אין מים חמים מספיק

MOVEREP

New member
אין מים חמים מספיק

אהלן

שאלה למבינים

אני גר בבניין של 7 קומות. הדודים נמצאים אצלנו בקומות, הקולטים על הגג.

בימים האחרונים משהו מוזר שכן היו ימים מאוד שמשיים וכשאני מגיע להתקלח המים אמנם חמימים אך פושרים. מעולם לא הייתה לי בעייה כזו.
ביום כזה לדוגמא המים אמורים היו להיות שורפים והם היו רק חמימים פושרים.

כאשר אני מדליק דוד אז יש לי מים חמים מאוד. אולם כאמור בגלל שיש מערכת סולרית ביום כמו זה אמורים להיות מים חמים.

היכן הבעיה? בקולטים? בקולט שלי? מה עליי לעשות?

תודה

MOVEREP

New member
אז של מה כן?

אם כשאני מחמם יש לי מים חמים בשפע הבעיה לא עם הקולטים? יכולה להיות בעיה של הדוד?

מה עליי לעשות? מישהו מכיר מישהו הגון שמתעסק עם זה באזור חיפה?

כאמור מדובר במערכת סולרית (קולטים למעלה בגג, דודים בקומות). עד לפני שבועיים אפילו ביום כמו כזה עם קצת שמש למעט זמן היה מים חמים
אש שמתאימים למלקחת לבן אדם אחד. עכשיו יש מים חמימים על גבול הפושרים.

תתחיל בלשאול את השכנים זה הפרט הכי חשוב כאן

אם יש גם להם בעיה אז התקלה במערכת עצמה של הבניין. מה התקלה? במערכת סולארית משותפת יכולות להיות הרבה מאוד תקלות שייגרמו למה שאתה מתאר. אם אצל כולם הכול בסדר הזמן לך טכנאי דודים לדוד שלך בלבד. אלא אם כן הבנתי אותך לא נכון ואין לכם מערכת סולארית משותפת אלא לכל אחד קולט עם צנרת נפרדת משלו.

MOVEREP

New member
אני לא הכי מבין בזה

אצלנו זה בניין של 7 קומות, בכל קומה יש 4 דודים שלדעתי זה מערכת משותפת, כל אחד כמובן והדוד שלו.
ממה שאני יודע הקולטים בגג.
להתחיל מהשכנים ואז להזמין טכנאי לדוד שלי?
מכיר מישהו בחיפה?

תודה

כן תתחיל בלשאול

תנסה לברר מהשכנים שיודעים אם זו מערכת סולארית משותפת או שכל אחד הדוד והקולט שלו. כך או כך כל אחד והדוד שלו תמיד רק לגבי הקולטים לא בטוח. אם זו מערכת סולארית משותפת שאל את השכנים אגם להם אין מים מהשמש אם גם להם אין אז הוועד צריך להזמין טכניא. אם לכולם יש מים אתה רק צריך טכנאי. אגב שים לב לשאול את מי שגר באותו צד שלך.

MOVEREP

New member
בדיוק הייתי אצל השכנה מעליי

לדעתי אגב זה מערכת קולטים מרכזית.
בכל אופן אצלה יש מים והיום היא לא הדליקה את הבויילר. על אחת כמה וכמה שלא היה יום חם במידי ויש לה מים חמים בעוד שלי יש מים חמימים על גבול הפושרים. משמע אני מבין שהבעייה אצלי?
איך ממשיכים מפה?
כאמור כאשר אני מדליק את הדוד ומחמם יש מים חמים ואין בעייה.
יכול להיות שהחמם הלך? אבנית? משהו? לא יודע....
מישהו מכיר מישהו בחיפה שמתעסק עם זה ושלא ישחט אותי?

תודה

חמם ? זה שורש הבעייה

מי שהמציא את החמם . הרס אלפי דודים בארץ
בימים הראשונים זה טוב
אחרי זה עושה רק בעיות
דוד חייב להיות ללא חמם
הסבר ארוך למה זה לא טוב
סותם את הדוד

MOVEREP

New member
אין לי מושג אפילו אם יש לי חמם

העובדות כרגע הן שהדלקתי את הדוד ל 45 דקות וסוף סוף היו לי מים חמים :)
אולם ביום כמו זה מקלחת לבן אדם אחד עם שמש שהייתה בחוץ אמורה להספיק ומים לא היו מספיק חמים לזה.
בהנחה שיש לשכנה מים (באותו צד בבניין מעליי) והיא לא הדליקה היום את הדוד האם יכול להיות שאבנית בדוד שלי הוא זו שגורמת לזה? משאבה?
רעיונות?

שונא את זה!!:(

למעלה