אין מילחמה!

אין מילחמה!

כולם לצאת מהמקלטים זו הייתה הזאקת שב........... את בטח שואלים את עצמכם "מה היא רוצה מהחיים שלנו?!?" אז ככה ניקלטתי ברבה כותבים פה ובפורומים שונים על הויכוח הנורא היא או הנפילים שתנהם סדרות מעניינות ושנות רק יש את הילדים האלו שממש מושפעים בתחתרות בין הוט ליס,לאף אחד מאיתנו אין מושג למה זה באמת קורא...מי מתחיל את זה? כולנו יודעים שהתיקשורת חוגגת על זה אבל.....זה גם כתוב בעיתונים שילדים קוראים למשל: "האי" יותר טובה מ"הנפילים". וזה לא עוד שסתם תגובה של ילד בן 12 עם מוח שלבן 10 זה כתוב בעיתון ואני לך לא מדברת על הטוקבקים כמו האי זו סידרה מעפנה הנפיליםשולטתת ויש עוד אלפי תגובות מהסוג הזה ומישהו חיב לעצור אתכול החירפון הזה כי זה ממש מעיק......

Yarinv

New member
הריבים השטותיים האלו קיימים כבר המון זמן

אלו ילדים קטנים, הכל נראה אצלהם תחרות. תאמיני לי, אם המצב היה הפוך ולyes היה "האי" ול-hot "הנפילים", צופי yes הקטנים היו שונאים את "הנפילים" ואומרים שהיא חרא סדרה וככה גם ב-hot. עד כמה שזה דבילי, זה טבעי

טבעי טבעי אבל מעצבן מכול החורים יצא לי

הריבים האלו ......אומנם זה נישמע דבילי אבל חשבתי על עצומה......

Yarinv

New member
עצומה?! נגד מי?

נגד הילדים המשועממים שאומרים את זה?! את באמת חושבת שזה הגיוני ומועיל לעשות עצומה בנושא הזה?

גל גדות

New member
../images/Emo128.gif אין להתייחס ../images/Emo128.gif

כמובן שבשביל כל עיתון ומקום עם סביבה תקשורתית זה כמו לחם והם חוגגים על זה
זה ידוע אף אחד לא מנסה למנוע את זה צריך רק להיות חכמים ולדעת פשוט להתעלם עוד מתקופת טלנובלה בע"מ - השיר שלנו 2: החלה לה "מלחמה" בין החברות YES וHOT החברות החליטו להקים סדרות יומיות גם לקהל הצעיר והם ידעו מה המחיר שזה דורש כולם מודעים לסביבה ה-תקשורתית המזעזעת שקיימת היום וכל אחד מעדיף פשוט לסתום ולהנות לו מהסדרות כל ערב או צהריים ועד שמישהו לא יקום ויעשה משהו ברור שהעיתונאות תחגוג על זה
הקיצר תהני מהסדרות ותתעלמי ככה זה טיבעו של העולם המודרני ואי אפשר לשנות אותו

noam 500

New member
כן

חאלס מי שיש לו YES יראה הנפילים ומי שיש לו HOT יראה האי שתיהם תוכניות באותה רמה

למעלה