אין לך אין לך אין לך

נשמע רעיון לא רע....

אני אחראי על מח´ החזיות...מודד ציצים (B80,C75 אם יש DD100 אני קורא לך...) , ואתה אחראי על מח´ התחתונים (חובב ישבנים שכמוך). אבל תזכור...לנשות הפורום 20% הנחה...

yafit75

New member
רק 20%? זהו? מה קרה לך?

עכשיו כל החנויות 50% הנחה! לא צריך,,,, כנראה שבאמת לא אכפת לכם מהקליינטורה! וואואואוא אם תפתחו באמת עסק כזה ביחד,,, כבר למחרת אתם בכולבטק!

sahr12

New member
חבובה!!חחחח......הסחורה שלנו גוטה

אין אצלנו הנחות.......לא מתאים אל תקני.....יש לנו מספיק לקוחות.חחחחחחחחחחחחחחחחח....... לכי תקני תחתון במקום אחר.....כביסה אחת ורק רגל אחת תכנס בו.... וכל התלתלים במפשעה יבלטו לך מרוב שהוא יתכווץ.......חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח....... אצלנו זה לא יקרה לך.......:)

yafit75

New member
מצטערת לאכזב אותך, חבוב! אבל

בקצב שלך,,,, נראה לי שתפשוט רגל,,,, מותק,, ככה לא מדברים לקליינטיות, נכון בנות? וחוץ מזה, מי אמר לך שיש לי תלתלים,,, טעות מותק,,, טעית! אצלנו הכל חלק...

giulietta

New member
אני לא בעסק

הוא אמר "צעירות" ומייקי בכלל לא מוכן להתעסק עם מידות מגודל מסוים ואילך. אז אני נשארת עם החנות של הדודות .

yafit75

New member
מותק,,, הם כבר פשטו רגל,,, אצלנו

אין הפליה,,, כל המידות מתקבלות,, ואצלנו גם מקבלים הפתעות, וגם נותנות המלצות חמות ומעניינות. תשקלי שוב את מילותייך! הלכתי לאכול!

yafit75

New member
נשית 37, איפה את?

מה דעתכן שנסגור להם את המקום? ובמקום עסק של הלבשה תחתונה,,,, נפתח להם עסק של.... פירות וירקות? מה את אומר סער? מייק? אמרתי לכם,,, אל תהרסו את הקליינטורה שלכם!

לפי דעתי בואי נשתלט להם על החנות

ואנחנו נפתח לנו חנות שם. תחשבי איזה חנות נפתח לנו. מה את אומרת?

sahr12

New member
מייקי?????????בא דחוף תתחנף!!

אנחנו עומדים לאבד כמה לקוחות חשובות.....עם כח קנייה גדול.... הן מחליפות תחתונים כל יום!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...............

yafit75

New member
רק אם יהיו טוסיקים של גברים שווים!

די,,, יצאתי לאכול!

yafit75

New member
סער, אנחנו לא מחליפות כל יום, אנחנו

רוכשות בחנויות כל יום, זוג חדש!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה אומר על זה,,, אז כדאי לך להתחנף,,, לך,,, לך תשכנע את החבר שלך, לפני שבאמת תפשטו רגל,,, טוב,,, יצאתי לאכול,,,

שינוי קונספציה מיידי

לא נמאס לכן מהמוכרות הרמאיות האלה שמסתובבות סביבכן ואומרות "פשששש מתאים לך בול! נראה עלייך עשר! עשר!" סער יגיד לך את האמת בפנים. "מותק, מה זה התחת הזה?? מהר לסטודיו C,ולאכול מלפפונים שבוע שלם !!" (בליווי טפיחונת קלה לבדיקת התגובה הגופנית). אני עברתי השתלמות פתיחת חזיה ביד אחת (אפילו עם 4 לולאות!!!), ויודע להתאים חזיות רק ממבט של שניה ...ועוד עם חולצה... לא תתאכזבו.

למעלה