אין לך אין לך אין לך

sahr12

New member
"דרושה מוכרת מנוסה אחרי צבא"

תנאים מצויינים למתאימות!!! זהו חזרתי מהאוכל.....תתכונן מייקי ראיתי כמה בדרך לפה... תפזר דאודורנט.....שים מוזיקה קיצבית.......מספיק לשמוע עבדלוואהב. חחחחחחחחחחח........

תרגיעי ...אה???

הם החליטו למכור את הג´יפ כי אי-אפשר לשדרג ל-5 דלתות.... מבקשים רק 130,000 ש"ח במקום מחירון 140,000.... קטן עליי... מייקי (באמצע מדידה)

מה תרגיעי? אתה יודע כמה חזיות

ותחתונים תמכרו אם תבטיחו הגרלה של ג´יפ?. אתה יודע כמה ארוחות כבר אכלתי במקדונלדס בגלל המניאקים האלה?
ומה אתה מודד בדיוק?

מדדתי חזיה וירטואלית

יש לי שיטה....פשוט מלביש את כף היד כשהיא פתוחה על מרכז השד, עוטף סביב באצבעות, ואז יודע את המידה האמיתית. עם הסרט מידה שמעתי שזה לא מדוייק.... לסער יש שיטה מעניינת למדידת התחתונים....שאלי אותו...

נו, אז מה את מתלוננת ?

אבל פעם כשהתלוננתי, יעץ לי "איש חכם" להכנס לבקר בניק הקודם שלי, ומשם לשלוח לעצמי מסרים. וזה עובד. בחיי. הצפתי את עצמי במסרים..... סתם סתם. חוץ מזה - גם לי לא היו היום מסרים. אוףףףףףףףףףףףף.

נעמי 1

New member
אז זהו....

כנראה שכשמישהו או מישהי לא נמצאים פה שבועיים... אז לא מרגישים. נכון ג´ול?

giulietta

New member
המממ..

דוקא מרגישים...חלק... אבל בכל מקרה נעמי, אני חושבת שאם חסרונו של מישהו לא מורגש, זה כנראה בגללו. Cant buy me love

giulietta

New member
יו ../images/Emo12.gif

מה הניק הקודם שלך? (יש עוד שיטה: לשלוח מסרים לאחרים ואז הם יענו לך. נימוס אלמנטרי, את יודעת. בעצם, עכשיו כשאני חושבת על זה, פעם שלחתי למישהי מסר ועד היום היא לא ענתה לי... אז מה זה אומר?) וסליחה על האיחור בתגובה הייתי עסוקה בהיענות למסרים חחחחחחחח

yafit75

New member
מה זה אומר? כנראה שלא בא לה עליך!

סתם בצחוק... מאיפה אני יודעת מה זה אומר? בעצם.... רוצה לדעת,,, תשלחי לי מסר ואני אדאג לענות לך בזריזות! מה את אומרת?

זהווווווווווווווווווווווווו,

אני סיימתי להיום... הולכת לבלוע איזה כבש... גוועת ברעב, חשבתי שיש כאן משהו לאכול חוץ מהקפה שלכם. ועכשיו למפוטר של מייק: דרוש מכין ארוחות בפורום לאנשים רעביםםםםםםםםםםםם תנאים טובים למתאימים קו"ח למסר שלי... (ג´ול, ´סתכלי איך אני מקבלת מלאאאאא מסרים...) חחחחחחחחחחחחחחחחה ביייייי

למעלה