אין מילים....

oribanana

New member
אין מילים....../images/Emo66.gif../images/Emo152.gif

היה טיול בנזונה פשוט חבל"ז שחבל למי שלא בא ועדי יא תרצן אחד אלייך לא ציפיתי ..אקיצקץ היה טיול אחושרמוטה בנזונה פשוט הכל היה טוב ההליכה האוכל השינה בלילה(איזה קור אינעל ראבק) והכי חשוב כל החבר'ה ביחד מדברים שרים מנגנים פשוט היה חוויה היה כזה סיחבוקים לא מהעולם הזה.......ולמרות שהיה לי שפשפות בכל הגוף(בגב מהתיק למי שלא מבין איך אפשר,ובמפשעה זה היה נורא )אבל בכל זאת היה טיול בנזונה .....הייתי עושה אותו שוב... נ.ב. הראדרניקים הכי מובחרים ....... נ.ב. של הנ.ב. היה כזה תותח שפוצצנו את רעננה בסוף זה היה אדיר.....אני אסביר לכם למי שלא היה זה היה ככה הם התחילו לשיר רעננה פה הייי ועוד לפני שהספיקו לסיים ת'הייי הם אכלו גושי חול וזה היה סיום מעולה של הטיול..!

raanana123

New member
הודעה חד פעמית וזהו

עם כל הכבוד לכם אשכול דרום נכבד, כמה שזה היה נראה לכם מצחיק שהפצצתם אותנו בחול נפצעה לנו ילדה מכיתה ט', נכנס לה חול לעיניים והיא לא יכלה להוציא את זה כי הידיים שלה ושל כולנו גם היו מלאות בחול. אז לפני שאתם נופלים על הרצפה ומשבחים את עצמכם, בבקשה תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים משהו כמו לזרוק חול, כי הפעם באמת הגזמתם. תגידו כמה שאתם רוצים שרעננה זונות.. כי וואלה יכול להיות שאנחנו זונות אבל לפגוע פיזית זה כבר לא אנושי, לא מכובד, ולא בוגר אז בואו ננסה לחיות קצת יותר בסבבה אחד עם השני, כי נמאס לי וגם לעוד מספיק חברה ממחנה רעננה להתחרות כל חצי שנייה.. כולנו תותחים וכולנו מחזיקים את התנועה. נ.ב. נהרי אתה כרית לתפארת

נדב....

הפורום פתוח לכולם ואף אחד לא יגיד פה לאף אחד אחר אם לעוף או לא לעוף. היחיד שיחליט פה איזה הודעות הם לא לעניין זה עופר טל והוא גם יחסום הודעות כאלה. אם למישהו יש בעיה עם הודעה מסויימת הוא יכול לפנות לעופר ולדאוג שההודעה הזאת תעלם. אבל לא נקבל פה אמירות כמו זאת האחרונה!!!!!

raanana123

New member
זה בסדר..

אני עפתי אין לי כוח לויכוחים פטתיים של הר אדר VS רעננה.

עווומר

New member
חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה טיול גדול ... כשזקרנו חול על רעננה וכל המלחמת חול לפניי... ולרענניקית שהגיבה.... לא הייתה כל כוונה שתיפגעו פשוט הייתם נראים לנו נקיים מדי.... ואתם סתם בכיינים בין השאר.... קיצר היה גדול וכל מי שלא בא ג'וחא! היה פשוט מעולה

oribanana

New member
../images/Emo4.gifבאמת חבל ...

מי שלא בא מרובע אין לי דברים אחרים להגיד זה הכל..... ואלה שנרשמו וביטלו אני לא יגיד מי הם אבל זה היה עדי ואריאל ...בונא תקשיבו יצאתם לפלפים יא תרצנים..... היה טיול בנזונה חבל שלא יצאנו יותר מהר אדר..... נ.ב. תפסיקו להיות כבדים כאלה ותתחילו לזרום ותתחילו לצאת לדברים של הר אדר או בכלל של התנועה.... דברי חוכמה מתימני מסור ....

עם כל בכבוד....

לא מקובלות עלי כל ההקנטות האלה........ יום יבוא וגם אתם תגיעו ליב' ותצטרכו ללכת ליום סיירות ותבינו שלשמור על הבריאות שלכם ולשמוע לעצתן של רופא ממוחה שאוסר אליכם ללכת זה יותר חשוב מלזרוק חול על רעננה...

למעלה