אין לקרוא לשמאלנים

• פותח הנושא mnv
  • פורסם בתאריך

איתי חי

New member
ח"ו...

יש תחילה לבדוק אם זוהי המציאות האמיתית... או שזוהיא מציאות מדומה.. אבל בכל מקרה שהוא זוהי התנהגות לא ראויה כלל.

OMER G17

New member
לא הבנתי מה אתה אומר עלינו?

מצד אחד אנחנו גויים שמשתפים פעולה עם הערבים...ומצד שני אנחנו שונאים את הערבים? אתה לא נשמע לי מאוד איניליגנטי..אם אתה יודע מה זה...

Scarlight

New member
אני לא יודע מה זה איניליגנטי.

רוצה להסביר? למה, רק שמאלנים מכירים מילים כאלה?

OMER G17

New member
דיברתי אל כותב ההודעה הראשונה..

שהיה נשמע לי כמו ילד קטן ומוסת..ולא חברים כאלה בציבור הדתי...

kadmony

New member
שונים לא שונאים חחח ../images/Emo3.gif

תלמד לקרא כך אתה גם קורא בתורא עם שגיאות???

אנא ממך, המטותא

אל תשווה בינינו....

טAל

New member
יהודי לא מגרש יהודי?מה עם בן-אדם לא

כובש בן-אדם? מה עם: יהודי לא עושק יהודי? את כל אלו המתנחלים שכחו. במשך שנים הם מצצו את כספינו. הקריבו את ילדינו ואחינו על מזבח רווחם האישי ומטרתם המגחוכת. "ארץ ישראל השלמה", ראיית עולם מטומטמת ובלתי מציאותית! מי שקורא לי "אח" רק בגלל שאני יהודי ולא בגלל שאני בן-אדם או ישראלי, אינני רוצה להיות אחיו ואינני רוצה שום קשר אליו. השמאל הם לא יהודים? אם כבר אחנו מגדירים אנשים, הימין הם לא בני-אדם ואם אינני טועה זה גם שולל את היותם יהודים :p. אני רואה דפוס בהתנהגות הימין: משום מה כאשר מתבצע משהו בארץ שלא לרוחם הם נוהגים לנסות להכשיל את הדמוקרטיה. רצח רבין (ואל תגידו לי שהיה זה רק אדם אחד כי ההסתה הייתה ברמות אדירות!) ועכשיו הם נשארים ברצועת עזה בניגוד לחוק, קוראים לחיילים לסרב פקודה, שופכים עליהם חומצה ורוצחים פלסטינאים בפעולות טרור! לא יודע מה איתכם אבל אני מתבייש לחלוק מדינה ודת עם אנשים שכאלו...

יאללה יאללה כבר.....

שמענו את השטויות שלכם כבר יותר מדי! לכו הבייתה בחיים לא תחזרו לשלטון, העם לא רוצה מלחמת אוסלו מספר 2. עוף לחו"ל לא צריך גייס חמישי כמוך בארץ!

mnv

New member
מה שהכי טוב

זה שזה לא ישנה שום דבר לשמאל...

למעלה