אין לכם מושג...-

i love the 70s

New member
אין לכם מושג...-

כמה פורום "אגדות רוק" מרכל על לד...
איזה מטומטמים, הם חושביםן שממש כל שיר של לד מועתק מלהקה אחרת... למשל whole lotta love !!! בייתם מאמינים... איזה חוצפנים..

hodaya17

New member
חחח "מרכל"?

פסדר אז הם העתיקו / הושפעו מלהקות אחרות... מה רע בזה? הם עשו את זה טוב וזה מה שחשוב... מתנשאים? יש שם אחלה חברה שממש מבינים במוזיקה ויש להם ממה להתלהב... וזה בכלל אחלה פורום...

afon

New member
ודאי שכן

אם למישהו יש יותר ידע ממישהו אחר יש לו את הזכות להתנשא. חוץ מזה שהם באמת לא מתנשאים, מילא רוק מתקדם, אבל אגדות רוק? עוד לא קראתי שם התנשאות אחת אל מול הפורום הזה שלא נדבר כלפי לד זפלין.

jimorrison

New member
אין שום סיבה להתנשא..אין שום קשר

לזה שהם יודעים יותר.. לכל אחד יש את הזכות להתנשא...זה לא אומר שצריך להתנשא.. זה סתם מגעיל לפי דעתי

afon

New member
אני לא רואה בזה משהו מגעיל

להפך, אני רואה בהתנשאות כתכונה טובה. ככה שבאמת אין טעם להתווכח על כך.

jimorrison

New member
אני גם לא התכוונתי להתווכח איתך

אין לי ממש כוח..וכל אחד והדעה שלו

בטריה

New member
התנשאות זו תכונה טובה?!

לגרום לאחרים להרגיש שאתה יותר טוב מהם ולהשוויץ בידע הגדול שיש לך זה תכונה טובה... התכונות השנואות עליי הן התנשאות ושחצנות, קמצנות ונצלנות...

לד זפלין העתיקו??!!??!!

אתם רוצים לעשות לי התקף לב בגיל שש עשרה או לגרום לי לנטיות התאבדותיות? לקרוא עליי מחר בעיתון (לא מעריב חל וחסיסה)?! עוד מעט גם תגידו לי שהם העתיקו שירים כמו סינס וסטיירווי ואין מיי טיים אוף דיינג וכל השאר.. חברה הם היו החלוצים בתחום הרוק הכבד אז ברור שהם שאלו השראה מדברים קודמים, אבל הם בהחלט לא גנבו והעתיקו שירים! מה הם מיק ג'אגר?

jimorrison

New member
אמממ

אתם יכולים לכתוב בדיוק מה הם אמרו? פשוט לא הבנתי את כל החלק הזה שלד מעתיקים וזבל כזה

afon

New member
לד זפלין אכן העתיקו

שירים שלמים (מבחינת הליריקה) הם לקחו מאומנים ידועים פחות, "ציף" נתנה שם דוגמאות לרוב ויש הוכחות ועדויות שאכן השירים הנ"ל לא נכתבו ע"י לד זפלין.

jimorrison

New member
שירים כמו?

תן שמות בבקשה.. וגם הוכות יהיה נחמד לראות.. ועוד שאלה..השירים שהם העתיקו..אז הם כתבו שהם כתבו את השירים או שהם נתנו את הקרדיט למי שכתב?

למעלה