"אין לך מסרים חדשים"

"אין לך מסרים חדשים"

בנאלי, אולי. אבל בכל זאת, אשתף במחשבותי. לא הייתי כאן מזה שבועיים. לא משהו מיוחד, סתם כך, לא נכנסתי. לעתים, יש מבינינו, שעיקר החלק ה"כפול" שבחייהם מתמצה כאן, בעולם הוירטואלי. כבר דשו בכך רבות בפורום, דומני. אם נרגיש במרחב הוירטואלי מיותרים, נימוג ממנו לאיטנו... מנגד, אם נהפוך את המרחב הזה לבית משותף שנעים להיות בו, מקום שאנו נחשבים בו, עוזרים ונעזרים, יהיה פורה ונעים יותר לכולנו. שבוע טוב.

סוג ב

New member
לא הבנתי

אתה משתף שלא היו לך מסרים, או שאתה רוצה לומר משהו על המרחב האינטרנטי הלא נעים שלנו. לא כביקורת, ממש שאלה פשוטה.

צינית?‏...‏ העליתי מחשבה

אליגורית אודות מרחב,‏ שטוב יהיה אם יהיה ידידותי יותר...

rachel437

New member
מי שמדבר,

אתה שעזבת את הישיבה לאנחות והשארת מאחור אישה עגונה, מעיז לתת לנו מוסר?

רייצ'ל, אני לא יודע אם זה בצחוק או להיפך

אבל כאחד שלא מכיר את הנפשות הפועלות , זה נראה קצת תגובת יתר (אל תשכחי שבפורום הזה יותר צופים אנונימים מכותבים). אם יש לך משהוא חזק לכתוב לו, יש את מערכת המסרים האישית(שזה בדיוק מה שהוא מתלונן...) ואם זו עקיצה חברית, תעזרי לי גם להבין אותה.

rachel437

New member
חברה להירגע

יש ספר בשם "מלחמת היצר" (של חיים גראדה), בו מסופר על מנהל רוחני בשם "צמח אטלס" בישיבה בואלקניק שעלו בו הרהורי כפירה לא עלינו , נראה לכם שאכתוב רכילות ולשון הרע על יהודי צדיק וקדוש זה והעבור על איסורים חמורים בתורה? הרי כל מי שמכיר אותי יעיד עלי שאני אישה כשרה שמעולם לא הוצאתי דבר מגונה מפי.

סוג ב

New member
חשבת על זה שאולי אתה ידידותי פחות?

אני חושבת שאם היית יוצר קשרים כמו שהרבה חברים בפורום עושים כאן, בטוח מישהו היה דואג לאן נעלמת. מבטיחה לשים לב פעם הבאה ולהציף אותך מסרים

עץ שתול

New member
מוזר...

שבועיים לא קיבלת שום מסר??? הרי גם אם תשב פסיבי ולא תנסה ליצור קשרים, שיחות משותפות עם אנשים במצב דומה, אבל צמח אטלס זה הרי דבר כל כך מושך? ממש מוזר שתקופה כל כך ממושכת לא זכית לחיזורים למיניהם...!!! (תבדוק אולי יש לך תקלה במערכת של המסרים, גם אצלי כשקורה שאני מתנתק מאנשים המערכת של המסרים שלי מתקלקלת בכך שהם מפסיקים לשלוח לי הודעות)

נרגעתי../images/Emo146.gif

לגבי עצתכם שאקרא חיים גראדה, אם תביאי לי את הספר שלו אקרא אותו. לעצם העניין באמת היה נדמה לי שמישי מחסלת פה חשבונות...

הכול תלוי בך!

עד כמה אתה ידידותי ועד כמה יצרת קשרים..אני נעדרתי מכאן תקופה והיו לי מסרים וטלפונים מהרבה חברים אכפתים.

mister xy

New member
הכל יחסי

מי שכותב בפורום על בסיס יומיומי ונעלם לכמה ימים מיד ישימו לב לזה, וכבר היו דברים מעולם. אבל מי שכותב רק מידי פעם וכבר היו מקרים שנעלם לשבוע אז אין אפשרות לשים לב כל כך.

למגיבים,

(כמעט) כולם... נחמד מצידכם שהגבתם, באמת. לעניין, לא התכוונתי על עצמי כאישיו, אלא על הבית, המרחב הוירטואלי הלזה. הבעתי את תחושתי, כי לדעתי, לפחות, הוא מנוכר מעט. ושוב, דיברתי מעיני עצמי, על כל מעלותי וחסרונותי החברתיות והאישיות. אחד היושבים בפק"ק הגיבני במסר (וואו, קיבלתי מסר. אמיתי. עם אייקון מהבהב...), כי סוג מסויים של ניכור מתחייב מההיבט המחתרתי של המרחב, ודפח"ח. מכאן ואילך, יקח נא כל קורא את דברי למחוזות חפצו. ועדיין, אין לנו ארץ אחרת, בינתיים... לילה טוב.

למעלה