אין לכם מושג כמה אתם..
עוזרים. אין לכם. קודם כל משהו במסר הקודם לא הובן כהלכה. משהו התפספס במסר שהעברתי. אני בטוח שאין הזנחה. בטוח. נכון שלילדים שלי יש מעט מאוד מההורים. הם גדלים במסגרות (צהרון וגנים עד 17:00) חוגים ומטפלות... אבל אני אסביר יותר טוב את נושא הטיטול/חיתול. הילד כמעט נגמל מטיטולים. אבל לא נוח לו להסתובב עם תחתון והוא דורש להיות עם טיטול. לכן להחלטנו שישתמש בטיטול תחתונים (אני חושב שקואים לזה PullUp). עדיין מידי פעם הוא עושה פיפי בחיתול-תחתונים הזה. רוב הפעמים הוא עושה פיפי בשירותיים וקקי הוא תמיד עושה בשירותיים - כמו גדול. האם עדיין ההזנחה צועקת? קשה להעביר במסרים האלו את כל הסיפור. לאחות של שקספיר המדהימה, ליידי די, איש המערות, Karien45 ו-זיו היקרה - שמורה לכם פינה
חמה מאוד אצלי. חבל שאני לא יכול להזמין אותכם לכוס
. כן כן , על חשובני - מבטיח. ולעניין. דברתי עם האישה. בזכותכם הגעתי לשיחה עם נקודת מבט שלא חשבתי עליה לפני. משהו בהתיחסות / התנהגות שלי מפריע לאישתי. לפני כמה חודשים פגשתי אדם נפלא שדיבר איתי על זוגיות. באותו זמן הייתי במערכת יחסים וירטואלית שהגיע עד לפגישה בבית קפה. כשהאדם הנפלא פגש אותי הייתי בנקודה שבה הייתי צריך להחליט האם לממש את ה-"רומן". עשיתי לי חושבים והגעתי למסקנה שאני טועה. ואני צריך לחפש את האהבה בבית.... מאותו רגע, כנראה שנכנסתי בבית לנושא הזוגיות / הורות בצורה טובענית מידי. שמתי לב לכל פרט בבית בצורה אובססיבית מידי.... בשיחה האחרונה. אתמול. הבנתי שלקחתי את זה רחוק מידי. הקצנתי את כל מה שראיתי וכל מה שעשינו... היריעה קצרה מלהסביר פה... עכשיו אני מחפש את הבאלנס המתאים. בעקבות השיחה אני ממש יודע מה לא לעשות. תודה
דניאל
עוזרים. אין לכם. קודם כל משהו במסר הקודם לא הובן כהלכה. משהו התפספס במסר שהעברתי. אני בטוח שאין הזנחה. בטוח. נכון שלילדים שלי יש מעט מאוד מההורים. הם גדלים במסגרות (צהרון וגנים עד 17:00) חוגים ומטפלות... אבל אני אסביר יותר טוב את נושא הטיטול/חיתול. הילד כמעט נגמל מטיטולים. אבל לא נוח לו להסתובב עם תחתון והוא דורש להיות עם טיטול. לכן להחלטנו שישתמש בטיטול תחתונים (אני חושב שקואים לזה PullUp). עדיין מידי פעם הוא עושה פיפי בחיתול-תחתונים הזה. רוב הפעמים הוא עושה פיפי בשירותיים וקקי הוא תמיד עושה בשירותיים - כמו גדול. האם עדיין ההזנחה צועקת? קשה להעביר במסרים האלו את כל הסיפור. לאחות של שקספיר המדהימה, ליידי די, איש המערות, Karien45 ו-זיו היקרה - שמורה לכם פינה