אין מה לדבר!!!!!

MחושגZ

New member
אין מה לדבר!!!!!

אין על MARSHALL MATHERS זה האלבום הכי טוב של אמינם! אלבום מדהים

rapsta

New member
צודק!!!

גם אני חושב אבל כל מי שאני אומר לו את זה אומר לי שהאמינם שואו יותר טוב!

M ShadY

New member
מסיבה פשוטה

אמינם שואו טוב יותר ממרשל מאת´רס, בגלל שאמינם כתב שם את כמעט כל השירים! חוצמזה שהוא לא עושה ראפ על בולשיט, כמו הומואים, לזיין ת´דוד שלך וכמו שדואר באנגלית זה גם זכר (למרות שנקרעתי בשמיעה הראשונה של קרימינל) בביטוי. השיר הכי נורמלי שאמינם כתב (ומיקסס, אבל זה לא משנה כ"כ) במרשל מאת´רס היה דה וואי איי אם, כל השאר היה בולשיט שהוא חוזר ושאר הדברים שהזכרתי. באמינם שואו יש שירים יותר רציניים וזה מראה שהוא התבגר מבחינת כותב שירים. יש הרבה שאומרים שאמינם התקלקל וכאלה, אבל יש למשל שירים באמינם שואו כמו דריפס, סופרמן ומיי דאדס גון קרייזי... אני מסכימה איתך שהביטים במרשל מאת´רס יותר מגוונים ולא עד כדי דומים, אבל יש גם ליריקס חוץ מביטים בראפ. בקיצור, חלק מראפר זה לדעת לכתוב, כמו שאמינם אמר לביזאנו, ראפ זה לא רק לדעת לירוק לתוך המקרופון.

rapsta

New member
גם אני מסכים!

וגם אני חושב שראפ זה מה שאתה מוציא מהראש יותר ממה שאתה מוציא מהרמקולים ולפי דעתי אמינם עושה את זה טוב מאוד במארשל מאת´רס אל.פי. כמובן שיש שירים מעולים באמינם שואו (אהבתי שם גם את סקוור דאנב ואת ביזנס) אבל פשוט יש יותר שירים טובים במרשאל מאת´רס אל. פי. כמו: the way i am (האהוב עליי!!!) marshal mathers under the influence criminal kill you stan (!!!) who knew i´m back ואני פשוט יותר אוהב אותו

M ShadY

New member
חחחח... לא הבנת נכון

האלבום מרשל מאת´רס מ-ל-א בבולשיט! השירים הכי נורמלים ורציניים הם דה וואי איי אם ומרשל מאת´רס, שגם שם יש שטויות על תעשיית הפופ, אבל יש שמה חלקים שהוא לא סובל ת´פרסום. under the influence- סו יו קן סוק מיי דיק איף יו דונט לייק מיי שיט?! וואט דה פאק?! i´m back- שיר מטומטם, על זה שהוא רוצה לזיין את ג´ניפר לופז, שהוא היחיד שאן סינק סטינק והוא חזר? kill you- שוביניסטי ביותר... טוב, מתאים לבנים criminal- היי! איץ´ מי וורסצ´י! אופס... סומבודי שוט מי! אנד איי ג´וסט צ´ייק איט דה מייל, גט איט? צ´ייק דה מייל... סטאן זה בכלל לא שיר! הבתים זה מכתבים (אם המקרה באמת קרה) ופזמון לקוח מאיזה שיר של דיידו. אני לא מבינה מה ההתלהבות מהשיר עצמו! בסדר, גם אותי נורא ריגש שאמינם הקדיש טראק לזכר מעריץ, למרות שהיו שמועות שאמינם הפליץ את כל הסיפור, וזה די נשמע הגיוני... אבל השיר סטאן ממש מפגר, שאמינם היה עושה על זה מיני סרט, יותר טוב.

T LaDy ²°°²

New member
רגע רגע רגע...

"אמינם שואו טוב יותר ממרשל מאת´רס, בגלל שאמינם כתב שם את כמעט כל השירים" אוקיי קודם כל הוא כתב שם את כ-ל השירים ולא רק חלק מהם.. והוא כתב גם את כל השירים במרשל מאת´רס. ראפ זה לא כמו פופ, שאנשים כותבים בשבילהם ת´שירים, ונראה לי שרוב הראפרים כותבים בעצמם את השירים, כולל אמינם.

T LaDy ²°°²

New member
אבל בקשר לכל הדברים האחרים..

אני מסכימה איתך ב-100% ! דה אמינם שואו פי אלף יותר טוב לדעתי כי הוא מדבר על נושאים רציניים יותר.

rapsta

New member
יש שורות מפגרות בשירים האלה

אבל אני אוהב את זה והוא לא אומר שטויות ב: the way i am marshalmathers ובסטאן... שדרך אגב, הוא שיר מצוין ולא הבנתי מה לא שיר בו??? אז מה אם זה מכתבים? זה חרוזים, זה פאנצ´ליינים וסיפור טוב... אז מה רע בו???

M ShadY

New member
הוא לא כתב את הכל

אם אני לא טועה במרשל מאת´רס הוא כתב 6 שירים ואני זוכרת שהשיר קים, סטאן (וכמובן ביץ´ פליז 2) לא נכתבו ע"י אמינם ולא ע"י דרה. מה שאני זוכרת שדרה כתב זה הו ניו, קיל יו, דה ריל סלים שיידי (איכזב אותי ק-ש-ו-ת) ריממבר מי, ועוד כמה. באמינם שואו אמינם לא כתב את הכל, 3 שירים נכתבו ע"י דרה (ביזנס, מיי דאד גון קרייזי וסיי וואט יו סיי) כל השאר אמינם כתב ומיקסס חלק מהייליז סונג. תבדקי בחוברות

Da Judge

New member
בולשיט

הגיוני אולי שדרה יכתוב את סיי וואט יו סיי, מכיוון שזה תגובה לירידה עליו. אבל במרשל מאת´רס אל.פי, הליריקס של כל, אבל כ-ל, השירים נכתבו ע"י מארשל ברוס מאת´רס השלישי.

ש ו ק ה

New member
אני בדקתי ו...

אמינם כתב את הכל(!!!!) ותמיד כתוב שם שמות של עוד אנשים... ודרה רק הפיק ומיקסס את מיי דאדס גון קרייזי! ובסיי וואט יו סיי כתוב רק שדרה שר איתו! במקום של מי שכתב את השיר יש את אמינם ועוד אנשים אבל לא את דרה! (בעצם מה השם האמיתי של דרה? אולי כתוב שם את השם האמיתי שלו ולא דרה...)

M ShadY

New member
לא!

קודם כל שהשם האמיתי של דרה זה אנדרה יאנג (וה: א. יאנג הכוונה לדרה) והוא כן כתב ומיקסס את ביזנס, מיי דאדס גון קרייזי וסיי וואט יו סיי. כתוב בכל שיר מ. מאת´רס בגלל שאמינם שר ת´שירים!!!!! זה כמו שבשירים של די12 אז כותבים את כל השמות של הלהקה בגלל שהם שרים, הם לא כתבו ת´שיר. חוצמזה, אז אמינם לא כתב את כל השירים... לא סוף העולם! ונגיד אם שדרה הפיק רק את מיי דאדס גון קרייזי ומיקסס (מה שלא נכון) למה כתוב שדרה המפיק הראשי? הגיון...

ilbe182ebli

New member
תראו.. אין לי בעיה מי כתב איזה

שירים כי זה ממש לא הקטע פה.. אנחנו יודעים שאמינם מוכשר בכתיבה אז אם יוצא שיש שירים שלא הוא כתב מיקסס וכל השאר אז זה לא ביג דיל! אני פשוט אהבתי את דה אמינם שואו.. ביגלל שאני חושבת שהוא יותר מוצלח מדה מארשל מאת´רס אל פי.. מכל מיני סיבות אבל לא בעיקר ביגלל שהוא כתב ככה וכתב ככה כי זה לא ממש משנה! וסטאן לדעתי שיר כן מוצלח..

ש ו ק ה

New member
אבל אם אמינם לא כותב

את השירים של עצמו - מה הקטע בלרדת על בריטני ספירס ואחרות/ים מסוגה שלא כותבות/ים את השירים של עצמם? זה לא הגיוני!

ilbe182ebli

New member
הוא כן כותב

יש כאלו שהוא לא כותב, אבל את הרוב כמו שאני יודעת.. הוא כותב.. וכל השאר ממקססים לו את זה עורכים וכו´...

T LaDy ²°°²

New member
הוא כותב את כולם

אבל יש שירים שגם ראפרים אחרים משתתפים אז כנראה הם כותבים חלק מהשירים האלה.

למעלה