אני אחראי על מח´ החזיות...מודד ציצים (B80,C75 אם יש DD100 אני קורא לך...) , ואתה אחראי על מח´ התחתונים (חובב ישבנים שכמוך). אבל תזכור...לנשות הפורום 20% הנחה...
אין אצלנו הנחות.......לא מתאים אל תקני.....יש לנו מספיק לקוחות.חחחחחחחחחחחחחחחחח....... לכי תקני תחתון במקום אחר.....כביסה אחת ורק רגל אחת תכנס בו.... וכל התלתלים במפשעה יבלטו לך מרוב שהוא יתכווץ.......חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח....... אצלנו זה לא יקרה לך.......
בקצב שלך,,,, נראה לי שתפשוט רגל,,,, מותק,, ככה לא מדברים לקליינטיות, נכון בנות? וחוץ מזה, מי אמר לך שיש לי תלתלים,,, טעות מותק,,, טעית! אצלנו הכל חלק...
מה דעתכן שנסגור להם את המקום? ובמקום עסק של הלבשה תחתונה,,,, נפתח להם עסק של.... פירות וירקות? מה את אומר סער? מייק? אמרתי לכם,,, אל תהרסו את הקליינטורה שלכם!
אנחנו עומדים לאבד כמה לקוחות חשובות.....עם כח קנייה גדול.... הן מחליפות תחתונים כל יום!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...............
רוכשות בחנויות כל יום, זוג חדש!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה אומר על זה,,, אז כדאי לך להתחנף,,, לך,,, לך תשכנע את החבר שלך, לפני שבאמת תפשטו רגל,,, טוב,,, יצאתי לאכול,,,
לא נמאס לכן מהמוכרות הרמאיות האלה שמסתובבות סביבכן ואומרות "פשששש מתאים לך בול! נראה עלייך עשר! עשר!" סער יגיד לך את האמת בפנים. "מותק, מה זה התחת הזה?? מהר לסטודיו C,ולאכול מלפפונים שבוע שלם !!" (בליווי טפיחונת קלה לבדיקת התגובה הגופנית). אני עברתי השתלמות פתיחת חזיה ביד אחת (אפילו עם 4 לולאות!!!), ויודע להתאים חזיות רק ממבט של שניה ...ועוד עם חולצה... לא תתאכזבו.