הברון. דומיניק חזרה אל המקום האחרון שכינתה "בית". רק זכרונות רעים היו לה משם. בשרותו של הברון הוצאו אביה וארוסה להורג על ידי המלך. ולמה? בגלל סכסוך על בחורה. המצב בישוב הברון נראה שלו למדי. דומיניק הלכה לבקר את קבריהם של אביה וארוסה המנוחים, עת קוואי ואדריאן עסקו בעינייניהם. יצאנו מחורשת הברון ושמנו פנינו לכיוון ווילינדורף. לקראת ערב נתקלנו באיש מאנשי הברון אץ לו במהירות. היה לנו הרושם שפחד מהחושך. הוא פקפק ביכולתו של קוואי להלחם ללא נשקים, והייתה איתו שיחה די משעשעת (כמו כן, סקופ היסטורי ותשובה לשאלה: "למה נזירים תמיד ממקמים את המנזרים שלהם במקומות שכוחי אל?" תשובה:" כדי שדעת החניכים שלהם לא תוסך על ידי נערות צעירות עם ציצים גדולים") המשכנו בכיוון ווילינדורף וחברנו אל השביל הראשי. קטע מסוים בדרך נראה חשוך יותר, והתחלנו לשמוע קולות: "דם חם!" מוזר. מפחיד. חזרנו אל הקטע המואר יותר וחנינו ללילה. דומיניק נשארה כל הלילה ערה ופקחה עין (היסטרית משהו). הגענו לקראת צהריים לכפר, ודומיניק הלכה להשלים שעות שינה. בלילה, היו קולות מבחוץ. הכפר הזה הופך להיות מקום עם עוצר בלילה. אין יוצא מהבתים ואין בא. ילד שנשאר מחוץ לפונדק התחנן שיתנו לו להיכנס. בעלת הפונדק נבחה אליו מעבר לדלת: "הסתלק רוח! לא תכנס לכאן!" זה היה מורט עצבים. בלילה השני, בכפר הבא, חזר אותו דבר. לילה - מפחיד, רעשים מבחוץ, נועלים הכל, רק שהפונדק גם רעד. הוא קרא לנו מבחוץ: "צאו אליי חטיפים שלי!" מה הולך פה? העולם לא היה אמור להיות מקום טוב יותר לאחר שהבסנו את שגו"ר?

רמץ

New member
TrueEvilCanNeverBeTruelyDestroyed!

כפי שמלמד אותנו Monkey Island שוב ושוב...

סנדרין

New member
רחמים ../images/Emo11.gif

אולי... במקרה... הוא.... לא מת?
לא-יכול-להיות
. (או שסתם אין לזה קשר)

Nihau

New member
you're a wizard Quaii!

קודם כל הרשו לי לפתוח בחדשה מרעישה! חבורת QAID הפכה לחבורת DAQ !! אכן כן אייס עזבה אותנו לאחר הצהרה פתאומית בבוקר צח אחד שישבנו לנו לארוחת בוקר בפונדק בסארין. "אני עוזבת למאלן לחפש את פירו. סידרתי הכל עם נלווינה" ניסינו לשכנע אותה לבוא איתנו או לשאול אם היא רוצה שנבוא איתה אבל היא כבר החליטה וכבר למדנו מניסיון שלנסות לשכנע אותה לא יעזור. מה נותר עוד לעשות? איחלנו לה בהצלחה. חיבוק אחרון לדונימיק, אמירת שלום אחרונה לי ולקוואי והינה היא נעלמה מחיינו, באותה מהירות וסגנון שנקטה כאשר נכנסה אליהם. לאחר שהשלמנו את סידורינו בעיר החלטנו לחזור למרכז הציוויליזציה, ווילנדורף. דיברנו על זה והחלטנו שיהיה נחמד ללכת קודם לפגוש את הברון ביער, גם נתחיל מנקודה לא מחשידה במיוחד אם מישהו יראה אותנו, גם נבקר חברים שמזמן לא ראינו כמו הברון וג'אן פול, גם נניח פרחים על קברים בודדים של מלכת ווילנדורף ומר פראודשוט, אביה של דומיניק... וגם נשמע מה קורה עם העיר, האם אנחנו צריכים להתגנב אליה בשקט או שכבר לא ינסו להרוג אותנו רוצחים בשחור והמלכה המזוייפת הודחה. כן, כן, תקוות רבות היו לנו לכיוון הזה, במיוחד אחרי השיחה שהייתה לנו עם שומרי העמודים בעיניין. תקוות אל לא וודאות, נו טוב, נחיה ונראה. אני הלכתי לבקר את הקבר של המלכה המנוחה ושמחתי לראות שהוא מטופח היטב. הנחתי עוד כמה פרחים והלכתי למצוא את קוואי ולשאול אותו אם הוא רוצה לבוא איתנו לווילנדורף, דומיניק רצתה לבקר את אימה בעיר ואני רציתי לבקר את כל חברי ולהוכיח להם שאני לא מת בניגוד לשמועות שהם שמעו לפני חצי שנה. קוואי אמר שהוא רוצה לחזור לשורינפורד לביקור אבל הוא גם יבוא איתנו לעיר וכך החלטנו שעכשיו אין לנו יותר מה להשתהות באחוזת היער ויצאנו לנו לדרכינו. בסוף אותו יום הליכה הקמנו מחנה ופגשנו את ג'ון, איש משמר הברון. הוא סיפר שיש שדים ושאסור להסתובב בחוץ בחושך, שאנשים שהלכו לבד אחרי בחשכה פשוט נעלמו ללא שוב. לנו לקח חצי יום ללכת ברגל עד לכאן והוא רוצה לרוץ את כל הדרך הזו בחושך אל הברונות... הצעתי לו להישאר איתנו עם המדורה שלנו. הצגנו את עצמנו והוא זיהה את דומיניק לאחר מאמץ, היא בהחלט נראית שונה מלפני חצי שנה... וכך הוא הסכים לבסוף להישאר, בתחילה רק לזמן קצר ואז האוכל של קוואי הכניע את ההתנגדות האחרונה שלו. קוואי מאסטר שף. אמרתי לג'ון שקוואי יותר מסוכן ממה שהוא נראה והוא אפילו עצר חץ, שנורה מאחורי גבו, עם הרגל בבעיטה! האיש לא האמין אז בקשתי מקוואי לשבור ענף עץ שגם ככה היינו צריכים לשבור בשביל המדורה. קוואי היכה בעץ 3 מכות מהירות כברק עד כדי כך שפרח אש מידיו לבלב מידיו של קוואי והעץ נשבר. האיש אמר בביטול "אה, הוא קוסם" הייתם צריכים לראות את הבעת הפנים של קוואי. שאלתי את קוואי למה כל הנזירים תמיד חיים בחור נידח, בייחוד בגלל שלפי הבנתי האמיתות הקיומיות שלומדים במנזר אפשר באותה מידה ללמוד באמצע העיר אם הן כאילה אמיתות אבסולוטיות. קוואי אמר שזה היופי של המקום ואני אמרתי לו שווילנדוף, קורהייגן ומאלן כולן ערים יפיפיות והוא אמר שכן, מאלן נראית נהדר, מלמעלה, רחוק בתוך ההרים ושווילנדורף היא עיר מרובעת ולא טבעית. טוב אפשר להוציא את הילד מהכפר אבל אי אפשר להוציא את הכפר מהילד. בהתחשב בנטיות רדיפת הנשים שהיו לקוואי לפני חצי שנה כשרק יצא מהמנזר כנראה שזה העניין. הם פשוט לא רוצים שבנות ירדפו אחריהם כל היום. טוב את זה אני מבין היטב. עוד לא הגעתי למצב בו אצטרך להרחיק אותן עם מקל אבל ההיא מסטיינר הייתה נחושה למדי... עכשיו יש לי את דומיניק שתפחיד אותן. השומר ג'ון כבר נרדם. לא קרה כלום בלילה, היער היה שקט הרגיל אבל חוץ מזה לא היו שדים או כל דבר מוזר אחר. בבוקר פירקנו המחנה וצעדנו בלב קליל אל הדרך הראשית, מכוונים להגיע אל הכפר הקרוב לקראת ערב. לא הצלחנו, הגענו רק עד הדרך הראשית והחלטנו לא להקים מחנה ללילה אלא להמשיך עד חצות ולהגיע אל הכפר. זו לא הייתה החלטה כל כך טובה.

Nihau

New member
צל של ספק

הדרך המוארת באור הירח הכמעט מלא הייתה ברורה מספיק, היער היה שקט מידי, הרבה יותר מידי. שלפתי את הנבל וניגנתי לנו אומץ וזה עזר אבל אז הגענו לקטע מוצל וחשוך שהיה מעיק על הנפש, אפילו עם 3 הלפידים שהדלקנו. התחלנו לשמוע לחשושים מטרידים כמו "דם חם" "שדים" והחלטנו שלא טובה לנו הדרך החשוכה וחזרנו לקטע המואר באור ירח. משום מה לקח לנו הרבה פחות זמן לצאת מהחושך מאשר להיכנס אליו. התחלתי לחשוד בקסם. עשינו מדורה וישבנו לליל שימורים של שמירה בזוגות, דומיניק וקוואי הבחינו בארנב החודר לאזור החשוך ולאחר זמן קצר שמענו צווחת מוות איומה של ארנב, מיותר לציין שעצבינו המרוטים לא אהבו את זה כלל. בבוקר החלטנו להמשיך בדרך ומצאנו באמצע קטע הדרך שבלילה היה מוצל סמל ענק המצוייר בדם. הסמל היה לי קצת מוכר ואז זיהיתי שאולי הוא מורכב משני סימנים, אחד בתוך השני. הפנימי סמל של הגנה שלא מאפשר לדברים להיכנס פנימה והחיצוני סמל של כליאה שלא מאפשר לדברים לצאת החוצה. הסברתי את זה לחברי והעלנו השערות לגבי הסמל אולי זה של קוסם שזימן משהו כדי לכלוא אותו ואז המשהו צייר את הקטע הפנימי או שזה קוסם שצייר את הפנימי ומשהו מבחוץ ניסה לכלוא אותו בפנים עם החיצוני... או ששני הסמלים יחד מהווים סמל אחר שאין לי מושג מה הוא אומר.... מטריד. עקפנו בזהירות את הסמל המזוויע שהשתרע על פני כל רוחב הדרך. המשכנו וכבר ראינו מרחוק את הכפר כשפגשנו 4 אנשים עם גרזנים וברכנו אותם לשלום. הם היו חשדניים מאוד, כמעט עויינים, ואמרו לנו שיש לנו מזל גדול ששרדנו את הלילה, יעצתי להם לכרות את העצים שמצילים על הדרך והם התייחסו אלי כאילו שאני משוגע ואמרו שאם הם יעשו את זה הרוחות יתעצבנו עוד יותר. לא הבנו על מה הם מדברים וחשבנו על זה עד שהגענו לכפר וגילינו למגינת ליבנו עד כמה המצב עגום. חומת עץ הקיפה את הכפר ואנשי הכפר כבר עבדו על חומת אבן שהולכת ונבנית. מבטים חשדניים הופנו לעברינו מהעובדים בשדות, כולם עבדו בקבוצות, מפחדים להיות לבד בחושך. בלילה באותו פונדק עלוב שדרש פי 10 יותר כסף ממה שהגיע לו לפני חצי שנה התחלנו להבין מה כל המהומה. ברחוב האנשים הדליקו הרבה יותר לפידים מהרגיל, מנורות זכוכית מכוסות מוגנות מהרוח גם כן, אבל אז שמענו רוח חזקה מהבחוץ ועליתי לחדר להשקיף החוצה מהחלון שלנו. ראיתי רחוב שומם אך מואר היטב ואז את כל האורות הרבים כבים לפי הסדר כאילו יד גדולה באה וכבתה אותם במשב אחד. גם את המנורות שבהם הרוח לא הייתה יכולה לגעת. סגרתי את החלון, נעלתי אותו וירדתי למטה לדבר עם קוואי על העניין. בעלת הפונדק, בחורה צעירה אך נחושה איימה עלינו לא לפתוח את הדלת או החלון ולא משנה מה אנחנו שומעים. אמרתי לה שהיינו בחוץ בלילה ושום דבר לא קרה לנו והאיש הבודד שישב בפונדק מלבדנו הכריז שיש לנו יותר מזל ממה שמגיע לנו וסיפר לשאלתי שהוא ראה את הרוחות הללו. הם רדפו אחריו. הוא סיפר שהיו שם אנשים מעופפים. שאלתי אותו איך הוא ידע שאילה רוחות אז הוא סיפר שלחלקם לא היה ראש או יד או איברים נוספים, שהם עפו דרך דברים וצחקו עליו, הפחידו אותו והוא רק במזל הגיע למקום מבטחים. גילינו שיש קוסם בכפר הבא בדרך והחלטתי ללכת אליו דבר ראשון מחר בבוקר, גם כדי לספר לו על הסמל וגם כדי לבקש עיצה. מעבר לדלת שמענו ילד קטן בוכה שנכניס אותו, זה היה קורע לב. נשמענו לבעלת הפונדק והזר הממוזל ולא הכנסנו אותו למרות תחנוניו אך עוד אנחנו מתווכחים אם ללכת לראות מסביב אם באמת יש שם ילד או שזו רוח רעה הבכי נפסק הצווחה מעוררת חלחלה. עצבי המרוטים לא יעמדו בזה עוד הרבה זמן. עליתי לחדר וניגנתי קסם שמבודד את החדר מרעשים חיצוניים. בדממה יכולנו להרגע עד כמה שאפשר ולא דברנו על כלום. כאשר התעייפתי יותר מידי הפסקתי לנגן וניסיתי לישון, שינה טרופה למדי אפלו שרוב הרעשים בחוץ הפסיקו. בבוקר מוקדם מאוד יצאנו לדרך, נחושים להגיע חכפר הבא לפני רדת החשיכה. הגענו בזמן טוב, אחר הצוהוריים. החומה הייתה בנויה כאן לגמרי ושני שומרים לבושים מדים מקומיים ממשמר המקום שהוקם לאחרונה סיפרו לנו על העוצר הלילי ואז אמרו לנו לא לחסום א הדרך. הסתכלנו אחורה אל עבר הדרך השוממת מאדם ומשכנו בכתיפינו, הולכים פנימה ועוברים על פני בית הרועה ההרוס לחלוטין ועל פני בית הקוסם הריק מאדם. בפונדק באותו הלילה היו רעידות חזקות והרוחות היו אלימות יותר. נאחזנו ברהיטים וקיוונו בכל ליבנו הרועד שהרוחות או השדים או מה שהם לא יהיו לא יפרקו את המקום בעוד אנחנו פה. הקוסם לא חזר עד הבוקר למחרת שאז כבר החלטנו להמשיך בדרכינו לווילנדורף. דואגים. נראה שההשפעות של הרוחות הללו מתחזקות עם הקרבה לווילנדורף, כולי תקווה שהן עוד יחלשו ככול שנתקרב לעיר.

Nihau

New member
"אני לא אסביר אבל אני כן אקח אותך

לפגוש אותה. יום אחד. אם תהיי טובה." אמר אדריאן בחיוך מיסתורי ועיניו מנצנצות מבדיחה פרטית.

DDN

New member
שמעתי אותה ממלמלת משהו על

חבל דק מלפני כמה דקות. הייתי ממליץ על זהירות.

Nihau

New member
he has 6 ranks in use rope

what is she implying? why Domi! i didn't know you had such dirty thoughts in that pretty head

iguessgrampy

New member
ש לו שש דרגות בשימוש בחבל

מה היא רומזת(?)? אוי דומי, לא ידעתי שיש לך מחשבות מלוכלכות בראש היפה הזה.

DDN

New member
../images/Emo123.gif

אין לה מושג על מה אתם מדברים. והיא מתחבאת בארגז עכשיו (הא! הבחורה סופסוף למדה את מקומה! אני מול המחשב והיא בארגז! להיות כחול - יש הטבות עם זה!)

Nihau

New member
כדאי שתבדוק מה קורה שם בארגז

נדמה לי ששמעתי רעש של משהו נשבר. וכמה מכות בקירות העץ... אתה לא סגרת את אלכסנדרה ואת דומיניק באותו ארגז נכון???

Nihau

New member
כדאי שתבדוק מה קורה שם בארגז

נדמה לי ששמעתי רעש של משהו נשבר. וכמה מכות בקירות העץ... אתה לא סגרת את אלכסנדרה ואת דומיניק באותו ארגז נכון???

DDN

New member
בוודאי שלא.

אלכסנדרה עסוקה בלרחם על עצמה. לא צריך לסגור אותה בשום מקום. דומיניק היא חיית פרא שצריך להחזיק קצר (וסגורה בארגז)

למעלה