אין מה להתבלבל !!

אין מה להתבלבל !! ../images/Emo2.gif

אין מה להתבלבל מאחר שיש מלפנינו כזה איש פלא איש חסד שכל העולם תלוי בו הנחל נובע מקור חכמה שהעיד על עצמו'יש לי כתפיים רחבות לשאת את כל העולם על גבי' וכמו שרבי נחמן זצ"ל מטולשטין אמר אנ מצד עצמי ננס אבל אני ננס על גבי ענק ! ועוד אמר' מה אתם יכולין לעשות תשובה?רק אני עושה תשובה עבורכם ויש לא-ל ידי לתקן הכל רק מעתה על כל פנים תשמרו עצמכם ממזידים ואפילו על השוגגים שלכם אני לא משגיח...ייאוש אינו בעולם כלל המתקרבין אליו משחת יעל! הוא רבנו הוא פלא שלנווווווו הוא מקור חכמההה ואמרתם כל אחי אדוננו מקור חכמה הוא רב"י הוא איש חי נחל נובע מקור חכמהה !! הוא ראש בני ישראל כל הצדיקים זקוקים לו כל שכן אנחנו..כמעט ! כלינו בהבלינו לולא עזרת רבנו הוא רבנו אמר חכמה יש לו שקק כזה שכל מי שרוצה יכול לכנוס בו רק לבקשש קשור אותי חזק חזק !! ליקוטי מוהרן שהניחלנו רבנו פותח גידי קשיות ליבנו בל נתפס ברשת שונאינו ובל נישן ימינו ושנותינו...רבנו קודשינו איש פלא נשמתו פלא גדול חידוש כזה בכזו העלמה וכזו התגלות עוד לא היה בעוילום וממנו לא יהיה חדשות עד משיח צדקנווו ומה שמשיח יכול לעשות טובות לישראל הוא יכול רק החילוק הוא שמשיח יגזר יאמר ויקום אבל לרבנו לא מקשיבים אמרו אנ"ש לרנבו לא מקשיבים אבל אנחנו חייבים להקשיב משיח בדעתו ילחום הוא רבנו מקור חכמה ואמרתם כה לחי אדננו מקור חכמה הוא רב"י הוא איש חי נחל נובע מקור חכמה....סיפר מעשיות של שנים קדמוניות נפולים מ 70 פנים להחיות להשיב בת מלך מדחיות אשר נפלה בין חיילות לא טובות.

אמר אני מאמין וגם אני

אמר אני מאמין וגם אני יודע הרבה בעניין זה שכל התנעוות וכל המחשבות וכל מיני עובדות שעושעין בשביל איזה עובדר שבקדושה אין שום תנועה ולא שום מחשבה נאבדת כלל והכל נרשם למעלה לטובה אשרי שזוכין לקפץ על כל המניעות וזוכין לגמור ולעשות איזה עובדה טובה.

למעלה