אין מכושפות?

mishell

New member
אין מכושפות?../images/Emo46.gif

יום שבת הפסיקו להראות את ה4 פרקים ברצף וביום שישי אין מכושפות ביס יש את ה טרה נוסטרה, טלנובלה מסריחה כזאת...שתפסה את מקומה של מכושפות.. אז אין מכושפות?
בושההההה
ואם יש באיזה ערוץ לא נודע בין אם זה ביס ובין אם זה בכבלים תודיעו לי.. אניה ולכת לכתוב מכתב זועם לערוץ 3

Hugo Oneil

New member
אני יודע שזה שעממום אבל....

סמולוויל תפסה את מכושפות והעונה הבאה תהיה באוקטובר! ואני שואל בשם אופל!(וגם אני רוצה לדעת) מתי תצא העונה החמישית?

Woogyman

New member
ב22 בספטמבר אם אני לא טועה

ויש לי עוד שאלה פילוסופית לא קשורה - אתם חושבים שלכדורי אנרגיה / אש / פלזמה יש יכולת תעופה משלהם? כאילו הם עפים לבד לאיפה שמכוונים אותם, או שצריך לזרוק אותם כמו כדור רגיל?

Hugo Oneil

New member
ברור שהם עפים לאיפה שמכוונים אותם!

הם עפים לאיפה שמכוונים אותם, כי עם זה היה כדור רגיל אז היו ראוים אותם זורקים! ותודה שאמרת לי את התאריך (וזה לא ציני)

itamr

New member
לא יודע אבל כאשר שד תופס כדור

אז הוא לא נשאר לא על היד(לפחות לא הכדורי אש עם הרשת) אלא הם מעופפים קצת מעל היד! והרבה פעמים השדים פשוט מכוונים את היד בלי לעשות תנופה אז אני חושב שהם עפים!

slide2129

New member
אין להם יכולת תעופה משלהם

השד צריך לייצר את כדור האנרגיה/אש/פלזמה ולזרוק את זה (כמו כדור). יש לציין שאין צורך בתנופה חזקה, פשוט מאיין "למסור" את זה.

Ophel McNeil

New member
מסכימה.

אמנם הכדורים האלה לפעמים מרחפים, אבל זה רק מעל היד של זה ששלך אותם, אף פעם לא באוויר. מה גם, ראינו שניתן להסיט כדורי אנרגיה/אש/ווטאבר, סימן שהם כן עובדים על תנופה, ובסך הכל פוגעים לאן שמכוונים אותם.

למעלה