אין מוצא

nightroll

New member
אין מוצא

הנה הוא. מבליח, חד וכואב, במקום עמוק, ליד הלב. משתק, עוצר את הנשימה. הוא מחפש מוצא. לוחץ על הסרעפת, מנסה לצאת עם האויר מהראות. מתרוצץ בתוכי, נצמד לעמוד השידרה ועולה למעלה, צורב, שורף, לבסיס המח. מתפשט במעלה הגולגולת. מוצא את העיניים, פורש עצמו על האישון, מרטיט ומחפש מוצא עם הדמעות. יורד במורד הגרון, נדחק, בגוש, אל מיתרי הקול. ואני נלחמת. אני לא יודעת למה אני נלחמת בו. אבל אני לא אתן לכאב הזה לצאת.

../images/Emo10.gif כשהוא יוצא זה נעשה קל יותר...

אם לא מוצאים את זה החוצה...

הגוש הזה חונק... תדברי, תכתבי, תבכי... תעשי כל פעולה שתמצאי לנכון... רק אל תשתקי.... כי אז אפילו אם "תחנקי" לא נדע.

giulietta

New member
או שמקבלים

אולקוס. אתמול שמעתי שהטרנד עכשיו זה להשתתף בסדנאות ה"פורום". לא, לא הפורום שלנו חחחחחחחחחחחחחח........הסדנאות האלה של מודעות עצמית ואסרטיביות (כמו IM בזמנו...) ואני לא מבינה איך קרה שאנחנו צריכים ללכת לאנשים זרים שילמדו אותנו להביע את הרצונות שלנו, את הכאבים, את הביקורת, בלי להרגיש אשם... נייטי, זאת הזכות הבסיסית שלי כאדם... וזה גם האושר הכי גדול שלי...להיות חזקה כשבא לי ולהיות חלשה כשבא לי... ושילכו כולם לעזאזאל...

קרמבובת

New member
מצויין !

תשאירי את הכאב הזה בפנים שימשיך להתרוצץ לך ככדור תועה בגוף שישחית כל חלקה טובה של אושר.. שייתן לך סיבה למה לא לפרוץ קדימה שיאפשר לך להמשיך להיות אומללה ולא בגללך שיהיה לך מה להגיד כשישאלו אותך "למה".. קרמבו

nightroll

New member
פעם מזמן

כשהייתי בכיתה ז´, נתקלתי בתרגום לשיר סיני: ינשוף זקן אהב לראות ככל שראה דיבר פחות פחות דיבר יותר שמע מתי נגיע לאותה חוכמה? לקחתי על עצמי להגיע לאותה חוכמה. למדתי לראות. למדתי לשמוע. למדתי לשתוק. ואז שכחתי איך לדבר.

טליה34

New member
למה לא?

למה לא לתת לו לצאת? לפעמים אין מנוס ויש לשחרר זעקה אדירה או לפרוץ בבכי תמרורים אדיר ושוטף....עם המון דמעות. ואח"כ, העיניים אדומות ונפוחות, הפנים מלוחות מדמעות, אין אויר בגוף, אבל גם אין יותר מחשבות. נכנסים למקלחת שוטפים את מלח הדמעות, מצננים את הפנים ולפתע מרגישים השתחררות עצומה מתישבים עם משקה אהוב אפשר גם משהו מתוק ומגלים את ההזדכחות ראש נקי בלי כל מחשבות ושוב פותחים דף חדש.

מיכל31

New member
למה לבכות?מי או מה שווה זאת?

חבל על הדמעות, אבל אם כבר אז עדיף להוציא. כל טוב!

למעלה