אין מלים.

TShavit

New member
אין מלים.

יום ענק. ממש Track Day אמיתי, כמו בחו"ל. בעצם יותר טוב מחו"ל. כי בחו"ל אין את מה שיש לנו כאן - חבורה של חבר'ה שגורמים לי להרגיש בר-מזל שיצא לי להכיר אותם. (וכמובן, תודה ענקית ל-KTM620SM, שלא יכול לקרוא את זה כרגע) טל

fungas

New member
היסטוריה

היסטריה. צפירת רכבת השדים נשמעה שוב בחולות אשדוד. יום הסופרמוטו הטוב שהיה לי העונג לחוות מאז התחלנו עם ההרפתקה הזו. FUNGAS מתמוגג.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif

מסכים. זה יופי יופי הסופרמוטה הזה.. ממש. וגם רכבתי על הונדה, שזה הכיטוב. לא טל?
ס.

תודה גדולה לכול אלה:

שהסכימו לתת לי להניח עכוז על האופנוע שלהם: אנימל, אנדרה, מאד-דוג, ושי שני. ולכל הבייביסיטרים, בשם אורי: אריך פון-ארז, אנ(ימל)גלברג, פנגס, זאת שהצליחה הכי הרבה (ושאני לא מכיר), וכל מי שסבל מהזאטוט בזמן שאבא שלו שם עליו %#@& ותודה למי שנתן לאורי סיבוב על האופנוע: אנגלברג, לוני/דוידי

Little Max

New member
אפרופו תודות בשם אורי,

גם האורי הזה רוצה להודות לכל מי שהיה במקום ובמיוחד ל- DR XR, טל"ש, הג'ינג'י (שבעצם לא היה במקום, אבל לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו), הפאנגס, ניסן ושי-דני, על הובלה של חומרי אב"כ מהמסלול. תודה לכם על שסייעתם לי לחוות מחדש אורגזמה (מוטורית!), בפעם הראשונה אחרי 8 חודשים. מישהו מוכן להלוות לי איזו דודה עשירה וחסרת משפחה על ערש דווי? אי שם בערבות קפריסין יש CRF450 עם השם שלי כתוב עליו. כל מה שאני צריך זה שאיזו דודה חסרת משפחה שאף פעם לא שמעתי עליה תתפגר... Little Max

mad dog 3

New member
טל!! אין מילים?? דווקא יש!!../images/Emo107.gif

אווו... מאמא... אוווו...מאמא..... אוווווווו.... מ א מ א.... לילה טוב

אכן, היה מעולה,

ותודה רבה לכרוב ולפאנגס שנתנו לי להניח את עכוזי על אופנועי הסופר שלהם, ההבדל בין לרכב על קוביות לבין לרכב עם צמיגי כביש הוא היסטרי. חוויה מטורפת מאד נהניתי, ועכשיו אני בבעיה.... איך אני משיג סט סופר בזול!!!!

אז לא נסענו לסיני...

ו...כן, אנחנו מקטרים, אבל מצד שני, יש לנו זמן להעלות תמונות מהיום המדהים הזה.

למעלה