אין מה לעשות בכיפור

אין מה לעשות בכיפור

יש לכם אולי איזה סרט טוב להמליץ עליו ( משהו עם מחשבה ) לא איזה קומדיה או סרטי מכות

אבזץ

New member
בבקשה... הטעם המוזר שלי:

הסדר אקראי!!! דברים יפים מלוכלכים, התרסקות, המורה לפסנתר (קשה לצפיה, צרפתי - לא כל אחד יתחבר), בלתי הפיך (צרפתי, אלים, הפוך... קשה פיזית ונפשית לצפיה), ברטון פינק, ביג לבובסק, צורה לאהבה, סתום ת'פה (קומדיה צרפתית), תשע מלכות (נראה לי ארגנטינאי. דרמה קומדיה וישנה גרסה הוליוודית לאותו תסריט, לא זוכר ת'שם), מריה הלבנה (קולומביאני), פאטש אדמס, ככה זה שכבר יותר משנה לא הייתי בקולנוע... ושהזיכרון שלי לשמות הוא מן הגרועים שבגרועים (הרשימה חלקית ביותר).

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifהתרסקות ../images/Emo45.gif

באמת סרט מעולה. ואני אישית ממליץ גם על "המספריים של אדוארד", למרות שבטח כבר צפית בו. לי בכל מקרה אף פעם לא נמאס ממנו.

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifואם אתה מעוניין בעוד...

שמש נצחית בראש צלול למצוא את ארץ לעולם לא סיפורי דגים (ושאר הסרטים של טים ברטון) המופע של טרומן ראיון עם הערפד. ואם אתה רוצה אפשר גם לעשות צפיית מרתון בסדרה, זה תמיד כיף. ממליץ על "עקרות בית נואשות" (בעיקר על העונה הראשונה).

boaZone

New member
מריה הלבנה ../images/Emo45.gif

אתמול הורדתי את "תודה שעישנתם", לא רע בכלל. אני אפילו שוקל לעברת את התרגום. אולי פה תמצא/י עוד כמה מוצלחים...

ephi79

New member
סרט בינוני

(ואולי זה היה רק הדייט שראיתי איתה את זה)

אבזץ

New member
במונחים של הוליווד...

כלומר, זהו סרט אמיתי - צילום לא מדוייק, שוטים ארוכים וכו' (מצטער - אלו המילים של סיטרא, דער מומחה). ראיתי אותו מזמן מזמן, אך עדיין הוא זכור לטוב. ודרך אגב, אפי, אני נגד ניסויים בבני אדם.

ephi79

New member
אם אתה חושב שאני חושב במונחים

של הוליווד, אז אני מחזיר את ההצעה שלי מקודם ממילא. ובכל מקרה, זה סרט בינוני (לטעמי. כמובן.). שום אמיתי ושום בטיח.

בקלילות.

ימי הרדיו. רן לולה רן (גרמני) האסונות של נינה (יזראל) ספרות זולה. להתראות לנין (גרמני) לשבור את הגלים. התפוז המכני. אפוקליפסה עכשיו. איש הגשם. הדיקטטור הגדול ובכלל סרטי צ`פלין. והאוסף של החמישיה הקאמרית.

אבזץ

New member
ועוד....

בחיי שחשבתי ע"ז היום בעבודה... הכבוד של פריצי, ריי (סמי דוקומדיה על חייו של ריי צ'ארלס), לחסל את הליידי (אחים כהן, למי שאוהב את ההומור הכהני סביר בהחלט...), מלנה, הרדוף לבן. אוי ויי, האלצהיימר. והגנבנים הזונות שלקחו ממני סרטים ולא החזירו. אגב, זו הזדמנות טובה, לפני יו"כ, להזכיר לכם להשיב את הגזל!!!!!

babylon_a1

New member
ראיתי רק אחד...

יש לי מה להשלים עכשיו נפל עלי אסימון...זה בגלל העבודה הבנתי

whitewidow

New member
סרטים

מצטרפת להמלצות אבזץ לסרטים של האחים כהן- הקפיצה הגדולה, ברטון פינק, פארגו, צומת מילר, האיש שלא היה שם,ביג לבובסקי, רציחות פשוטות וכולי. קיקה- (אלמודובר, 1994) מחול הפיגיונות(zhang Yimou, 2004) עיר האלוהים (meirelles Fernando, 2002) סודות ושקרים (Mike leigh 1996) גו עדן עכשיו (האני אבו-אסעד, 2005) ממנטו (nolan Christopher, 2000) היו זמנים באמריקה ( Sergio leone, 1984) מטרופוליס (Fritz Lang 1927) האזרח קיין (orson welles 1941) רשימה חלקית בלבד. אם תיתן יותר פרטים על העדפותיך (אוהב סרטים ישנים? חדשים? אילמים? אירופאים? אסייתים? אנימה? מערבונים? פילם נואר? עיבודים שייקספירים? וכולי
) תוכל לקבל המלצות שיקלעו יותר לטעמך.

תודה רבה

אף פעם לא ראיתי אלמודובר אבל הגיע הזמן לנסות. אני גם אוהב סרטי מלחמה ואפוסים.ואלימות זה תמיד טוב ( רק בסרטים כמובן )

the dudu

New member
אני ממליץ בחוםםם

על "אבודים". זה סדרה לא סרט אבללל באיכות של סרט ואם תוריד/ תיקח את העונה הראשונה זה יעביר לך את כל היום הקדוש בכיף, וואי אני מקנא בך):

ephi79

New member
כמה שלי:

החולמים (ברטולוצ'י) Happy Accidents (עם מריסה טומיי, לא יודע איך קוראים בעברית) שנת אפס (ישראלי, הרבה יותר טוב מהתרסקות) החשוד המיידי (אם עוד לא ראית) סדרת טלויזיה: פמילי גיי, כל העונות (ענק!) ונילה סקיי (טום קרוז ופנלופה, מבוסס על אברה לוס אוחוס שעוד לא ראיתי אבל אמור להיות הרבהה יותר טוב, למעשה אני אפילו צריך להתנצל שהסרט הזה מופיע כאן, פשוט הוא נורא ריגש אותי בזמנו משום מה ויצאתי מהקולנוע עם תחושה מוזרה)

R a c h e

New member
לי דווקא יש מה לעשות:

אני עובדת ערב גם בראשון וגם בשני וכך מעבירה לי את היום. אגב, עדיין לא החלטנו מי מביא מה לאכול......

למעלה